Koop jij de ex van Charlie Sheen?

Auteur: , 38 Reacties

Mijn centjes voor een Ferrari? Dan is naast een fijne F355 een tweedehands 550 Maranello in Titanium Silver met rood leder en Barchetta wieltjes zeker een optie. Dat kan zegt u? En de oorspronkelijke eigenaar is een acteur die door heel Amerika wordt uitgekotst? Doe mij die maar, #winning!

De acteur die een maandje geleden werd ontslagen uit de cast van de serie Two and a half Men van CBS schijnt deze Ferrari ooit verkocht te hebben om te kunnen betalen voor zijn huwelijk met Denise Richards. Hij verdiende overigens een maand geleden nog 1,8 miljoen dollar (ongeveer 18 euro) per aflevering van Two and a half men, maar schijnbaar was hij niet altijd zo welvarend.

De Ferrari wordt geleverd met een originele bijpassende bagageset en stoel- en stuurhoezen. De teller staat op moment van schrijven op iets meer dan 54.000 keiharde dollars. Als je een Escalade All Wheel Drive in je garage hebt staan wil de verkoper overigens ook best ruilen. De cijfertjes van deze Italiaanse schone: 12 cilinders, 5,5 liter, 6 versnellingen, 486 pk, 569 Nm, 4,4 seconden naar de honderd, topsnelheid 323 kilometer per uur en dit exemplaar heeft 25.725 mijlen afgelegd. Oh, en een gemiddeld verbruik van ongeveer 1 op 5. Bieden? Dat kan!

Oh, en Denise Richards -de andere ex van Charlie- kent u hiervan:38 reacties

vette auto en ook een leukee filmpje;)
” (ongeveer 18 euro) per aflevering ” er zijn dagen dat ik meer verdien :P
allebei rete GEILLLLLLLLLLLL (moest ik ff kwijt)
‘Hij verdiende overigens een maand geleden nog 1,8 miljoen dollar (ongeveer 18 euro) per aflevering van Two and a half men, maar schijnbaar was hij niet altijd zo welvarend.’ Betekent dat dan dat er 100.000 afleveringen in een maand worden opgenomen?
@Marijn90: Nee, dat betekend dat de dollar geen ene reedt meer waard is
@Basnov: Zo kan je het idd ook zien..
@Marijn90: Nee, zo is het gewoon! Daarom koop ik tegenwoordig weer alles daar. Even hierheen sturen en je hebt hetzelfde voor veel minder. @Basnov, dat ‘betekent’ is het;-)
54.000 dollars…. Waoow.!! Das nog geen 40.000 euries voor een supercar. Klinkt als muziek in de oren
@Basnov: wacht maar tot je hem ingevoerd hebt :)
@koluh: invoeren is niet duur, een klein percentage (10%) van de originele catalogus waarde uit 1997 die nog eens wordt gedrukt door inflatie en de gulden.
@koluh: toevallig heb ik laatst die hele import zooi uit de vs uitgeplozen, het bedrag daar in $ komt neer op datzelfde bedrag alleen dan in eurie als je hem heerheen haalt. Valt nog mee vind ik!
@Basnov: En dat is het tot nu toe hoogste bod, dus die prijs zal sowieso nog omhoog gaan.
wacht maar tot je hem ingevoerd hebt :)
Zo’n 550; dat is nou mijn type auto!
mmhmm naast een F355 ook 1 van de favo ferrari’s inderdaat! ook nog is in deze kleur! alleen zou ik andere velgen willen :P
Dollarkoers is Ernstig gedaald :P
Dit blijf gewoon een schoonheid. (De auto)
Veel te grote overhang (en dan heb ik het niet over Denise Richards) en te korte wielbasis. Dat ontwerp kan echt niet meer.
EN een dikke Ferrari EN Denise Richards als ex? Dan ben je OF snel uitgekeken op dingen, OF je hebt een te hoge standaard! Ik zou zowel de Ferrari als de vrouw graag houden;)
@Cantago: zeikwijf…slurphuifkar….beiden weg = biwinning ! :lol:
@Megakix: Jij noemt Denise kwijt winning?:P Of ik snap hem niet helemaal…
Echt een prachtwagen en dat rode interieur maakt het helemaal compleet!
Meh, heb niet zoveel met Ferrari.
Ik snap echt niet hoe die serie zo populair kan zijn.. vind het niet grappig. vooral niet omdat Sheen maar een blik heeft. Serieuze ogen maar met een ik-kan-slecht-acteren lachje op zijn smoel. Verder weinig boeiend topic. Auto’s die te koop staan staan ook op autotrack
@Atenza: Je kan het artikel ook gewoon niet lezen

Nobody’s holding a gun to your head
@Atenza:

Tja humor is net als smaak. Je hebt het of je hebt het niet ;)
@Atenza: Het heeft er misschien iets mee te maken dat je een saaie drol bent…
@gerard1710: Two and a half man is zooo Amerikaans suf. Modern Family is pas humor
Martin Sheen ik mag dat ventje wel ,doet lekker waar hij zin in heeft en nog smaak in auto’s ook.
Filmpje was wel lekker.
@norge: ..huh, wat is er met z’n vader ?
@norge: die man kon wel acteren!
Mooie auto, mooie kleurencombinatie. Toppertje. Ze hebben hem hopelijk wel goed schoongemaakt. Je zit niet te wachten op zakjes wit poeder onder de stoel bij een verkeerscontrole. En hoe kan die man ooit Denise Richards hebben laten lopen. Wat een geile vrouw.
Ik zou er eerst een drugshond doorheen laten kruipen! Even over het importeren, met de aanpassing van de bpm is het bpm bedrag een stuk lager geworden, maar daarnaast is een ecotax gekomen. Op de bpm schrijf je met de jaren af, de ecotax niet. Zo komt he dat een 5 serie importeren een jaar geleden een stuk goedkoper was dan nu (in mijn geval een 5 jaar oude touring) klopt it of mis ik ergens iets?
– Hij kan niet schakelen en de tweede versnelling zit vast
– motor loopt op tien cilinders (net als Charlie zelluf)
– heeft van voren in elkaar gezeten nadat Charlie ‘per ongeluk’ verkeerd poeder in de oliebollen drive-in kreeg in West Hollywood en door het lint ging
– Bepaalde ‘vlekken’ uit de bekleding zijn niet meer te reinigen.
– Er heeft drie maanden een dood hondje van een ex scharrel achterin gelegen, ze hebben zich rot gezocht naar dat beessie.
@desjonnies:
Wo das nogal een lijstjeXD, als ik dat zo hoor koop ik ‘m liever door..
@CasperH,

Ik weet niet waar jij geweest bent, maar heel Amerika is juist gek op Sheen nu bekend is dat hij schijt heeft aan hoe anderen hem beoordelen, dat het zijn leven is en hij bepaald wat hij doet. Conservatief Amerika vindt het misschien niet zo leuk, maar CBS heeft allang aangegeven weer nieuwe afleveringen met hem op te willen nemen.

Dat doe je niet als hij echt zo gehaat zou zijn…
@Stefje: True, dat wou ik ook net zeggen. Chuck Lorre heeft hem buiten gegooid wegens smaad en belediging, maar ze zijn al met hangende pootjes terug gekomen. Zonder Charlie geen Two and a half men. En laat dat nou net DE HIT serie nummer 1 in Amerika te zijn. Dus ze willen hem terug. Dat verklaart ook het salaris van dik 1,8 miljoen per aflevering. De anderen doen het ook niet slecht. Wat dacht je van die kleine? Jake. De acteur Angus T. Jones. Hoe oud is dat mannetje nu? 18? Verdient ook al meer als een half miljoen per aflevering.
Acteur die door heel Amerika wordt uitgekotst? Ik weet niet onder welke steen de redacteur heeft geleefd, maar uitgekotst wordt ‘ie niet. Sterker nog, zijn schare fans groeit met de dag, mede door websites als thechive.com door zijn heerlijk eigenzinnige, compleet chaotische filmpjes die doordrenkt zijn van zelfspot en rariteiten.

Dat zijn ‘theatershow’ geen succes was zegt niets over zijn populariteit in het algemeen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).