Cesc Fabregas crasht zijn SL 55 AMG

Auteur: , 34 Reacties

Welkom bij deel 1208 van 'voetballers slopen hun dure auto', met vandaag Arsenal-middenvelder Cesc Fabregas en zijn zwarte Mercedes SL55 AMG in de hoofdrol.

Het teammaatje van onder andere Robin van Persie was op weg naar een training toen hij op de A41 in de buurt van het trainingscomplex van ‘the Gunners’ om nog onbekende oorzaak in botsing raakte met een Audi A3. In de Britse media wordt het ongeval omschreven als een vrij lichte botsing, maar als ik naar de foto’s van zijn SL kijk gaat dat iets verder dan de bekende term ‘that’ll buff right out’.

Ik vermoed dan ook dat hij zijn SL met supercharger kan gaan inruilen voor een nieuwer exemplaar, maar dat moet niet zo’n probleem zijn gezien het feit dat hij per week (!) 110.000 pond opstrijkt bij de Londense club. Ben jij trouwens ook zo benieuwd naar hoe hoog de verzekeringspremie voor de 23-jarige Spanjaard is?

De plichtsgetrouwe Fabregas verscheen na het tikje trouwens gewoon op de training, waarvoor hulde. Hij sluit zich met het incidentje aan in het illustere rijtje voetballers als Christiano Ronaldo (twee keer), Louis Saha, Anderson, Mathieu Valbuena en vele anderen.

Foto’s van de SL55 met kapotte voorkant kan je HIER bekijken. En mocht je niet weten wie Fabregas is, check dan HIER een foto van de beste man.

Met dank aan cihanski voor de tip!34 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mooie auto, zonde van de steenslag….
las het gisteren al. Ik gok dat hij thuis nog wel een paar leuke auto’s heeft staan. daarnaast is het niet erg denk ik aangezien hij komende zomer toch naar Barca gaat en dus al zijn auto’s moet verkopen.
Mooie foto van Fabregas hoor ;)
@roquez: Als ie ook zo (als op de foto) auto rijdt, valt deze crash wel te verklaren!
Tsja, autorijden is wat anders dan voetballen he…. Misschien moet-ie nu maar eens hele dure gepimpte voetbalschoenen kopen (of heeft-ie die al?)
[ ] Geschikt
[x] Ongeschikt
Je zegt het zelf eigenlijk al een beetje sir smokealot; “Welkom bij deel 1208 van ‘voetballers slopen hun dure auto'”.

Misschien ben ik de enige hoor, maar ik begin een beetje moe te worden van deze artikels ;)
@Sebazzz: mee eens. gaat nergens over. daarnaast zeggen die namen me 9 van de 10 keer niks
Ik vind het ook maar een lelijk ding. Sorry Cesc.
Beetje bijstippen met het lakpotje en nieuw isdie weer! :D
Ik ken die knul niet, en ik hoef hem ook niet te kennen. Zijn Mercedes wilde hem kennelijk ook niet meer kennen en besloot zelf een einde te maken aan zijn lijden.
Sneu ja.
@stationcar:

Dan heb je het laatste wk toch onder een steen geleefd?
Die dingen zijn toch niet zo gek duur meer?
Ik bedoel, het niet eens een facelift.
Volgens mij heb je voor 50 duizend een hele nette.
Niet dat ik het geen mooie auto vind, je mag hem best aan mij geven. (zonder schade natuurlijk)
@ewoudhoed: Voor iets meer dan 40 duizend ben je al een gelukkige eigenaar. Valt me mee voor een voetballer.
@ewoudhoed:
moest ik het geld hebben zou ik de facelift kopen en hem dan meteen weer terug de showroom inrijden (door de vitrine dan wel te verstaan)
dat mercedes ooit zoiets lelijks heeft kunnen maken!
deze sl55 “had” een mooiere voorkant dan de facelift hoor..
handige foto van fabregas met zijn shirt over zijn kop geen wonder dat je dan een ongeluk krijgt
edge via Android app
Ze noemen hem niet voor niets Crashc Fabregas
“check dan HIER een foto van de beste man”
en dan een foto met zn shirt over zn hoofd
LOL :D
Is die jongen 23 jaar jong?
Hij moet eerst wat rij ervaring opdoen voordat hij gaat rijden in AMG’s, Bugatti’s, en Bentley’s.

Dat de premie zo hoog is in Engeland is alleen maar een prima zaak.
Waarom hebben voetballers vaak zo’n homotasje van Louis Vouitton in hun handen???
Nou niet alleen de voetballers hoor, in amsterdam lopen die uitkering vretende klote jeugd ook met die nichten tasjes, omdat het duur is,dan hoor je er pas bij losers
Waarom rijden alle bekende mensen een mercedes?
@kurdmanx: Veronderstelling die absoluut niet klopt. Veel, vooral AMG, maar ook Bentleys zitten ertussen!
Hij baalt meer van de lange levertijd van een nieuwe dan van de kosten
@barney: Haha.. inderdaad. Lollig en tegelijkertijd triest eigenlijk. Het toont aan hoe ziek het voetbal is. Die salarissen gaan nergens meer over. En begrijp mij goed, ik gun iedereen zijn rijkdom.. maar ik vind het in de voetballerij te ver gaan. Net als die Lionel Messi nu weer. Gaat 31 miljoen per jaar verdienen. Waarom? Omdat die goed tegen een stuk leer kan stampen? Absurd. 3500 euro per uur! En dit 24/7..
@Freewarefreak: De salarissen slaan inderdaad nergens op, maar het is niet de absolute hoogte die mij irriteert maar het feit dat de meeste clubs eigenlijk gewoon diep in de rode cijfers staan.

Dat een Rooney of Ronaldo 150k per week verdient is in principe absurd, maar als “men” het er voor over heeft en het geld ook heeft liggen, wat is er dan op tegen dat iemand zoveel verdient?
@Freewarefreak: En wij hier in NLD maar zeuren over een interim-commissaris die 1600 euro per dag gaat verdienen. Als je aan Messi vraagt hoeveel 1+1 is ben je al meer kwijt.

En het blijft niet bij die 31 miljoen. Daar komen nog sponsorcontracten bovenop, Reclamespotjes, licenties (om zijn naam en hoofd in bijv. Fifa 2012 te gebruiken)

Had ik nou maar doorgezet met mijn voetbalcarrière…
Ik blijf het kansloos vinden.Dat zo n kleuter in zon ato rijdt.Laat hem lekker in een smart rijden of zo.Beetje rijervaring opdoen en duur zat.
Men schijnt hier voorbij te gaan aan het feit dat iedereen een ongeluk kan krijgen, ongeacht hoe oud je bent of wat je rijdt.

Dit schijnt een “gewoon” ongeluk te zijn geweest. Had Fabregas niet gevoetbald en een Astra ’91 gereden, was het 1200 in een dozijn.
@bozewolf: Is het wel 1200 in een dozijn? Hangt het niet af van wat voor een doosje je koopt? Een pakje van 6, 12 of 20 eieren? Sorry, kon het niet laten. :D
Weer eens bewezen: geef voetballers maar gewoon geen dure auto’s, er blijft niks van over. De een crasht hem, de ander verminkt hem met spoilers, zonde is het!
@Cantago: Ze hoeven hem niet te krijgen, ze kunnen hem gewoon lekker betalen. :D
@As_long_as_it_is_fast: Jammer is dat he? En jammer ook dat ik er geen kan betalen, haha;)
@Cantago: Als je ziet wat ze ermee uitsteken, erg jammer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).