Live: de Jaguar XJ en XF designer editions

Auteur: , 5 Reacties

Hoewel de persdag van de AutoRAI officieel pas morgen begint hebben we alvast een fotograaf naar binnen gewurmd voor uw gerief. Dat betekent dat we vandaag al aftrappen met het leuks vanaf de beursvloer. Het spits wordt vandaag afgebeten door Jaguar, met de exclusief voor Nederland gemaakte designer editions van de XF en de XJ.

Deze special editions zijn door Jaguar-designeindbaas Ian Callum in elkaar gesleuteld (niet letterlijk), en de koper ervan moet geen bezwaar tegen dieselen hebben, want beide modellen hebben een 3.0 V6 diesel onder de motorkap, goed voor 211 pk in de XF en 275 pk in de XJ, die overigens in verlengde vorm in Amsterdam staat.

Beide modellen zijn gelimiteerd op 20 stuks, en de koper kan kiezen uit de kleuren Stratus Grey of Ultimate Black. Aan de binnenkant kan je je vergapen aan een London Tan lederen interieur met Piano Black dashboardafwerking. Geen slechte combo, zoals je nu ook op de interieurfoto’s kunt zien.
5 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Ook raar dat ze deze nu nog introduceren, praktisch tegelijkertijd met de facelift!
Open stand ja bij jaguar? 2 jaar geleden moest je nog via een poortje langs een vriendelijke dame de stand op als je lief keek.
edit: is inmiddels gefikst, thanks!
@manie87:
Ik wilde het net zeggen. Voor de rest, leuk auto’tje
vind de XJL echt prachtig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).