320 km/u in een pickup? Yes we can!

Auteur: , 14 Reacties

Nog even over die Texas Mile die afgelopen weekend werd verreden. Op dit pk-festijn zagen we niet alleen heul veul Gallardo's van Underground Racing en koprollende Corvette-acrobaten, maar ook knap rappe pickups. Want BMW is heus niet de enige die een snelle auto met laadbak kan bouwen.

Deze GMC on steroids bereikte een topsnelheid van maar liefst 199 mijl per uur op het stukje rechtuit, omgerekend 320 km/u. En dat is net zo snel als de topsnelheid van menig Ferrari en Lamborghini, en rapper dan de meeste Porsches kunnen. Denk daar maar eens over na. De auto in kwestie is een GMC Sierra die is voorzien van een 427 LSX turbomotor, en die meer dan 1000 pk op de achterwielen weet weg te zetten. De eigenaar is ene Flaco, even googlen en je komt een hoop meer van hem tegen. Zo schijnt hij een Chevy-truck te hebben die onder de 9 seconden een kwartmijl doet. En da’s rapper dan een AMS Alpha 12.

Check trouwens ook de aparte lokatie van de uitlaat en hoe lang de turbo er over doet om op te spoelen. TURBO TURBO:14 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Het moet natuurlijk wel een automaat blijven!
rechterspiegel dr af en je haalt 200 mph
@mco: Wat dacht je van de laadbak dicht maken :)
@RickB:
Vloeiend over laten gaan, dat werkt nog beter. ipv een vacuum creeren.
@RickB: helpt niet, zie Mythbusters!

Lol @ de km-teller!
@dotternetta: Ik zeg de laadbak afdekken, ik zeg niet of ze de laadklep open of dicht moeten doen…
@dotternetta: Hahaha.. dat zag ik ook, wou het net posten. :) Kijk die meter daar onbeweeglijk vastgeplakt zitten rechts onder in het hoekje.

OT: Brute bak.. maar.. het ziet er niet bruut uit, ik vind dat hij maar erg relaxt weg rijdt.. terwijl je echt zo’n kanonskogel moment verwacht zoals je altijd ziet bij sprint starts.
@Freewarefreak: Er wordt gewoon rustig weg gereden zoals duidelijk is te zien. Het gaat niet om de start. Het heet niet voor niks de TXmile. Hij kan het wel daar niet van.
Dragrace pick-up’s gaan al jaren zo hard. http://www.velocityracing.nl
leuk dat hij de originele stoel heeft laten zitten, ziet er comfortabel uit.
Haha, altijd vet zulke projecten. Dit is btw alleen de top die die haalt in 1 mijl, alhoewel die ook niet heel veel harder haalt met die aerodynamica van een baksteen denk ik, 1000 whp of niet.
@Lan_Evo: Denk wel iets meer vriend!
“High Tech Corvette”

weinig hiogh tech aan als je het mij vraagt…
@Dino2400: Dat blokie die in die pickup ligt heeft meer software gezien als jou pctje. Wat dacht je daarvan?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).