Video: knal je M3 eens met 325 km/u over de A2

Auteur: , 62 Reacties

Heel hard rijden op de A2 kan ik je met alle controles aldaar niet echt aanraden. Een ander verhaal wordt het wanneer we het over een lege A2, midden in de nacht, hebben. 7-serie rijdende, drugs peddelende pussies uit Hamburg, move over: Junior Strous wil er langs.

Junior Strous, waar kenden wie die ook alweer van? Oh ja! Hij mocht een half jaartje geleden lekker intiem kennis maken met Allard Kalff. Kennelijk was de Indy Car-rijdende Nederlander onlangs weer aan wat extra adrenaline op de openbare weg toe, en besloot hij van de gelegenheid gebruik te maken om een gloednieuwe M3 DCT die flink de sporen krijgt op video te zetten.

We weten niet of het Junior zelf is die achter stuur zit, en dat is wel zo handig om verantwoordelijkheid te ontkennen, mocht oom Agent bij je aankloppen in Wassenaarrrrrr.

De M3 is niet meer helemaal standaard: niet alleen is de begrenzer er uit gesloopt, maar ook is het stuurwiel voorzien van kekke schakel-LED’jes en andere uitleesapparatuur. Roept u maar: idioot of baas?

A2-filmpje

Afsluitdijk-filmpje

Met dank aan iedereen voor de tips!62 reacties

Moet hij lekker zelf weten. Ik vind het niet zo slim van hem om zijn naam hieraan te koppelen. Het kan namelijk als bewijs dienen… >.>
vind het wel stoer ik doe het met mijn auto niet na (helaas)hardste wat ik ooit heb gereden op de snelweg was 245 rond 11 uur door de shipholtunnel 1 jaar geleden ofzo
maar dat was in nederland
Gruwelijk, waarom niet als de weg het toelaat mag het van mij.
Idioot of baas? Twijfelachtig…325 is natuurlijk nooit echt veilig. Maar 10 to 20 km te hard rijden binnen de bebouwde kom is vaak idioter/onveiliger dan met een goed uitgeruste BWM hard rijden op een leege snelweg…De vele negatieve reacties op internet zijn dan ook een beetje hypocriet, vaak rijden die mensen wel te hard binnen de bebouwde kom.
Dat is een bmw performance stuur, kun je in elke 3 of 1-serie krijgen.
Wat accelareert dat ding trouwens asociaal hard ernaar toe. Motorisch ook wat aangepast of is dat ding gewoon zo snel?

Stuurtje is ook wel kick als je het mij vraagt.
Baas!!! En zij kunnen nooit bewijzen dat hij achter de stuur zat. Ik vraag mij af wat voor een gevoel het heeft om 325 te rijden. Ik reed maar 200 met alfa 147 en ik deed al bekan in broek. Maar het geeft zeker een kick :D
@mortsel2640: Tuurlijk wel, het is toch zijn auto? Anders moet iemand bewijzen dat hij ergens anders was :)
@mortsel2640:

Uhm waarom denk jij dat er overal camera’s hangen rond snelwegen ? Juist voor file constatering / ongelukken. Waarom denk jij dat deze beelden niet opgevraagd kunnen worden door de politie bij ernstig misbruik ?

Zelfs op youtube worden mensen opgepakt die indirect zijn betrokken bij misdaden. Een recent voorbeeld is het oppakken van een x aantal jongeren die een meisje mishandelen na schooltijd.
@majinstar: Die gastjes waren ook met hun gezicht in beeld, en hebben elkaar waarschijnlijk later ook nog verlinkt.
Denk ook niet dat die cameraatjes langs de snelweg een nummerplaat kunnen lezen als-ie met 300 voorbij komt :D
Idioot. Gewoon omdat het op de Nederlandse weg onverantwoord is. Mede weggebruikers in Nederland zijn nooit ingesteld op hoge snelheden van anderen, dat merk je al wanneer je een keer 150km/h rijd. Mensen verwisselen soms op de raarste momenten onverwachts van baan zonder op te letten.

Nederlands A wegen= Idioot
Duitse autobahn = Baas

Ondanks dat 325 wel erg hard is.

Ik doe het zelf niet, mijn auto haalt het namelijk ook geen 325 ;-p
@Vreddy_B: Hoeveel mensen wisselen onverwachts van rijbaan midden in de nacht?
@BmwMPower:

1 is genoeg. Ik heb niks tegen hard rijden. Ik vind zulke snelheden op de Nederlandse wegen gewoon onverantwoord. Maar ieder zijn ding.. ik kom in Nederland eigenlijk nooit boven de 180, omdat ik graag mijn rijbewijs behoud. Misschien ben ik wel gewoon jaloers dat ik zelf geen auto heb die zo hard kan ._.
Is een BMW performance stuur. Niet alle landen laten deze toe.
Goh interessant!
Baas boven Baas!
Vet :)

Moet je bij filmpje 2 kijken zie je de benzine meter gewoon omlaag gaan lol :p
Haha, baas zoiezo! Met zo een auto kan dat wel, als de weg leeg is (aangezien die ook nooit knippert).. Zal wel een flink getunede M3 zijn… Ik wil em!

Grappig om te zien hoe zn tank leeg gaat :P
Leuk al die M3 topics vandaag :D
Wat een BAAS schijt aan de Nederlandse wet! snelheid willen we op de weg zien!!!!
Wat is dat toch met ‘topsnelheid’… van die types die meteen vragen: ‘… en hoe hard gaat ‘ie?’ Nogal triest. Beetje ‘rijder’ gaat voor bochtensnelheid, wegligging, rijderstechniek, beleving, acceleratie, remkracht, etc.
Liever in de stad of op binnenweggetjes met een WRX STI dan dit ding, dan rij je ‘m namelijk heeeeelemaal zoek.

ps. wel jammer dat ze niet even vooruit kijken/filmen op topsnelheid, dat had ik dan wel weer leuk gevonden, om te zien hoe dat eruit ziet op de A2.
@hoflander:
penis grootte?
3300 km in die bmw en nu al 2 keer 300+ gereden… zal vast niet lang duren voor deze gast op de achterklap van de telegraaf staat zonder rijbewijs of zonder leven
Irritante bal. En knap stom om zo’n video te koppelen aan je account. Ik voel een proefproces aankomen.
stoer hoor, errug stoer, nou ja, wat verwacht je ook anders van een doorsnee M3-bezitter…
ik roep:

Nederlandse snelwegen: snachts= baas, overdag = idioot
Duitse atobahn: standaard.

als je zo’n auto kunt betalen, dan kun je standaard ook de boetes betalen en dan vind ik wel dat je die auto snachts moet “uitlaten”
325 km/u
Zie je gewoon in de spiegels van je Scania niet aankomen.
Maar je haalt met zo’n snelheid dan wel weer het midden van de oplegger, waarvan je het komplete wielstel hebt weggevaagd.
Echter zonder hoofd en torso.
Erg leuk voor de mensen die lijken moeten ruimen.
Ik zeg zwaar debiel, zeker als je zelf ‘professioneel’ coureur bent.
@desjonnies:

325 km/u
Zie je gewoon in de spiegels van je Scania niet aankomen.
Maar je haalt met zo’n snelheid dan wel weer het midden van de oplegger, waarvan je het komplete wielstel hebt weggevaagd.
Echter zonder hoofd en torso.
Erg leuk voor de mensen die lijken moeten ruimen.
Ik zeg zwaar debiel, zeker als je zelf ‘professioneel’ coureur bent.

wat doet een scania op de linkerbaan ?
inhalen met 2 km per uur?
De teller loopt niet voor niets tot 330! (Bij 280 zet je hem pas in de 7 !) die lichtjes zijn geeky.
Weet dat hij bij ZipTuning komt voor nog meer PKtjes en snelheidsbegrenzer!
toch moet ik even zeggen dat die “ledjes in het stuur” gewoon een optie is op elke bmw
@jbw89: nope…geen optie in de optielijst vriend. Maar gewoon het BMW Performance stuurtje achteraf laten plaatsen.
@Megakix: nee het is geen optie, maar je kan hem wel gewoon fabriek af laten installeren, staat gewoon tussen de accessoires lijst
@jbw89: anders gezegd; dit stuurtje staat niet in de brochure + prijslijst behorende bij de 3-serie. Ze hebben wel een aparte brochure voor Performance onderdelen. Je kunt het misschien wel direkt laten plaatsen in de fabriek, dat wist ik niet..
Valt wel tegen. Ik haal zelf de 270 en me begrenzer ligt er niet eens vanaf. Laat staan hij met een M3 nog wel ?
dat stuur kun je gewoon bestellen bij die performance lijn ofzo. daar hebben jullie zelf nog ooit een filmpje van gemaakt met die door bmw gepimpte 1 serie coupe
Hij tikt de 330 aan … Wat correctie er van af en je zit op 325, oerend hard. Heb ooit in een gechipte Passat 1.8t, 240 in zuid Duitsland gereden. Berg af, midden in de nacht op een rustig stukje. Toen de voortrein ‘licht’ begon aan te voelen ben ik maar rustiger gaan rijden. Het was wel een heerlijke adrenaline kick die naar meer proeft, 325 moet als de lichtsnelheid voelen …
@winsnext: de 325 wordt ook digitaal aangegeven…

OT: daar zit me een flinke charger opgeschroefd, dat ding stuitert ongelooflijk makkelijk naar de 300km/h+…en bizar om dat in Nederland te (kunnen) rijden :lol:
@Megakix: als ik er wat simulatie op los laat dan gok ik op meer dan 550pk en een aangepaste eindoverbrenging.

Een standaard M3 komt niet verder dan 275km/u…
@w0o0dy: wel ik heb ook een M3 en ik kan je vertellen dat ie echt standaard zo hard naar de 270 gaat…! ;-) Heb het deze week in duitsland nog gereden…
@winsnext:
ken dat lichte gevoel met een Passat op hoge snelheid,
ken ook het gevoel wat je hart dan ook doet :D
@Megakix Op een iPhone is de kwaliteit van YouTube filmpjes nogal ruk, maar ik neem het graag van je aan. De vraag is of er een vergrote turbo opgeschroefd is of ze er een supercharger op hebben gezet. Het ding giert als een gek dus het zal het laatste wel zijn. Er lijkt overigens wat dood te gaan in de motor aan het eind vd rit ..
@winsnext: vergrote turbo?
Een nog grotere dan dat er standaard al niet opzit?
Het doodga geluid kwam van z’n camera, niks dood maw …
Idioot.
Hardrijden kan elke debiel, daar is niets knaps aan.

Normaal rijden met een potente auto vind ik veel bewonderingswaardiger.
@TWJ: Wat is het nut van het bezitten van een potente auto als je niet van plan gebruik te maken van de aanwezige potentie ;)
LIKE A BOSS :D
Ik vind het geweldig. Als je niet gepakt wordt en je hindert niemand anders, gas er op. In dit sch**tland mag toch al niks, dus goed over je schouder kijken van te voren voor camera’s e.d. en die pin dan op de grond. Kicke.

Geweldig hoe snel die DCT schakelt.. man.. dan heb ik mijn koppeling nog niet ingetrapt in die tijd.. en wat ik ook bruut vind.. bij 270 nog even naar 7 schakelen.. gekkenhuis, dan zit ik al uren mee te steppen en te roeien en weet ik al wat niet meer. ;)
Er staat hier niets wat duidt op VEEL power….
2009 E92 M3 DCT Black 19” OZ Racing – Michelin Pilot Sport Cup OEM 19” – Toyo R888 245/265 Fully Loaded Chip Mod Performance Steering Wheel Remus X-Pipe DSI-Stinger/Front + Rear Laser Shield Custom Brake Duct Cooling System EDC F+R PDC
Dit kan ook op een nederlandse 2 baans weg.
met een Porsche en een BMW

http://www.youtube.com/watch?v=SUJaPRO_OjU
Natuurlijk mag iedereen hiervan vinden wat hij/zij wil. En ik kan me best voorstellen, dat het een enorme kick moet zijn om een dergelijke snelheid te rijden. Maar iedereen met een normaal ontwikkelde portie hersenen weet, dat het waanzin is om met een dergelijke snelheid op de openbare weg te rijden.
En ik geef deze mening vanwege het feit, dat ik (o.a. door meer dan 100.000 km/jaar gedurende meer dan 10 jaar op de Duitse Autobahnen) al veel te vaak heb gezien hoe het is afgelopen met mensen, die dachten, dat het met die hoge snelheden best wel goed zou gaan vanwege de auto, die ze reden.
Ongelukken gebeuren nou eenmaal door onverwachte en/of verkeerd ingeschatte situaties en dan heb je bij zulke snelheden absoluut geen schijn van kans meer.
Heb je het geld voor zo’n dure auto, dan heb je ook het geld om op een circuit te rijden. En kun je niet genoeg respekt opbrengen voor je eigen leven, probeer het dan op te brengen voor het leven van anderen.
Ik een moralist? Het zij zo! En graag!
Vraag me af wat het moeilijkste is.

In een BMW M3 325 km/h rijden in Nederland,

Of in een auto met een cup chassis 215 km/h rijden

in Belgie?
Ieder zn eigen verantwoordelijkheid natuurlijk, maar ik durf te wedden dat ieder van ons met zo een gruwelijk voertuig het niet durft te laten. Heerlijk zo een ///3 !!!!
een echte vent hoeft er geen filmpje van te maken voor de aandacht.
Meneer gaat ook gewoon 300+. En dat met turkse muziek op. Da doetie gewoon

http://www.youtube.com/watch?v=8JmX0cNfE_c
@isayilmaz: Meneer drugsdealer in een S65?
Waarom zit er weer een supercharger op ?
Ding rijdt onbegrensd zo’n 305 a 310 als je hem dan met uitlaat en chip aanpast moet je de 325 kunnen halen hoor.
@bohica: Onzin, een M3 kan normaal gezien niet eens 300 halen omdat de versnellingsbak dat niet toelaat. Max rpm in 7 en het koppel/vermogen bij hoge toerentallen bepalen de topsnelheid samen met de weerstand. Met minder dan 500pk en een standaard dct kun je geen 325 km/u halen.
Snelheid overtreden vind ik geen enkel probleem, tot op zekere hoogte! Dit gaat gewoon te ver!
’s Nachts, lege weg, dik getunede M3? Gas erop! Berekend risico genomen, maar we mogen toch al helemaal niets meer in dit bonnenregen land.
G40Freak Waarom geen grotere turbo? Is common sense en wordt door veel tuners zo gedaan. Dit naast superchargers uiteraard, dat is niks anders dan een mechanische compressor … Maar zoals ik al zei; de wagen ‘krijst’ behoorlijk dus het zou wel eens een supercharger kunnen zijn, met alleen chiptuning krijg je dit denk ik niet voor elkaar …

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).