Gespot in Monaco

Auteur: , 17 Reacties

Het zal je niet ontgaan zijn dat deze week het Top Marques-evenement werd gehouden in het spotterswalhalla Monaco. Niemand minder dan autoblogger himself toog naar kleine Prinsdom om daar op de beursvloer de nodige pk-pakhuizen en slikheksen op de foto te zetten. Maar buiten de beurs om is er ook genoeg te beleven, en dat zullen we weten ook. Hier een selectie van het moois dat de revue passeerde.

Zodra je van het Grimaldo Forum af wandelt kom je supercar na supercar tegen. Wat te denken van deze SLR combospot? Ook gele Ferrari’s zijn in Monaco hip, waarvan deze 599 GTO GTB het bewijs is. Wandel je langs een “willekeurige” parkeerplaats, stop dan even voor een matzwarte Gemballa Avalanche of een 730 pk sterke MTM Audi RS6 Clubsport.

MTM RS6 CS

Ook coachbuild-projecten laten zich zien in Monaco; herinner je je de Benarrow PB5 nog? Deze omgebouwde Audi A5 was ook aanwezig, in zwart en grijs. Als je meer goesting krijgt van XXL-SUV’s, check dan even deze Dartz Kombat, geflankeerd door een 911 GT2 en een BMW X3. Het nadeel van zo’n bakbeest is wel dat je vrij vaak aan de pomp staat, maar dat geeft ons wel mooi de gelegenheid een paar rode schoentjes te spotten.

Over deze Dartz gesproken: autobloggert moest natuurlijk ook weer naar het vliegveld gereden worden, en dus charterde hij de gepantserde Kombat T98 om zich in stijl naar zijn prive-jet te laten rijden. De Keating-babes werden in de kofferbak gemikt voor wat vermaak tijdens te terugvlucht en als een echte Tony Montana ging het rap richting de vliegmasjien. Het devies met een Dartz is: ‘ga je niet aan de kant, dan rij ik over je heen.’ Een video van de rit staat HIERRR.

Nog niet verzadigd van alles wat er in Monaco stond? Check dan nog even onze live-galleries.17 reacties

Over moois gesproken; naast dat MTM hok staat een Bentley uit tijden dat het nog een Bentley was. Viel natuurlijk niet op tussen al die botox-auto’s.
@rotarypowah: check, die heb ik 2x op video gezet. Lekkere sound!
http://www.autojunk.nl/tag/b-special
@autoblogger: geweldig!
Lekker hoor!
@sir smokalot: da’s een GTB, geen GTO.
@Forza: Idd, je zietheel klein GTO staan links achter, maar das gewoon zielig…
@Forza: idd dat die je meteen aan de uitlaten en de remschijven.
@Forza, @The360box & @ascari15 het is aangepast @autoblogger en @sir_smokalot moeten strafregels schrijven!
Dat iemand echt de Benarrow pb5 gekocht heeft kan ik echt niet begrijpen.
Zo lelijk en voor dat geld kan je toch iets veel leuker kopen dat minstens even exclusief is.
Overigens…op 1 van de foto’s met de zwarte Benarrow staat
de nieuwe DeTomaso SLC ook afgebeeld. Is dat gevaarte al
officieel dan?
@Forza: yep, die is te koop;)
een echte gele vivaro, J.W.Z.
@roy1263: Nee niet jij weer.
koop een dildo en vermaak je oke?
ga gewoon iets anders doen.
@volvomaster: Nee dat laat ik liever aan jou over met je Tomos power.
@roy1263: en @volvomaster: ga ergens anders kibbelen
Hmmm lekker wat je daar allemaal tegen komt. Ik ga in de meivakantie in de buurt van St. Tropez/Nice op vakantie. Dus nu m’n ouders overtuigen om weer naar Monaco te gaan. Alleen al vanwege de sfeer is het daar gaaf om te zijn.
Die Ferrari…Het zal me boeien of het een GTO of GTB is…Geel met een zwart dak en grijze (antraciet) velgen, dat mag bij mij in de garage, hoor!

Alleen die Audi…UGH!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).