Bizar: Audi A6 Allroad heeft last van schimmelterreur

Auteur: , 48 Reacties

Gad-ver-damme². Indien u net bent begonnen aan een maaltijd, wacht even met verder klikken. Want wat nu volgt is een serie foto's van een Audi A6 Allroad uit 2002 welke is aangevallen door het Grote Gore Schimmelmonster. Bah ende zeer vies.

De pics zijn afkomstig van een autopoetser uit New Jersey, VS. Die kreeg een belletje of hij interesse had om een schimmelklusje uit te voeren bij de betreffende Allroad. Moest geen probleem zijn, hij had immers al wat ervaring met het verwijderen van dergelijke meuktroep.

Wat de poetser echter niet had kunnen weten is dat de auto een lek in het schutbord had waardoor de bestuurderskant van de auto onder water was komen te staan. En zo had die auto vier maanden in een garage gebivakeerd, terwijl het vochtige interieur langzaamaan veranderde in een geelgroene schimmelhel uit de buitencategorie. Kijk zelf maar. Geen redden meer aan? Toch wel…

Twee dagen in de weer met een Polti 2085 stoomreiniger, chemicaliën, een ontvochtiger en heel veel handdoeken en de auto was qua interieur weer als nieuw. Knappe prestatie van deze detailer.

Met dank aan Martijn voor de tip!48 reacties

-edit: je CAPS blijft hangen-
Wat smerig zeg.Maar een hele prestatie dat ie weer zo schoon is geworden.
@mbman:
Ja, en nu wachten op de eerste koude, natte dag.
Dit laat mooi zien wat professionele schoonmakers kunnen!
Wow, zeer indrukwekkend. Hopelijk kreeg hij nog een deftige fooi d’r bij :D
Echt super, soms vind je dit soort projecten ook op http://www.detailingworld.co.uk. Overigens een fantastische site om uren op te verdwalen!
@Jochempie: Wacht even…
Is dat serieus een forum over schoonmaakmiddelen????


OT: wow dat verdient deze Audi zeer zeker.
Knap gedaan
@luis: Voor alles is er een doelgroep…
dat de auto een lek in het schutbord had

Lkkr premium in je a6je.
@besaram: Tja, waar Honda Civic’s dan weer last van hebben is het compleet wegrotten van de achter panelen/spatborden. :lol:
@besaram: Gloedje nieuwe Ferrari 458’s brandden allemaal af door een lijm probleem. Lekker premium exotic in je 458’je.
@besaram: kan toch altijd gebeuren :)
@KaCh1ng: Lekker weer aanwezig als het over VAG gaat he.
dat is nog eens een kwaliteitsinterieur, en goeie schoonmaakklus bovendien. Tip voor de eigenaar, volgende keer offroaden door de sloot met ramen en dakje dicht!
ik had nog alleen de foto’s gezien en dacht al: of total loss verklaren of een reiniger inhuren met veel lef. maar blijkbaar heeft meneer veel lef haha
Premium mensen! Aanschouw! :D
Dus…
Wooow! Respect voor die autopoetser!! Dacht eerst van dit is zeker niet meer te redden maar nee met een beetje lef en inzet van die poetser en het ziet er weer uit als nieuw heeft iemand zijn nummer:P Voor de rest zegt ook inderdaad wat over de kwaliteit van het interieur.
@ricardo om wat voor tijden eet jij?
@NLBUURMAN: De maaltijd-waarschuwing geldt natuurlijk ook voor iedereen die rond etenstijd op de site komt. 8)
Nice! Wat kost zo’n polti hier? Daarmee kan je wonderen verrichten…
Gadver, maar kan je verwachten als je auto kats vochtig wordt en na 4 maanden dit ziet, ligt niet aan de Audi. (uiteraard :p)
Knappe prestatie. Deze man had beter even op internet kunnen uitpluizen hoe je een auto lang kunt stallen. Dus o.a. ramen een paar cm open houden, deurrubbers mooi invetten, tonnetje vochtvreter in het interieur neerzetten, wielen extra oppompen en/of auto opbokken enz. Scheelt je een hoop ellende. Weet ik alles van met mijn Engels autovirus.
Is dat niet de premium vintage collectie van Audi? Die stank krijg je er nooit meer uit denk ik!
wou ie van zen audi een kippenhok maken?
wat goed gelukt zeg !!
nou gelukkig maar want het zijn schitterende autos, vooral dit model!
lekker met chips erbij dit bericht lezen/kijken #lekkerhoor
Whow. De moeite. Ik heb de hoofdsteunen van mijn derde zitrij (zwart leer) in de meterkast liggen. En nu weet ik dat het condens bij de watermeter ook genoeg is om groenten te kweken op zwart leer.
Prachtig wat moedertje natuur allemaal voor je kan doen!
Extractor eroverheen en het is weer schoon. De stank, die blijft nog een tijdje hangen denk ik.
Ingolstadt, wir haben ein problem!
Ziet er op het oog weer Perfect uit.
maar onderhuids..elektronica,stoelvulling,enz.
Dit is niet heel knap hoor… Ik werk bij een brommobiel dealer als stage. En daar heb ik 3 brommobielen schoon gemaakt die nog meer schimmel hadden. Ze zien er weer als nieuw uit, ben er wel zo’n 4-5 mee bezig per brommobiel
@BetaArkUser: leuke stage heb je..
@BetaArkUser: Stage bij brommobiel dealer…

Jij studeert voor bejaardenverzorger… ?
Edit: 4-5 uur*
toch denk ik dat de elektronica niet al te goed meer is :p
Hoe kun je het zo ver laten komen…. mogolische eigenaat
@Stopwearingpants: mogolisch taalgebruik
@stopwearingpants hij had dat ding toch 4 maanden in een garage staan. misschien Heeft ie em daarom 4 maanden niet gezien.
In Belgenland zouden ze zeggen: “Dat is er 1 voor den export”

Dat komt nooit goed, snel verkopen en hopen dat het een paar maanden mooi blijft. Verkoopt het ding opgepoets in de herft en voor het winter is krijg je een paar blauwe kijkers van de koper.

Eens een schimmel in leder zit en in de kussens blijft deze. De oppervlakte krijgt men tijdelijk wel goed en zolang het droog en verlucht blijft zal men het niet merken.
@linkador: Wie zegt er dat ze de zetels niet vervangen hebben? Lijkt me zelfs de enige logische keuze. Het plastiek kan er tegen, maar als het een slimme cleaner is zijn de zetels nieuw …
Die schimmel gaat er nooit meer uit, achter de panelen, onder de matten, in het dashboard, overal blijven sporen achter en deze auto verkopen aan iemand die niet van het schimmelgeval weet is een misdaad tegen de volksgezondheid.
Hoewel deze auto natuurlijk schroot is (schimmel blijft vaak niet alleen maar hangen op het interieur), maar dit is wel goede reclame voor Autopoetsers. =)
heel snel verkopen…..dat wrak ( aan een champignon kweker) en hopen dat het vocht alle stekkertjes nog niet te pakken heeft.

Een off roader met een lekkend schutbord, FIAT quality, uit de sixties.
Die schimmel gaat idd onderhuids vrolijk verder denk ik dan toch…
Ja precies, when you cannot see it, its fucking gone.

Paar maand later is het toch wel weer een vieze k*tbende..
Ahh wat een verschrikking! Wel knap en moedig dat ze hem nog schoon gekregen hebben. Alleen als het zo ver is met verschimmelen, dan lijkt mij dat je complete buizenstelsel voor de airco ed ook beschimmeld is? En hoe krijg je dat schoon? Lijkt mij dat die auto nog altijd stinkt… Geurhangertje er in of niet!
hij heeft wel een ander stuur derin ik denk dat hij wel meer nieuw heeft.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).