Fraaie Murcielago SV-fotoshoot met dito babe

Auteur: , 34 Reacties

Nu we uw aandacht hebben, kies maar: stier of bever?

We maken even een uitstapje naar onze spottende collega’s van Autogespot, want zij hebben een bijzonder smakelijke fotoreportage gefabriceerd met in de hoofdrol niets minder dan de lustopwekkende Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce. En als je van de Aventador-voorganger in zijn meest ultieme vorm nog niet warm wordt hebben ze ook een Spaans model er bij geregeld. Deze guapa, Vanesa Garcia, nam plaats op de oranje supercar om de foto’s net even dat beetje extra te geven. ¡Ay, Dios mío! Noem ons trouwens pervs, maar de combo Lambo-babe en ondergoed hebben we al eens eerder gezien. Opvallend….

Fotoshoot Murcielago SV - Foto: Thomas van Rooij

Meer foto’s staan op flickr.com, met dank aan Thomas van Rooij. (via autogespot)34 reacties

Jammer van die oer Hollandse nummerplaat. Maakt het gelijk zo ontnuchterend die reportage.
@Jochempie: Juist niet! VInd dat juist beter staan dan een buitenlandse plaat! Beste is natuurlijk alleen achter!
@RickB: Het doet me denken aan de maandagochtendspits :)
hete chick
Erg irritante site dat Autogespot, maar wat een geweldige foto’s! In mijn ogen is er geen auto die in de buurt komt van de dikke uitstraling van deze SuperVeloce! Die hele babe is niet meer nodig, ik wil die auto!
@Cantago: Volgens mij geldt er een soort leeftijdsstop, net als bij Småland (IKEA kinderparadijs). Maar ik wil ook in de ballenbak!!
@Cantago: Autogespot is echt voor kinderen, de reacties zijn van het laagste niveau en de artikels zijn even slecht.

Prachtige foto’s en mooie locatie.
@Cantago:

Jammer dat Autoblog de looks heeft van een kleuterwebsite. Ze kunnen daar nog veel leren van autogespot.com
@Relief: @Lucb: @Jochempie: De site is erg druk, de kleine lettertjes lezen niet lekker en de foto’s zitten op elkaar gepropt. Dat Autoblog kinderachtig is ben ik compleet niet met je eens! Autoblog functioneert super, oogt erg clean, alles is goed en duidelijk te vinden en de wisselende afbeelding bovenin zorgt voor precies genoeg stijl. Daar kan Autogespot nog heel wat van leren!

Maar die foto’s… pff, en die locatie? Ik heb de foto’s sinds kort wisselend op mijn achtergrond bij de rest van de autofoto’s ingesteld en ik verbaas me keer op keer weer. Zo’n SuperVeloce is echt geweldig gestyled, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen!
Leuk om mijn foto’s ook hier tegen te komen! :D
@ThoMaster: Zijn dit jou foto’s? Dankje! En ehh… Wouw! Ik neem aan dat je de dag van leven gehad hebt?
Fantastische shoot, echt één van de betere die ik ooit gezien heb!!!
Oh, cameltoe…
-=edit: nutteloze toevoeging=-
@macgyver88: Wat wil je hiermee bereiken?
@macgyver88: fijne muziek
Bijzonder mooie foto’s!
Zeer mooi contrast, lekkere babe, goed gekozen achtergronden,…
& niet te vergeten, die ongelooflijk brute Murcie!
Meer van dat! 8)
Bedankt voor de leuke reacties!

Voor meer kan je altijd op mijn flickr account kijken:
http://www.flickr.com/photos/thomasvanrooij/

;)
@ThoMaster:
Meer méér 8)
Heb je “Arriving 670-Style” toevallig niet in wallpaper 1400×900? o:)
@vale46: Daar heb ik ook zeker belangstelling voor!

De hele fotoshoot is erg mooi, ik heb er al een aantal circuleren als mijn wallpaper.
@ThoMaster:
Al je foto’s zijn echt ongelofelijk mooi, mijn favoriet tot nu toe is wel deze:
http://farm5.static.flickr.com/4081/4928825141_39ebfc2b27_b.jpg

Heb je deze ook nog in een hogere resolutie, of is er een manier om ze op een hogere resolutie van Flickr af te krijgen? (misschien door een account aan te maken ofzo?)
@vincent_995: Nee helaas, ook niet door een account aan te maken. Blijft gelijk
Zitten een paar aardige platen bij :)
Geef mij maar de Stier…
Zo krijg ik veel meer bevers te pakken..
Maar eerlijk de Chick is wel HOT!!
De murcielago is de mooiste Lamborghini aller tijden!! :D
Jammer van het ondergoed…
Doe maar de Oranje Stier. Met dat wijf wil ik niets te maken hebben. Ben ik zo kwijt aan de pool-boy…
@Esprit_de_Flandre:Die oranje stier ook als je niet voorzichtig ben . :D
@norge: Morgen huur ik mij een bulldozer. Dat zwembad moet gedempt worden…
Hee, doe es normaal! Ga ’s van die wagen af! Grrrr…
Volgens mij kan ik voor beide (Bull & Beaver) de gebruikskosten niet betalen…. :P
Echt prachtige foto’s! Heb er meteen enkele nieuwe wallpapers bij :-)
wauwzz! Zeg heb je voor mij de 06 van die chick?
cool wijf vindt wel dat ze de mooiste gladde benen heeft die ik heb gezien bij chicks

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).