Autoblog Boulevard: Jeremy Clarkson gaat vreemd

Auteur: , 60 Reacties

Some say he sleeps around...

En dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen, want in het verleden heeft Jeremy Clarkson zich hard uitgelaten over beroemdheden die vreemd gingen. Clarkson zou tijdens de tours van Top Gear Live in Australië, Zuid Afrika en Noorwegen naast het potje te hebben gepiest. De koude nachten in Scandinavie zijn natuurlijk veel gezelliger met een blondine aan je zij en blijkbaar was de verleiding groot genoeg. Zijn bijvrouw schijnt een collega te zijn met wie hij nu al meerdere malen gespot is. In ieder geval werden ze gespot terwijl Jeremy de blonde schone salade voerde aan het zwembad. Ook zouden ze in Australië een villa hebben gedeeld en zou de dame in kwestie meerdere malen verkast zijn naar de hotelkamer van Jeremy. Hammond en May schijnen volgens de Daily Mirror af te weten van de affaire.

Saillant feitje is dat Jeremy’s vrouw Frances tevens zijn manager is. Zij is het brein achter het succes van het merk Clarkson, zoals Jeremy meerdere malen heeft laten weten: “What we’ve done, we’ve achieved together. We’re very much a team. I certainly wouldn’t do this on my own.60 reacties

En daar hebben wij natuurlijk iets mee te maken.
Als Jeremy zich daarmee amuseert dan doet ie maar voor mijn part, ik hoef z’n gezicht s’ochtends niet in de spiegel te zien.
De enige die hierover eventueel vervelend mag doen is z’n vrouw.
Tja, het is zijn leven en dit zijn inderdaad onze zaken niet. Maar toch wel ironisch dat hij mensen in het verleden hierover heeft aangevallen in z’n columns. Typisch zo’n gevalletje “dat zal mij nooit overkomen”. Wist trouwens niet dat Jezza een kettingroker was.
Some say Top Gear needs a new presenter…
lekker boeie…
Some say he needs a ton of Viagra to get it up and, in his early years, was casted for the role of Dracula..
zou het de blonde zijn die hem leerde op zijn scooter rijden in de vietnam special?
Foto? Nee was dat teveel moeite om die er even bij te doen?
Oei ,denk dat dit een duur zaakje voor clarkson gaat worden .
Frances zal hier wel een lekker centje aan over houden ;)
En tot zover het nieuws bij privéblog.nl.
all we know is that he’s called Clarkson!
tja lullig voor je clarkson dat het uitgelekt is..
En de Daily Mirror is gelukkig een hoogstaande Engelse krant die geen onzin publiceert.
Ik zie een foto waar hij een peuk staat te ploffen met een blonde dame naast hem.
Tja… Vreemdgaan… Mensen zijn geen robots zeg ik altijd. Het is en blijft een van de grootste taboes in de wereld maar ik denk dat bijna iedereen het ooit wel een keer gedaan heeft. Als er nooit meer vreemdgegaan werd zouden er een hoop liedjesschrijvers en advocaten werkeloos worden denk ik. Kortom boeie wat jezza prive doet en lekker over auto’s kletsen hier.
@Kvgorp:
Ook NEE is een antwoord.
Behandel de ander niet zoals je zelf niet behandeld wilt worden
Wat mensen vaak vergeten is de geschiedenis die je als koppel hebt, dingen in het leven waarbij je elkaar steunde door dik en dun.
Velen die hun vrouw ontrouw waren en inruilden voor een jonger model hebben spijt.
Omdat geen gespreksstof of dezelfe interesses habben.
En hoed u voor de furie van de vrouw, ze hoeven nog niet eens rode haren te hebben.
@desjonnies: Zo zien de meeste het wel. Clarkson zag het ook zo en toch is het hem overkomen. Ik ben er van overtuigd dat die jonge meiden, hoewel het in Clarkson’s geval niet zo’n jong ding meer is, de zwaktes van een man beter kennen dan wie dan ook. Denk ook dat een gemiddelde vent die aandacht van jongere vrouwen wel leuk vindt. En als je niet oppast zit je voor je het weet midden in een affaire. Ik denk dat de enige oplossing in zo’n geval het ontslaan/overplaatsen van zo’n persoon is voor je te laat ben. Spreek overigens niet uit ervaring. Nog te jong voor :lol: Maar iedereen hoort zulke verhalen wel in z’n omgeving. Het zal niet het eerste huwelijk zijn dat op deze manier op de klippen is gelopen.
@barney:
Ik begrijp het wel, ook wat je zegt, vrouwen zijn zeer geraffineerd en kunnen een man op zijn retour (mag ik zeggen) idd een gevoel ‘van de grote jager’ geven.
Daarnaast heeft Clarkson geen financiele zorgen, wordt overal als de grote held onthaalt; staat volop in de schijnwerpers en juist dan, dan moet je extra op je hoede zijn als man.
Ga dan een blokje om……..
Valt in de categorie: Boeiend…
And on THAT bombshell… it’s time to say… GOODnight.
Is die vrouw blind of zo?
@Klassiekerrally: Kijk maar hier…. misschien is ze blind, maar zeker niet dom..
http://www.autoblog.nl/archive/2011/01/03/het-salaris-van-jeremy-clarkson-in-2010
Clarkson daarentegen…… naja, hij wist wat hij op het spel zet waarschijnlijk..
@Klassiekerrally: Zal wel een golddigger zijn. Jij maakt mij niet wijs dat ze op hem valt vanwege zijn uiterlijk. Zijn geld maakt hem aantrekkelijk. Of Jezza is “off-camera” een waanzinnig leuke vent in het echt. Maar dat geloof ik niet zo. Engels blijft Engels.
@Freewarefreak: Ja, die Britten staan er nogal om bekend om vreselijk rotvolk te zijn. (?)
@Klassiekerrally: Wel eens in een all-inclusive vakantie resort geweest? God heeft ze niet voor niks op een eiland geflikkerd.
@Freewarefreak: Ik zeg het maar vast: bij Klassiekerrally kan je met dat standpunt op weinig steun rekenen. ;)
@Freewarefreak: Jaaa, maaaaar, dat zijn hooligans, geen Britten ;)
En ik gruwel van all-in-resorts. Niet dat ik er ooit geweest ben, maar het voelt voor mij hetzelfde als kijken naar de reuze interessante Tel-Sell programma’s op TV. Vakantie voor hersendoden.
@Freewarefreak: Oh ja… Al eens op vakantie geweest in Blighty? Ik vaak. En ik heb errug weinig nare mensen ontmoet… Om niet te zeggen niet één.
@Klassiekerrally: Clarkson is off-camera gewoon een arrogante klootzak, heb een verhaal gehoord van een collega dat hij bij de Guiness brouwerij zou zijn uitgenodigd voor een kerstpraatje, zich niet aan de regels hield (te hard rijden op het terrein) ‘because i’m fucking jermery clarkson i don’t have to follow your rules’ type gast.
@Gnermo: Ach so, een verhaal gehoord van een collega die het gehoord heeft van een Brit die het gehoord heeft van iemand die iemand kent bij de Guinness-brouwerij…
Als ik roddelpers wil zien dan kijk ik wel naar die onzin op rtl 4 met die viezerik van een Albert Verlinde. Beetje jammer dat dit soort onzin hier nu ook al komt. Minpuntje.
Tja mensen zijn ook niet echt gemaakt voor monogamie. Zeker niet als je weet ik veel hoe lang al bij elkaar bent. Verder is het natuurlijk een beetje achterlijk om dit op autoblog te plaatsen maar AB lijkt al langer op AutoBoulevard
Ach, dat ze bij elkaar slapen wil niet zeggen dat er wat gebeurd. Misschien was er gewoon te weinig hotel kamers vrij en moesten ze op een kamertje slapen :)
@mhl6: Tsja, zo kan je alles goed praten, maar geloof mij maar, voor een miljoenenproductie als Top Gear zijn er ALTIJD kamers genoeg.
De Daily Mirror is niet bepaald een kwaliteitskrant, dus eerst zien, dan geloven.
@birdboy: Klopt, de Telegraaf is er diepgaande onderzoeksjournalistiek bij. Maar, beetje off topic, sinds wanneer heeft zo’n roddelkrant ineens privacy hoog in het vaandel staan? http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2011/04/03/top-gear-s-jeremy-clarkson-cheats-on-wife-with-pretty-blonde-during-show-tour-115875-23035232/
Wel iemands hele privé leven uit de boeken doen voor heel het land/wereld, maar vervolgens de foto waar het om gaan een beetje blurren.
Ze doen ook echt alles voor publiciteit :wink:
Ach, we weten dat Jezza veel oog heeft voor vrouwelijk schoon en volgens zijn eigen zeggen stond hij ook al op de ‘to do list’ van Cameron Diaz, dus zulke dingen kunnen gebeuren met een man die last heeft van zijn penopauze. Maar laat dat verder lekker privé blijven, op Autoblog hebben we het toch over auto’s, of niet soms?
Wijsheid komt met de jaren. Wie jong is wil wat en wie wild is jongt wat ;)
Misschien wel een publiciteitsactie opgezet door zijn managende vrouw? Of een 4 aprilgrapje.
Nou, dan doet hij dat toch lekker? Moet hij weten. Zolang TG doorgaat… :D
De nieuwe Stig is dus blond :)
Some say he dips his pen in company ink and “going down-under” has gotten a whole new meaning :’)
the-budel-guy
als hij dat wil dan meot hij dat doen ebn wel benieuwd naar de reactie van zijn Vrouw
Hmmmm Volgens mij heeft hij wat Tiger-Blood gekregen… WINNING!!!!!!!
the-budel-guy
@Blitz: Hahaha das een goeie :P
@Blitz: Haha :) Die vergelijking had hij zelf ook al gemaakt. “Iedereen ziet mij als een Tiger Woods?” Hij kon er zelf wel om lachen en zegt dat er niets aan de hand is.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1372889/Jeremy-Clarkson-denies-affair-claims-jokes-Im-surprised-Im-new-Tiger-Woods.html
Some say Frances was involved as well…. (Een threesome op zijn tijd moet kunnen…)

Some say Jeremy and Frances are swingers…

Je doet toch ook niet heel je leven met 1 auto.. Zo is het ook met vrouwen.. Soms wil je een nieuwer /jonger model..
Voor de mensen die geïnteresseerd zijn:
http://images.mirror.co.uk/upl/m4/apr2011/1/0/clarkson-and-phillipa-sage-pic-rex-features-491888758.jpg
Dit zou haar zijn.
@Yeelen: Dan heeft geen goede smaak! Maar met de auto’s gelukkig wel ;)
@raoulkroes: hij of zij?
OT: …en ze lijkt op Kristin Scott Thomas ;)
@Yeelen: dit lijkt mij een hele slechte photoshop. Belichting en schaling van voor en achtergrond lijkt mij niet te kloppen.
@tvrspeedsix: Da’s gewoon de kwaliteit, het originele footootje was wat kleiner, vandaar.
persoonlijk is hij toch een gore klootzak …
wel een goeie presentator voor top gear maar daar stopt het bij …
jezza was toch gestopt me roke
Laat dit soort rommel liefst van deze site.

Ik moet wel toegeven, ik heb één en ander bijgeleerd. Ik wist niet dat z’n vrouw zijn manager was, en dat hij zo hard van leer trok tegen celebs die cheaten…
Dus dit is OF een goeie pr-stunt of een trend, kijk maar naar Tiger Woods;)
In Top Gear is hij echt een held! Maar met wie, waar, hoe en oftie überhaupt in bed ligt wil ik niet weten. Want nou zie ik het voor me.. Als het nou een lekker wijf was…
Jah leuk… Om eerlijk te zijn: Dit zijn onze zaken niet.. wat hij doet in zijn privéleven, is privé… Het enige dat mij interesseert is hoe hij Top Gear presenteert… En dat doet ie volgens mij nog altijd heel goed…
En is de Daily Mirror niet zo’n roddelkrant?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).