Gevonden! De grootste Schumi-fan ooit

Auteur: , 19 Reacties

Rug-tatoeages zijn doorgaans voorbehouden aan vrouwen, die aan de onderzijde een aarsgewei/tramp stamp/slag tag laten zetten. De enkele man die iets op zijn rug laat zetten pakt het vaak wat grootser aan, in de vorm van een draak of een portret. Deze man leek het echter een goed idee om alle GP-overwinningen van Michael Schumacher op zijn rug te laten zetten.

En dat is niet de eerste lofzang op de succesvolle Duitse coureur, DJ Visage maakte ooit al een muzikaal eerbetoon, alleen gaat dit nog een stapje verder. Het is te hopen voor hem dat Schumi in de herfst van zijn carriere niet opeens weer races gaat winnen, anders moet hij waarschijnlijk aan de voorkant verder.

De man werd gespot tijdens een kwartfinaleduel van de Champions League (Schalke?), bekijk de video hier. Hoe zit het met jullie, hebben jullie ook een versiering van een van jullie helden op je lijf laten zetten (een portret van Camiel Eurlings bijvoorbeeld), of was een gewone tribal wel voldoende? Of heb je een hekel aan tattoo’s? Drop je mening in de comments. (via Jalopnik)

Schumi-tattoo19 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Fail! Wat een Playboy kalender is voor de gemiddelde man een , zijn rondetijden van Schumi voor deze boy (fapfap) :)
triest
@Matthijs: correctie, ubertriest!
Een echte man had deze tatoeage elders laten zetten, ze noemen (sommige alvast toch) Schumi niet voor niets de allergrootste *kuch*
Ieder zijn ding… Vind dit nou niet echt een fraaie tattoo of zo. Aan de andere kant is dit slimmer dan de naam van je vriendin of zo, Schumi heeft al die wedstrijden over 10 jaar ook nog steeds gevonden, en je vriendin… Altijd ff afwachten.
@dondeboer:
Dat is waar. Andersom is het vaak omgekeerd. Je kan je vriendin beter aanraden jou naam op haar lichaam te lateren tatoeëren. Zo wordt de liefde doorheen de jaren enkel maar groter… :)
Ik ben ’n groot Jos Verstappen-fan ! … Heb dan ook ALLE GP-overwiningen van hem op mijn rug getatoeëerd … ;-)
@Didier: whaha.. wat zijn we weer lekker flauw op de vrijdagmiddag ;)

OT: ik vind mensen met overdreven of zowiezo zichtbare tatoo’s altijd moeilijker serieus te nemen.
Rijp voor het gesticht!
Als F1 nou nog een echte sport was waar alle deelnemers gelijke kansen hebben… nope.
Ik kan nu iig wel elk 2e weekend weer een lach op mijn gezicht hebben, wetende dat deze Duitser een rotdag heeft omdat een bepaalde andere rijke Duitser weer eens niet sneller 300km rondjes rijden dan sommige anderen die mee hebben gedaan.
tattooo is lelijk en zonde van je geld
Je had ze ook op een brieffie kunnen schrijven en dat weer in je portefeuille kunnen doen.
@desjonnies: Waarschijnlijk doet hij dan een showtje door ze allemaal uit het hoofd op te noemen, en de jury (de andere tooghangers dus), kan dan meteen controleren of het klopt…
Een ding heeft ie goed gesnapt: er komt geen nieuwe overwinning meer bij.
Ik heb geen idolen. Idolen zijn voor losers…
Dat is een goed idee :-). misschien laat ik nog eens alle kentekens van de auto’s uit m’n gespot reeks op m’n rug tatoeëren.
Ik ben niet tegen tatoo’s en niet voor tatoo’s. Zo’n wisselvallig figuur als mezelf kan ik een tatoo beter uit mijn hoofd laten.
Die plaat van DJ Visage vind ik wel grappig.
Het uitgebleven succes van Schumacher is wel treurig, maar als er een persoon op zijn plaats is in de Formule 1 is het wel deze bekende Duitser.
@tarquesh: “Het uitgebleven succes van Schumacher is wel treurig, …”

Hoe bedoel je, uitgebleven succes… ?
Damn, dan ben je toch niet helemaal lekker in je bovenkamer hoor…

Vooral nu Sjoemel toch behoorlijk aan het afglijden is.
Nouja, nooit een fan van die kin geweest haha.
Is een grote l*l een eerbetoon aan Koos Spee?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).