Verbouwde Panamera: Gemballa Mistrale

Auteur: , 26 Reacties

In 2009 liet Gemballa al eens een verbouwde Panamera met de naam Mistrale zien, maar nu hebben ze dit model flink aangescherpt en veel meer vermogen meegegeven.

Door een heleboel plaatwerk te vervangen door carbonfiber is deze Gemballa Mistrale maar liefst 70 kilo lichter dan een reguliere Panamera. Verder zien we 22″ velgen en kan je de twin-turbo V8 op laten peppen tot 610 pk/850 Nm of als je nog meer zelfs tot 700 pk/1.000 Nm. En 1 ding is zeker, opvallen zal je ongetwijfeld.26 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Mening: Gemballa’s 1e CGT was OK. Alles daarna zijn misvormde aftreksels van mooie auto’s (op de Cayenne na dan, dat is zo al een gedrocht).
@240sx: Nee de Panamera is een meesterwerk zeker:P
@meneersander: Ja :D
Vind hem best wel mooi.
Erg knap hoe ze een lelijke auto nog lelijker kunnen maken.
Zo over de top en smaakloos.
@ascari15:

Daar ben ik het helemaal mee eens!:D
Vind hem er redelijk bruut uit zien. Alleen achterlichten vind ik niks.
@993turbo: Ferrari 599 style:P
Dit is zeker een van de bruutste getunede panamera’s die er is naar mijn mening. Vooral de voorbumper en die zwarte inham in de zijkant zijn gewoon super.
@bosje: zwarte inham heeft niets met ‘tuning’ te maken. Ken je het verschil tussen tuning en styling wel? Niet wegnemende dat hij ook getuned wordt hoor ;)
Op de achterlichten na nog best wel goed getuned. Een originele panamera vind ik persoonlijk mooi. Nee ik ben geen ouwe lul van 70. De two-tone is vooral erg smakelijk.
@Seroo: achterlichten kun je niet tunen ;)
Hey, dat ziet er verdomd goed uit. De zijkant is best interessant met die two-tone, de achterkant is een grote vooruitgang zonder die veel te grote lichten. Alleen de voorkant kan me nog niet helemaal overtuigen, maar het kan er wel mee door. Waaw, een Panamera die ik mooi vind, en het is dan nog een getunede…
Die ziet er toch beter uit dan het origineel…Vooral die velgen zijn prachtig! Alhoewel ik deze achterkant er wat raar vind uitzien… de achterkant van de vorige mistrale vond ik dan toch beter…
http://static.autoblog.nl/images/wp2009/gemballa-mistrale.jpg
Wat een lekkere vette bak! ik ga mijn Panda er op inruilen.
I like it!
Gruwelijk. Werkelijkheid/ uitwerking overtreft tekening.
Ja, I like deze wel!
Onherkenbaar. NL lijkt soms erg op de UAE, o.a. in de reacties hier.
mistrale?? miserabel bedoelt u!
Dubai here we come!
Ik had het niet gedacht. Zeker niet bij Gambella. Maar dit ziet er niet alleen beter uit dan het origineel, het is ook de eerste keer dat ik een Panamera er gewoon goed vind uit zien.
Nou vooruit, als je toe zou kunnen met iets kleinere gaten in de bumper, dan zou dat leuk zijn. Maar bijvoorbeeld de match tussen achterlichten en uitlaten is gewoon top. Porsche zou toch eens een model moeten durven maken dat snoet en kont niet van een 911 afleidt.
Op de achterkant na ziet die lelijke panamera er een stukje beter uit maar toch liever Eem quatroporte gt
die achterlichten passen echt niet bij een panamera
Opblazen die hap!
Opvallen zul je zeker, maar niet in positieve zin denk ik…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).