Prior Design geeft je Bimmer M5-looks

Auteur: , 15 Reacties

De tunerts van Prior Design doen niet alleen aan het opleuken van oude modelletjes, ook nieuwe auto's zitten in hun portfolio. Zo hebben ze zich uitgeleefd op de F10 5-serie, en wij willen graag weten of hun creatie wat jullie betreft in de buurt komt van het pas gelanceerde M5 Concept.

De gelijkenissen met het deze week aangekondigde concept zijn (grofweg) de kleurstelling en de zwarte velgen, hoewel ik de exemplaren van Prior een stukje dikker vind staan dan de zwarte spaakjes op de ‘M5’. Ook heeft de tuner een paar kieuwen op de zijflanken geboetseerd. De neus ligt lekker laag bij het asfalt en het gehele front oogt een stuk agressiever dan de achterkant, die, afgezien van de uitlaten, redelijk intact is gelaten.

Het is nog een preview dus te zijner tijd zal Prior met meer materiaal naar buiten komen, maar is Prior het wat jullie betreft in geslaagd een M5-lookalike neer te zetten, of heb je (puur qua looks) liever het echte werk?15 reacties

Mooier dan de m5 zelf :P
@Peame: inderdaad “even better than the real thing”.
Deze heeft voor mij geen Prior(iteit).. doe mij maar een echte.
geef mij maar eerst een echte m5 en dan denk ik wel na over dit soort pakketen
Doe mij maar de echte M5 ipv deze wannabe.
Mooi! Maar wel even andere velgen. Maar het liefst toch een echte M5errrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
Doe mij deze maar, ziet er veel beter uit, een stuk agressiever imo. Ik vond het “concept” wat BMW zelf liet zien een stuk minder dik dan deze.
andere velgen die y-velgen zijn typische ford
edge via Android app
Ideaal als je niet kunt wachten op de echte M5
Mooi strakke body kit. Niet over de top.
@ascari15: Idd, hij is mooi maar niet overdrijven.
Uitlaten hangen te laag :)
Is een mooiere bodykit dan van die concept… Die velgen vind ik echter wel niet zo mooi..
Speciaal voor sjonnie’s? Lelijke velgen enzo, erg jammer.
Waarom zou je een bodykit op je auto zetten? Om iets te suggereren dat er niet is? Ik vind een bodykit eigenlijk alléén iets hebben als het een functie heeft. Nooit dus. Tenzij je ècht een happer nodig hebt om je V8/V10/V12 en/of compressor te voeren… Dus nee dank je. En liever ook een iets anoniemere M5. De E39 vond ik geweldig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).