Video: Junior Strous doet kunstjes met M3

Auteur: , 47 Reacties

En waar kan je als coureur nou beter spelen dan op de openbare weg tussen het overige verkeer? Logisch toch? Dit keer geen snelheidsrecords van ome Junior, maar wel driftvertier.

We vragen ons af of het een wekelijks terugkerend fenomeen wordt om hoogst illegale artikel 5-shit op youtube te plempen, dat zullen de komende weken moeten uitwijzen. Nu kan je in ieder geval kijken hoe de BMW M3 driftkunstjes doet rond de A4 bij Den Haag, laten we hopen dat Allard Kalff niet in de buurt is, want die schijnt als crashmagneet op Strous te werken:

Met dank aan Mike voor de tip!47 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Leipuh Shit Auwuh!!
Hier gaat nog wel gezeik over komen vrees ik voor hem.. wel mooi filmpje! :D
Strauss Jr. heeft volgens mij meer geld dan hersencellen…
als hij zo doorgaat weten we in ieder geval zeker dat er in de racerij geen plek meer voor hem is. daar scoor je niet met dit soort onzin op de openbare weg. zonde, ik had hem hoger ingeschat.
@terazino: http://www.youtube.com/watch?v=yrsJbVAe3Cc
Hij is gewoon verse vis aan het bezorgen van zijn sponsor. Dat het af en toe zijwaards gaat heeft te maken met een Japanse traditie om vis gekoeld te houden. Of zo iet… :P
@AutomotiveDesigner:
Is dit niet de Japanse traditie om tofu te vervoeren?
@Lan_Evo: In Initial D in elk geval wel.
@terazino: Ik hoop dat er binnenkort ook geen plek meer voor hem is op de openbare weg. Dit is gewoon midden op de dag met meer dan 1 auto op de weg. Dan moet je dit soort dingen gewoon niet doen. Begrijp me niet verkeerd, als het ergens een verlaten weg is op een rustig tijdstip hoef je van mij echt niet alle regels op de letter te volgen, maar dit is gewoon onverantwoordelijk.
Als hij de oprit van de a4 had gepakt was het al een stuk beter. Is vlak bij dit stuk en rijd nooit iemand
Die laatste bocht is echt een pleuris bocht bij leidschenveen. Altijd files :P
@wack: Dat zijn kijkersfiles van mensen die naar gekke chauffeurs kijken ;)
Tsja, zolang de bestuurder niet te zien is kunnen ze hier weinig mee toch? :) Vermakelijk dit, totdat het een keer fout gaat. Maar tot die tijd geniet ik ervan.
Gast is gewoon baas! Niemand in NLD rijdt zo goed. Nu kunnen jullie t teminste ff zien!
@leipuhshitauwuh: Als ik dat wil zien kijk ik wel hoe hij dat doet op het circuit. Ik wil hem niet in mijn linkerachterscherm hebben steken als hij zoiets uithaalt op de openbare weg.
@leipuhshitauwuh: Ehhh, allemaal heel leuk, maar ik heb nog steeds geen hard bewijs gezien dat het Junior Strous is hoor :?
Weet alleen zeker dat als ik zoiets zou doen op de openbare weg ik in de vangrail hang of 180 graden andersom sta haha :)
@VeniVidiVici: +1, same here.
@VeniVidiVici: Ik ook 180 graden. Moet ook wel met voorwielaandrijving ;)
mog wel wat langer duren dan 52sec.

ipv een Getaway in Stockholm kan hij binnenkort Getaway in Holland op DVD verkopen!
HELD!!:D
@Northwestern Jammer dat je dit soort filmpjes niet kan waarderen en dat je het op jezelf betrekt en negatief uitlegt ipv er van te genieten. Zolang straus niet crasht is het lagge en spectaculair. Als hij crasht dan zijn jullie Hat0rz en linkse boeroepers/ i told u so mensen aan de beurt.
@leipuhshitauwuh: En je betrekt mij meteen bij die linkse eikels? Ik vind het onverantwoordelijk, er hoeft maar 1 mongool tussen te zitten die niet goed oplet en hij is de pineut. Aangezien je het niet kan corrigeren.
Het is wel spectaculair. Maar dat terzijde die jongen is een rolmodel, hij moet het goede voorbeeld geven. Nu gaan een aantal wanabe’s dit natuurlijk nadoen, en die zijn niet zo ervaren als Junior. Ik vind het een mooi stukje voertuigbeheersing, alleen op de verkeerde plek, er zijn nou eenmaal regels om te voorkomen dat iedereen dit gaat doen, en dat is eigenlijk mijn enige angst.
“laten we hopen dat Allard Kalff niet in de buurt is, want die schijnt als crashmagneet op Strous te werken”
LOL :lol: Ik hoef niet eens te kijken om te weten dat dit door sir_smokalot is geschreven.
@ leipuhshutauwuh

Allemaal leuk en aardig, die gozer kan zeker beter sturen dan ik, maar dat maakt nog niet dat ie tussen het normale verkeer kan gaan lopen stunten. In Nederland is het te druk voor die grappen; hoe goed je zelf ook bent, er zijn ook mensen op de weg die niet rekening houden met dit soort idioten.
Waarschijnlijk een demo van BMW Den Haag gebruikt?
@laurensje: Die “demo” gebruikt hij dan al een aantal jaar.
De tweede bocht is afrit Delft Noord. Rijd daar vaak genoeg, maar nooit zo :p Super gaaf, maar wel heel erg link. Wat als iemand op het laatse moment nog van rijstrook was gewisseld? Zo’n malloot verwacht je echt niet.
Mooi voorbeeld van de Scandinavian flick om ‘m in een drift te krijgen.
Ja, het mag niet / is onverantwoord / gevaarlijk. Maar toch zo gaaf om te zien ;-)
Nou spannend zeg, zoveel is er niet te zien en driften op de oprit is ook wel zielig. Nu die bocht van Rotterdam naar den haag op de snelweg ( bij die splitsing geen idee welke weg). Dit is parkeerplaats niveau!
@Benjamin1: Uiteraard verwachten wij nu een soortgelijk filmpje van jou. Zo te horen moet jij wel pro-drifter zijn…
@anuspraeternaturalis: Zijn M3 staat ff in de werkplaats…..
ik vind dat je als coureur toch wel een soort van voorbeeld functie hebt, maar toch vind ik dit wel super vet haha. had van mij wel effe langer mogen duren, als je het dan doet doe het dan goed
Goede wagencontrole betekent daarom nog niet dat je een goede chauffeur bent. Een goed chauffeur weet dat, hoe goed je ook bent, je fouten kunt maken. En indien dat gebeurt, dan moet je er vooral op toezien dat je de ruimte hebt om die fout te corrigeren. Ruimte (afstand houden, snelheid aanpassen) is ook handig als er een ándere chauffeur een fout maakt…

Was er hier de ruimte voor? Ik denk van niet, toch zeker die tweede. En al maakt ie geen brokken, dan doen de na-apers wannabes het wel.
Heel dik!
Vandaag de betreffende M3 nog zien staan. Zitten ook after market Brembo pizza´s onder.
@TinQ: Ik hoop met extra kaas dan plakken ze goed.

OT: fout maar lekker. En o wat huilt die V8 toch heerlijk!
@leipuhshitauwuh. Wat een slechte comment zeg. Ten eerste als je dit filmpje ziet wie zegt dat dit jr is? En hou als je blieft op met dat baas en hatorz verhaal dit is de enige site waar we nog niet marokaans spreke en allemaal van auto’s houden. Ten tweede een beetje oefenen met een m² en je kan ook driften. Ten 3e als jr zo’n goede coureur is waarom moet je dat bewijzen op de openbare weg. Ooit Senna of Schumacher dat wel is zien doen?? Nope. Dus zo ” baas ” is die niet hoor
Laatste drift, afslag Forepark BMW Den Haag, zit die gelijk goed met z’n onderhoud.
Laatste drift, afslag Forepark BMW Den Haag, zit die gelijk goed met z’n onderhoud..
@Mightymike, @Northwestern, Ten eerste begrijp ik niet dat als je coureur bent, je dan ineens ‘een rolmodel van/voor de rest van de rijdende wereld bent’ en dan ineens niet meer mag stunten of af en toe leipuh shit mag doen op de weg. (motorrijders gaan klaverblaadjes rijden, autorijders gaan driften of rijden te hard, Doen formule 1 coureurs noooooit…Not) Als je je uitgesproken provileert als een rolmodel voor een bepaalde groep en die groep associëert zich met jou dan ben je een rolmodel, maar wat voor een?? Maybe is strous wel het perfecte rolmodel voor de urban drifter scene, maar niet voor rijschoolhouders, Whatever. Ten tweede, mag ik aannemen dat dit straus is want ik zag het in zijn joetjoep kanaal staan. En het topic heet: ‘Junior Strous doet kunstjes met M3’. Ten derde @Mightymike als je niet van uitspraken als ‘Baas’ geconfronteerdt wilt worden dan moet je maar naar een andere site want Autoblog gebruikt het zelf ten vierde, hoe kom je er nou weer bij dat Strous zichzelf aan het bewijzen is??? Die gast is de beste coureur van NLD (meeste poles, meeste race wins van alle professionele coureurs) Wat moet hij nou bewijzen? Volgens mij is het puur vermaak en dat lukt die gozert aardig goed….of niet soms? Jaja onverantwoordelijk bla bla, Als hij op het circuit crash en zn motorblok vlieg het publiek in was het ook overantwoordelijk bla bla. Die gast weet echt wel wat hij doet. En stel dat tie tegen je aan drift?? wat dan? ben je dan deaud, je schoolgaande dochter tijdens speelkwartier aangereden?? nee, schade formuliertje……KLAAR! De kans dat je door Jr word aangereden acht ik zeer gering! F*!ck the Hat0rz Jr, trek je er niks van aan en ga zo door! (owhja niet crashen he)
@leipuhshitauwuh:
http://www.bol.com/nl/order/basket.html?_requestid=95676

Geen dank, ik deed het graag voor je.

Succes ermee!
@leipuhshitauwuh: Dat jij dat niet begrijpt zegt al genoeg.
cool om te zien, daar rij ik elke dag, nog niet in het echt gezien helaas!
Als coureur krijg je licenties ed. Daar past ook een bepaald gedrag bij. Zou mijnen kindertjes niet willen verliezen aan een ‘gaaf filmpje’ (dat er verder mooi uitziet).
Driften is nog net wat anders dan overal inhalen.
Ach ach, waarschijnlijk deed die dat daar al met zijn voorlopige rijbewijs in een Toyota Yaris… DAT is onverantwoord, die M3 neemt even snel terug grip als hij hem verliest en iedereen met enige notie van car-control kan daar mee glijden ;-)
En race-licenties hebben niets te maken met gedrag op de openbare weg me dunkt, eerder met betalen en een rondje rijden zonder te gaan spookrijden.
@valleyman: Knappe jongen die dat met een Yaris flikt :)
“Deze video is privé”: Jammer! Ik wilde hem ook graag zien…
@Cantago:
LOL, zeker een staatsprovider die je toegang tot internep blokkeert :) Geen last van :)

Maar goed: Al het gezeik van kleuterende NL-ers even negerend: Het zoveelste bewijs dat hard rijden helemaal niet gevaarlijk is.

En wie daar tegen in gaat na het zien van het zoveelste filmpje moet eens bedenken hoe het ook al weer was toen hij zelf nog nadacht en niet alleen maar luisterde naar overheidspropaganda. Kun je je dat nog herinneren? VRIJHEID!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).