Video: wat doen deze mensen in een Prius?

Auteur: , 15 Reacties

a) het is het jaarlijkse uitje van het gekkenhuis b) allemaal ludieke records vestigen c) het zijn werklozen die vijftig euro hebben gekregen om zichzelf voor aap te zetten d) het is de set van de nieuwste Toyota-commercial.

Koos u voor optie b) dan verschilt u vandaag van Charlie Sheen en bent u wél #winning. Juist, want terwijl de lijken zich in Japan nog immer opstapelen zijn ze in de US of A gewoon bezig met de zaken die er écht toe doen. Zoals in samenwerking met de Universal Record Database (URDB) een tweedaags internetspektakel organiseren, waarbij het ene na het andere Prius-record sneuvelt.

Prius-mafketels

Prius-mafketels

Doel van dit alles? Zegt u het maar…Misschien proberen ze te bewijzen dat je ook in een Prius lol kan hebben? Een samenvatting van deze knotsgekke dag vindt u hier onder, want autojunk weigerde het filmpje keer op keer te accepteren onder het mom ‘zuigt te zwaar’ (via motorpasion)15 reacties

Gewoon een paar records proberen. En dan overal in een prius achter plakken, en dan maar hopen dat iedereen het gaat verbeteren om meer publiciteit te krijgen.
vooral dat record ‘hoe snel scheiten 16 schapen een Prius onder” vond ik errug leuk.
@desjonnies: Nee Sjonnie… dat is geen leuk record.. dat is ludiek. Dat is heel wat anders. ;) Ludiek: een term welke aangeeft dat een ernstige zaak op een speelse manier wordt uigevoerd. (bron: wikipedia)

Dus die 16 schapen staan hier wel degelijk serieus te schijten. ;)

OT: tsja..
Wat willen ze hier mee zeggen? Dat de Prius geen auto is maar een stuk marketing? Want anders zouden ze er wel mee rijden!
lol, in foto 1 doen ze (vlnr)…
niet gezien willen worden, niet gezien worden, er geen ruk om geven, voor de camera proberen te kruipen en mooi zijn zonder iets om auto’s te geven…
Als het ding niet massaal 140 gram/km zou halen… nu is het vooral: record weggegooid belastinggeld.
“Koos u voor optie b) dan verschilt u vandaag van Charlie Sheen en bent u wél #winning.”

Wat is er dan met C. Sheen dat hij niet winnend-in-het-Engels-met-een-hekje ervoor is?
@rotarypowah: oh, ik zag het net op de website van de krant van Slapend Nederland. Maar hij had wel gelijk. Degene die echt faalt is toch de koper van een kaartje.
1) Zeg: ‘ik ben leip’ als je het hele filmpje afgekeken hebt !
2) Zeg: ‘ik ben baas’ als je niet eens de moeite nam het filmpje aan te klikken !

IK BEN BAAS ! :lol:
@Megakix: ik ben baas.
@rotarypowah: Prius *kots *kots *neemt niet de moeite leest alleen replys
@Megakix: Ik ben baas.
@Megakix: En wat als je spontaan moest kotsen toen je op play drukte?
@Northwestern: ‘semi-baas’ ;-)
@Megakix:

Ik ben baas.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).