Ultiem strandvervoer? Strand Craft Limo Beach Cruiser

Auteur: , 17 Reacties

Van de firma die ons ooit dit bootje + bijpassende supercar bracht komt nu dit hersenspinsel onze mailbox binnerollen. Een soort superstationwagen, maar dan uiterst geschikt om alle uithoeken van de meest luxueze stranden ter wereld te verkennen, of zo.

Bij Strand Craft is men er blijkbaar van overtuig dat er vraag is naar een weelderige vierwieler met maximaal uitzicht rondom, zodat inzittende volop kunnen genieten van het uitzicht. Een soort beachcruiser van het formaat Rolls Royce Phantom. Onder de kap moet een een V8 met 600 pk (erg zinvol op stranden inderdaad) komen te liggen die middels een Haldex-systeem alle wielen aandrijft. Het interieur zou volhangen met alcantara, leer en meer van dat soort persbericht-opleukwoorden.

We hebben niet echt het vermoeden dat het apparaat met de naam Limousine Beach Cruiser al in het echt bestaat, er zijn tot nu toe alleen een paar renderings vrijgegeven. Mocht nog niet helemaal duidelijk zijn welke klanten Strand Craft hiermee wil aanspreken, hieronder meer uitleg van de CEO.

The Strand Craft Limousine Beach Cruiser designed by Gray Design caters towards the luxury hotel chains that want to offer their clients premium service in a way that has not been addressed before. Optimized for maximum visibility in sun soaked regions, the limousine is well equipped to convey its passengers in maximum comfort and style to some of the best beaches in the world.

Of we hier ooit nog iets van gaan horen? Wellicht als de orderboeken op Jameslist een beetje vollopen. De prijs van deze met hout beklede zand-limo is op aanvraag, dus dan weet je het wel (if you have to ask…).17 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Wat is een Haldex-systeem?
@BmwMPower: Een soort 4wd voor fakers.
Een bizar apparaat! Maar wel leuk tijdverdrijf voor de rijken en verveelden op deze aarde.
Heel apart. Ik vind het meer een lijkwagen..
@henkdewit: Een lijkwagen heeft tenminste een mooie zwarte kleur.
Er zitten mooie lijnen in, maar die naam is echt afgezaagd..
@jzaero: En te lang…
Ziet er wek gaaf uit maar het idee komt nogal vergezocht over :P.
Wel een tof ding, maar wel een beetje protserig. Dan liever deze voor op ´t strand:
http://www.globalmotors.net/wp-content/uploads/2008/09/fiat-500-tender-two-by-castagna.jpg
@JvT: Die is wel beter, maar hij heeft alsnog een hoog tussen-kunst-en-kitch-gehalte.. Ik zou toch gaan voor een buggy.
wel leuk exterieur, maar maak er dan ook een matchend interieur bij. hoewel je het niet echt kan zien, zie je in iedergeval veel te lompe stoelen
Ik weet niet, maar persoonlijk neem ik juist liever geen auto mee op het strand.. En deze al helemaal niet, net als de bovenstaande.
voorkant heeft wel wat weg van een PT cruiser.
Waarom hebben die ontwerpen vaak zo’n gevaarlijk klein raam-oppervlak?
Hij doet me denken aan van die oude gigantische Amerikaanse Stationwagens met dat hout aan de zijkant.
@Roelio: Dacht ik ook meteen aan.

Mits wat aanpassingen zie ik dit nog als een Maybach door het leven gaan…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).