Eindelijk carbon sloffen voor je Volkswagen Scirocco

Auteur: , 10 Reacties

Een droom wordt waarheid: net zulke velgen op je Scirocco als Lamborghini op haar Reventon monteerde. Kan je daarna ook nog je lol op met alle extra spoilers en andere versiering die CSR Automotive voor de Scirocco heeft klaarliggen.

Sportieve designs moet je onderstrepen. Autofabrikanten zijn daar niet zo goed in, vooral VAG. Veel te behouden altijd. De Volkswagen Scirocco verdient beter en krijgt ook beter. Zo ziet Volkswagens ‘frisse wind’ er nog sneller uit dan hij werkelijk kan. Aan de motoren doet CSR vooralsnog namelijk niets.

Voor €3400,- koop je een setje van deze carbon-look Schmidt Revolution’s. Voor komen ze in de maat 8,5×20 (inch), achter is er zelfs 10,5×20 (inch) leverbaar. Dit combineert CSR met de bandenmaatjes 235 en 285mm. Serieus aquaplanen doe je zo.

Verder krijgt de VW Scirocco 2 extra spoilers op de achterklep, nieuwe uitlaten, nieuwe bumpers en booskijkers booskijkers voorop. Leuk. Wil je dat mensen je nog een beetje serieus nemen dan zal je toch eerst in Zweden wat motor-tuning moeten laten doen. De velgen opvullen met fatsoenlijke remmerij is ook wel aan te raden.10 reacties

meh, “carbon-look velgen” zijn wat anders dan “carbon velgen”, carbon look velgen zijn ongeveer net zo stoer als een carbon wrap over je hele auto trekken. Iedereen weet dat je liegt, het ziet er (vaak) nep uit, je bent er niets sneller mee, maar vooral (veel) sneuer..
Buiten het feit dat het sneu is om nep spul te hebben. Die velgen zijn gewoon lelijk en passen totaal niet onder de auto.
serieus aquaplaneren doe je zo
http://www.autowallpaper.de/gallery2/d/76875-2/Kadett-E-Extrem-VO_B01.jpg
@rikkon: die is wel vet
heb nog nooit zo’n kadett E gezien

@ velgen:
Carbon op velgen vind ik de meest kansloze actie ooit
een stoeprandje en je bent de lul

ik weet het de oplossing voor lichtere velgen.
gewoon 3 maten kleiner, en ga dan shoppen bij VOLK, ENKEI, WORK (vooruit OZ) en dat soort merken
bijna allemaal licht gewicht die vaak niet zwaarder zijn dan 7-8KG (17′) en een stoeprandje pakken heeft geen desastreuze gevolgen…
@Bart_V: Het de (fail)
wtf ik lijk wel een Marokkaan :D
@Bart_V: welkom bij de club :P

Bah, nee doe maar golf gti velgen, of nee, 911 velgen dronder :D
Oooh, een witte VW Scirocco met zwarte carbonjetsers :d
Yeah! back to the eighties! Fauto’s volgeplakt met spoilers en stickers, grote velgen eronder, heftige stereo’s erin en overal petjes op de grond!
Word wel weer uitkijken op de snelweg dat je niet over een spoiler rijdt die een zelfplakkert is verloren.
eeeeeen zo verneuk je een mooie wagen. Jammer want de scirocco is echt een zalige auto, dit ziet er belachelijk uit.
Wat een lelijke velgen zeg!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).