Lichtgrijze Ferrari FF geeft acte de presence

Auteur: , 32 Reacties

Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat er een FF op de AutoRAI zou staan, want voor dit nietige beursje vol Hollandse boerenpummels haalde het grote Ferrari zijn neus op. Gelukkig schoten luxedealers Kroymans en Munsterhuis te hulp, waardoor het Nederlandse volk zich toch kan vergapen aan de vierwielaangedreven GT.

Over de Ferrari Four is al zoveel geschreven dat we jullie niet met teveel tekst gaan vermoeien. De kernfeiten: een gloednieuwe 6.3 liter V12 met 660 pk en 683 Nm, een niet-permanent AWD-systeem, 0-100 in 3,7 seconden, topsnelheid van 335 km/u. Ruimte voor je hond en tot 2012 uitverkocht. Gelieve niet aan Britse journalisten mee te geven.

Daarmee hebben we het belangrijkste wel gehad, en nu snel doorklikken naar het schitterende grijze exemplaar in de live-gallery, met dank aan de heren Frits en Frans!
32 reacties

Ow is dit wit? Ik vond hem net toch echt gewoon lichtgrijs.
@Pordon: Dat ligt aan jou…
@Pordon: Ligt aan de witbalans van de camera, het is heel erg lastig om dat goed te krijgen onder kunstmatig licht
@Pordon: Iets zegt mij dat je best je beeldscherm instellingen eens kan corrigeren.
@ardonjr: ik heb hier een gecalibreerd scherm en dit is toch echt lichtgrijs…
@Pordon:
Na een check bij de collega’s ter plaatse moet ik je inderdaad gelijk geven. Hij leek me wit, maar is inderdaad meer lichtgrijs.
@sir_smokalot: Geen probleem, ik ben er zelf ook net geweest dus daarom wist ik dat het lichtgrijs was.
@Pordon: Volgens mij is het licht-zwart!
Is het nou Ferrari Four, Ferrari FF of FF als afkorting van Ferrari Four
@Phoenix: Dat laatste zou goed kunnen,
ik vind die 4 wielaandrijving zo anti- Ferrari. En het uiterlijk al helemaal. Enzo zou zich omdraaien in zn graf.
@The360box: Dat denk ik niet, dit is vooruitstrevend en vernieuwend. Die jongens zijn goed bezig!
@The360box: dan ligt Enzo nu weer goed om, want bij het leveren van de motor aan de Alfa 8C (Enzo’s vroegere werkgever) was ie ook al gedraaid.
@mashell: en waarom zou Enzo zich omdraaien door een Maserati blok aan Alfa te leveren?
All of the above volgens mij.
@sir_smokalot: Dan kan je Enzo als een soort motor gebruiken! Zolang ‘ie zich om blijft draaien althans…
@Phoenix:
Nee, FF staat voor Fire Fun!
@Phoenix: FF = Ferrari Four. Voluit hebben we hier dus te maken met een Ferrari Ferrari Four. Een lichtgrijs exemplaar overigens, voor mensen met slechte schermen.
Mooie foto’s. Zo.. heel diplomatiek. Want de FF.. ik weet het nog niet. Morgen maar eens kijken. Wat zie ik trouwens aan de eerste dash foto? Ontbreekt er linksonder nou een afdekking of iets? Daar is het wel heel rommelig.
@Freewarefreak: op veel showauto’s ‘ontbreken’ ook altijd de sigarettenaanstekers. Die zijn ofwel trofee geworden van kleptomane autogekken of er van tevoren uitgehaald om die kleptomane autogekken te ontmoedigen ;)
hehe kan ik eindelijk beslissen of ik hem mooi of lelijk vind… denk het 2e is net een hatchback en dat vind ik de minst aantrekkelijke autos die je kan krijgen :D
Dit ding is lekker!
Ik moet Pordon toch echt gelijk geven. Ik kom net van de persdag en ik kan bevestigen dat de Ferrari FF toch echt lichtgrijs was, absoluut niet wit.
Na een check bij de collega’s ter plaatse moet ik jullie inderdaad gelijk geven. Hij leek me wit, maar is inderdaad meer lichtgrijs.
Klopt het dat de auto er maar een paar dagen staat? Ik las ergens anders dat hij maar t/m 17 april te bezichtigen is.. mooi bagger als dat zo is ik ga de 21ste pas
@Nyazzin: Dat klopt. Na 16 april is ie weer weg.
Echt een mooi ding!
Vandaag al mogen rondkijken, prachtige auto die FF. Maar de ruimte voor de vierwielaandrijving hapt wel een flink stuk uit de bagageruimte (ach, daar koop je een Ferrari ook niet echt voor).
Wat mij betreft smakelijkste autootje van de beurs staat op de Lotus stand: de nieuwe basisversie van de Elise, met minimaal interieur en 135 pk 1.6 motor nu voor minder dan 40 mille. Voor de prijs van een Mazda MX5 rij je zomaar in een Lotus!
hopelijk is frits er ook is de kans voor oud medewrerkers hem eens een paar hoeken te laten zien wat hij hun allemaal heeft aangedaan
oerlelijke auto
Prachtige machine ,en vierwielaandrijving is op de openbare weg best lekker hoor .
Leuke bak toch… Gewoon die achterkant vind ik iets minder…
Ik hoop datie volgend jaar in Brussel staat ;-)
De FF was weg vandaag! Erg jammer, ik had hem graag in het echt gezien…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).