Video: is Anne het leukste meisje van de AutoRai?

Auteur: , 44 Reacties

Aangezien we de komende twee weken nog wel even op de AutoRAI te vinden zijn leek het ons een strak plan om één van de favoriete onderdelen - de beursbabes - een stem te geven. Bovendien zijn we het zat om continue als male chauvinist pigs in de hoek te worden gezet. Ook wij hebben heus wel aandacht voor wat het vrouwelijk schoon te zeggen heeft.

Het concept is simpel. Bewapend met DSLR-camera struinen we de beursvloer af op zoek naar upskirts jongedames die wat te vertellen hebben. Ze hoeven alleen maar antwoord te geven op de vraag waarom zij de leukste van de Rai is. Simpel. Wij knallen vervolgens elke dag een nieuw videootje op Autojunk, leggen het aan jullie voor en aan het einde van de AutoRai kiezen we een winnaar middels een poll. Eerlijker kunnen we het niet maken.

Vandaag in de spotlight en voor de lens van cameraguy Casper: Anne. Ze komt uit R’dam en stelt zich graag even aan jullie voor. Check het op Autojunk.

Hihi, Capser z'n gulp staat open44 reacties

gedwongenleaser
Ik heb nog geen filmpje gezien maar ze is mijn winnares!
Het leukste meisje stond, zonder twijfel, gisteren bij de Skoda Fabia!
Einde.
Sowieso een +1 voor het nieuwe topic !! :D

Over Anne, ben nog niet overtuigd! Show me more!
“die wat te vertellen hebben” Volgens mij heeft Anne niet zoeel te vertellen…

Ben bang dat het ook niet veel beter gaat worden, vrouwen met enig niveau gaan ook niet de hele dag bij een auto staan smilen.
gedwongenleaser
@Tommy2: Lijkt me nogal behoorlijk vooroordeel. Weleens aan studentes gedacht die wat bij willen verdienen? Ik denk dat je voor komende filmpjes niet al te veel spannende verhalen hoeft te verwachten, ze worden daar dan ook betaald om mooi te zijn en ik denk dat ze het daarmee dan ook best vinden. (je snapt natuurlijk dat ik haar beetje verdedig, vind haar wel leuke uitstraling hebben) :)
@Tommy2: Dat is een voordeel van de bovenste plank. Tijdens de Ford Focus Challenge hadden ze ook viertal modellen ingehuurd bij een modellenbureau. Wat bleek, (juist) het blonde meisje had haar VWO afgerond, doet een HBO opleiding en doet modellenwerk als bijbaantje. Het was voor mij een eye-opener. Dus jouw aanname is gebaseerd op vooroordelen.

@CasperH: Echt superdroog, de manier waarmee je haar vragen stelt. :D Had je vanuit een andere hoek kunnen filmen? Nu ergert dat arme meisje kapot dat haar blaartje op haar lip nogal pontificaal in beeld is. ;)
@AutomotiveDesigner: *voordeel = vooroordeel
@AutomotiveDesigner: Oke nu noem je een uitzondering. Maar ‘over het algemeen’ zijn het niet de sympathiekste types die er staan. En dat je een VWO opleiding hebt afgerond hoeft niks te zeggen, alleen dat je goed kan leren.

Trouwens mijn ‘aanname’ is gebaseerd op ervaring en op dit beeldmateriaal uiteraard. :P
@Tommy2: dat het ‘niet de meest sympathieke types zijn’ zegt misschien meer over hoe ze op jou reageren…
@Svenska_Aeroplan_AB: Ja dat zal het zijn. In feite zijn het gewoon allemaal intelligente vrouwen die niet vies zijn van een potje slaapkamersporten als je thuiskomt. Alles mooi aan kant in het huishouden, eten is goed binnen te houden. Nee we mogen niet klagen!
Tja, meer dan een zwetsverhaal komt er niet uit. Zoveel meer weten we niet over haar na het bekijken van het filmpje. Wat is haar lievelingskleur, lievelingsauto(het is immers autogerelateerd) enz. Dat zou het topic stukken leuker maken.
haha, eerlijk is ze wel! veel te vertellen daarentegen niet :p!
een vrij hersenloos stukje als je het mij vraagt,. vraag eens door! ze heb vast wel meer te vertellen! althans dat hoop ik,.
ze staat een beetje teveel in de weg voor de nieuwe Yp
Echt veel zegt ze niet maar het is wel een van de betere op Autorai(als ik foto’s moet geloven:P) Nu nog langs en haar groeten:P
Ze is ook het slimste meisje van de rai xD
next.
Dit filmpje kon uit omroep maxime komen
Als jullie niet hadden verteld dat het van julli was
Je ziet alleen haar blije bakkes en verder niks geen lekker kontje mooie ronde boegies helemaal niks!!!(jammer).
Ik hoop dat er bij de volgende filmpjes wat meer te zien is!!
Aimee is de beste
Ook uit R’dam! Anne, een meisje om verliefd op te worden! Lief, een prachtige lach en ook nog is mooi. Volgens mij ben je ook nog behoorlijk slim, dat merk je zo. :)
Mail Autoblog maar voor mijn gegevens Anne, ik ben op slag verliefd geworden!
@AQ: wanneer ze mooi is betekent niet dat ze ook kan koken en kan huishouden (in bed) :D ;) ;).
@tvrspeedsix: Ik ben niet zo moeilijk! Ze is leuk en daar gaat het om!
goeie tekst ook
Nee, Anne is niet het leukste meisje van de autorai
Sanne van de skoda stand is het leukste meisje van de AutoRai
@CasperH: je moet wel ff doorvragen kerel ! Dat ‘zichzelf-doodlachende-poppeke’ kan volgens mij nog véééél meer….mensen blinddoeken ofzo ? ;-)
@Megakix: vast wel, maar we hebben geen tijd voor diepteinterviews hè ;) Is gewoon leuk voor erbij dit, hebben de meiden ook een stem. Sommige dames zijn erg origineel en grappig, more to come!
@CasperH: Op de Volvo stand staat Larissa en doet IVA HBO (beauty and brains) wellicht een interview waard!
@sab993s: IVA en Brains?????????? Sinds wanneer?

*knuppel in het hoenderhok gooiende*
@sab993s: dank voor de tip, wie weet ga ik er maandag ff langs!
Erg mooie meid met een leuke uitstraling, toppertje dus.
Nee niet mijn keus, vervelend accent en niet erg helder van geest.
@Svenska_Aeroplan_AB: heheh! Jij kon/mocht zeker niet naar het IVA? Goeie opleidingen hoor!
@sab993s: Ow ja hoor, maar ik heb een wat bredere opleiding gedaan. Ik heb ooit in de autobranche gewerkt en prima kereltjes van de IVA hoor, maar gemiddeld genomen erg beperkte kennis en de algemene ontwikkeling van een vlo…
neee aimee is much better en much less kapsones
Nou… wat een suffe muts :? Maarrr ik denk dat ze tijdens de seks best goed is, want ook dan doet ze volgens mij gewoon wat er van haar verlangt wordt :P
Hahaha.. Ik ben het leukste meisje want ik kan heel de dag staan.. riiiight.. niet mijn keus. Doe mij maar Nina op de stand van Skoda. Leuke meid, spontaan, gezellig mee staan kletsen en lachen, flapt honderd-uit, heeft verstand van auto’s (jep.. heb haar stiekem getest over wat ze allemaal wist over de specs van de auto waar ze bij stond.. geslaagd hoor) en een heerlijk rank slank lijffie. Nina you go girl!
Ik vind het helemaal geen strak plan om de cameraman te laten vragen: waarom ben jij het leukste meisje van de AutoRAI? Daar kan zo’n meisje toch geen zinnig antwoord op geven? Dit filmpje bewijst mijn point. Anne is best leuk om naar te kijken, maar minder om naar te luisteren. Die meisjes staan daar ook niet omdat ze leuk zijn of om te praten, maar omdat ze mooi zijn en dus om naar te kijken. Je kunt ook zonder zo’n onzinnige vraag wel een poll houden, breng ze gewoon mooi in beeld zoals ze dat bij Autoweek vaak goed doen. Ik zag in hun een filmpje bv. een zeer mooie dame op de Formule1.nl stand.

En waarom staat Casper z’n gulp open? :-)
Koortslip fail
Anne was leuker toen ze niks zei;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).