Ook de Hyundai Veloster is aanwezig, nu met prijs!

Auteur: , 16 Reacties

Ongetwijfeld het model met de meest aparte deuren van de hele AutoRAI, maar dat extra portiertje aan de rechterkant is in mijn optiek wel verfrissend. Na de wereldpremiere in Detroit doet de Koreaanse Coupe nu ook ons land aan, en Hyundai is zo aardig geweest er vandaag meteen maar een prijssticker op te plakken.

Om maar met de deur in huis te vallen: 23.995 euro moet ie kosten. Hiervoor krijg je een 1.6 GDI met 140 pk en handbak. Wie meer keus wil zal nog even moeten wachten, want een extra gepeperde Veloster met 1.6 turbo en 200+ pk staat pas voor volgend jaar in de planning.

Over ruim een maand kunnen geïnteresseerden zich een nieuwe Veloster bij de dealer aanschaffen. Behoor je tot deze groep en ben je er nog niet helemaal uit, bekijk dan de foto’s nog eens goed. Of kom gewoon naar Amsterdam om de wit- en bronsgekleurde exemplaren met eigen ogen te aanschouwen.
16 reacties

Erg gewaagd van Hyundai, of het zal verkopen? Ik ben alleen niet blij met die enorme ruimtes bij de achterlichten en dat extra deurtje, not my cup of tea.
Ook handig dat de fotograaf maar een halve foto van de rechterkant (2deuren) heeft genomen :/
@halfzuiver: verdomd, je hebt gelijk. Ik zorg morgen dat er een extra foto komt! Zo goed is dat deurtje dus verstopt ;)
Jullie hebben het steeds over dat rare deurtje, maar nergens laten jullie dit zien. Lekkere informatie…
Wel een heel dik ding om te zien. Lijkt mij ook vooral een leuk object om te tunen. Sapphir-black, plat op zijn bek gooien, 20 inch er onder, volleder interieur, enz.. Zo wil ik hem wel eens zien. Wel wachten op de 200+ PK versie. Of toch liever een Scirocco? ;)
Interessante auto, maar weer wat overgestileerde details. Jammer, de auto heeft mooie lijnen. Btw wat doet het AB logo op de monitor op foto 7641? Klein computerhackje?
@midasracer: Whehe.. scherp.. of de photoshop skills van Casper.
Is dit nou een DS3 met een Renault achterkant onder een ander vlaggetje ?
gaat zowieso niet goed verkopen , zelfde als de KIA soul
Tenminste orgineel! Jammer idd van de kont.
beetje hoge tildrempel?:)
Als het goed is is dit toch de voormalige mercedes designer?

Als zij hem nou dan ook de logo of een bedrijf inhuren om de logo van hyundai te veranderen naar iets abstracts of iig moderner, dat zou hun heel wat op weg helpen.

Nu heb je relatief mooie autos met een “hyundai” logo
Zelf zijn ze volgens mij ook niet zo blij met de rechterkant; tussen de persfoto’s zit ook geen fatsoenlijke foto waarop je die zijde duidelijk kunt zien.
Ook hier weer een leuke nieuwe wagen van werelds op vier na grootste automobielfabrikant ,nog even en het is premium om Koreaans te rijden ;)
Geweldige auto. Lekker opvallend vormgegeven en respect voor die extra deur. Op de video valt de drukke kont al minder op vind ik: http://www.autowereld.com/film/videodetail.asp?artikel=11436&video=Hyundai%20Veloster.flv
@norge Je liefde voor alles wat zichzelf zuid-Koreaans automerk noemt is wel duidelijk, je fanboyism grenzenloos. Mag er ook een kritische noot af of bestuur je zelf ook zo’n Hyandogday?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).