Anderson maakt de Aston Martin DBS badass

Auteur: , 30 Reacties

Anderson had nog wat leuke wieltjes en matzwart folie liggen, alsmede een Aston Martin DBS. Tel één en één bij elkaar op en je krijgt? Juist, een badass DBS waar kleine kinderen van gaan huilen omdat ze hem eng vinden.

Het thema is zwart en de naam is daarom Aston Martin DBS Anderson Germany Superior Black Edition. Zwarte wielen onder een matzwarte body en een zwart interieur met veel carbon en fraai stikwerk dat we kennen uit eerdere projecten van Anderson. Verder is er nog niet heel veel bekend over dit monster, maar er gaan geluiden over 560 pk dankzij een aangepaste uitlaat. Dat is echter nog niet officieel bevestigd, voorlopig moeten we het dus even met de plaatjes doen.30 reacties

Filmpje van het geluid zou ik wel graag willen zien ( en horen ). Maar het uiterlijk kan me niet bekoren. Heel dik en stoer allemaal, maar mij iets TE patserig.
Misschien iets voor Eljero Elia?
Ziet er lekker uit, maar ik vind dat een DBS op zichzelf ook al dik genoeg is.
Ik ga voor de orginele DBS…!!
doe maar een orginele dbs en neem hem in het zwart met zwarte velgen. dit matte ziet er niet uit.
Harde Faal,

neem een voorbeeld aan novitec rosso
@ferrari94tr: Volgens mij heeft Novitec nog nooit een Aston verkracht. Ze beperken zich (gelukkig) alleen tot Italiaanse wagens.
Ontopic:
Wanneer is die waanzinnig lelijke matzwarte trend eens voorbij??
wat mag dit zwarte geval gaan kosten?
@dropheadcoupe: zoveel dat jij hem waarschijnlijk niet kan betalen XD
Blehh, die auto ziet er meteen 90% goedkoper uit ….
Kan in een oogwenk de nieuwe Batmobile worden. Bijzonder stoer voor een, laat ons eerlijk zijn, braaf ogende sportwagen.
hebbe hebbe!
Gister reed ik achter een matzwarte Audi S5 en vanmorgen achter een matzwarte Fiat 500, ik vind matzwart zo langzamerhand een beetje afgezaagd worden. En echt mooi vind ik t ook niet, zeker op de audi zag het er gewoon aftands uit.
Het interieur vind ik erg gaaf, maar het exterieur vind ik echt zonde.
@porsche911turbo2: Meer zeg ik er ook niet over. Helemaal mee eens.
Onder een Gran Turismo horen multispoke velgen geen dunne 5-spaaks velgen. Wie verzint het om de grill zwart te spuiten. :? De verchroomde lamellen zijn juist mooi. :D Zwart en rood is een match made in heaven zolang het een Hot Rod of een A-Team busje betreft. ;)
@AutomotiveDesigner: Of in het interieur van een bordeel…
Gruwelijk. En dan niet op de positieve manier bedoeld.
Pure porno! Wat een gave bak. :)
Ik trek dit eigenlijk heel erg goed. Wat een wrede wagen! Als ik het geld zou hebben zou ik het doen. Puur om de puristen te narren. Heerlijk!
Het komt wel erg krachtig over moet ik zeggen. Buitengewoon geschikt voor diegenen die (matte?) lak hebben aan stijl en bescheidenheid. Ik denk dat die markt vooral in het Midden-Oosten te vinden is.
Bad ass wagen! Niet normaal hoe stoer dat ding er uit ziet!
Dit ding is nie gezond hoe dik hij is.
Die velgen met dat matzwart is echt te gruwelijk.
Alleen het interieur had wel wat minder over de top gemogen.
Die velgen zijn dus een dikke rip-off van de Giovanna Dalar.
Off topic: Die velgen staan ook wel vet onder een Mercedes S klasse : http://www.autojunk.nl/2010/10/zeer-foute-mercedes-s-klasse
Die achterkant is ZOOOOOO dik en die velgen passen perfect. De voorkant ziet er dan wel wat goedkoper uit.
Ik weet het zo nog niet.. Die kleur is een beetje afgezaagd en past volgens mij niet echt goed op deze Dbs.. en de standaard velgen vind ik eigenlijk mooier…. :s
Die verschillende velgen verpesten het behoorlijk. Waarom doen ze dat? Waarom? Het zwarte kleurtje vind ik ook niet echt geweldig… Van achter oogt hij wel behoorlijk bruut!
Ik vind het er best nice uitzien, enkel die rode remklauwen hadden voor mij niet gehoeven. Ik had ook alle rode stiksels vervangen door gele en er dan een gele remklauw opgezet. Benieuwd wat dat zou geven…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).