Present op de RAI: Ferrari 348 TS met babes

Auteur: , 29 Reacties

De eerste shot met beursdames vanaf de AutoRAI heeft u al gehad, maar we kunnen ons zo voorstellen dat een verse fotolading met nog wat dames uw brakke zondag alleen maar aangenamer kan maken. Komen ze!

Deze twee pitspoezen-zonder-pits zijn bij een Ferrari uit de jaren negentig neergezet, een 348 TS met 300 PK en een Vmax van 275 km/u om precies te zijn. Schijn je te kunnen winnen bij Veronica. En om wat extra aandacht te genereren werd de oude en alom bekende beursbabe-truc uitgehaald: hijs twee netvliesstrelende meiden in een track suit, zet ze bij de klassieker-in-wording en bijna alle passanten blijven even hangen om het tafereel op SD-kaartjes te vereeuwigen. Zo ook wij. SLIDESHOW!29 reacties

En toch zou ik me opgelaten voelen mocht ik dat ding daadwerkelijk winnen en er mee door de vinexwijk zou cruisen.
cameltoe op foto 8 bij de brunette? :P verder tja ze mogen er best wezen, maar de mooiste tot nu toe? nee
@spykerboy: haar string is wel te Zien op foto 12 ofzo.

OT; dit kan je beter krijgen dan een tesla.
Strak in het pak, zeg maar.
OMG foto 14!!! Lekker
Stel je voor dat je als nietsvermoedende Veronica luisteraar zo’n auto wint. Moet je vervolgens een garagebox gaan huren omdat dat ding niet van buiten staan houdt en dan moet je ook nog op zoek naar een verzekering die niet je hele maandelijkse uitgaansbudget opslokt. Ik zou hem zsm op marktplaats zetten. Tenzij je die meiden er ook bijkrijgt natuurlijk.
De brunette die daar gisteren stond zag er nog veel beter uit!
Had dan ook ff de km-stand op de foto gezet^^
@bubba: :lol:
Geen foto van de kilometerstand? Want die moet je raden, beetje jammer.

OT: Ik voel mij nu nog brakker dan daarvoor, de dames zijn niet mijn smaak, wel strak in het pak en dat is precies wat Burdy ook al zei.
@ km stand | die is afgeplakt, netzoals het kenteken e.d
Wat boeit de kilometerstand nou.
Je hebt een Ferrari, en als hij te duur is verkoop je hem.
Bij die brunette zie je duidelijk de string door het pak heen.
@ascari15: De kilometer stand boeit omdat je deze moet raden om hem te winnen :P
@babbaloerie: ow sorry :D wist niet hoe je hem kon winnen.
@ascari15: Zie je echt een string?? Dacht dat het om de auto ging. We zijn tenslotte op autoblog. :P :P
@Burdy: HUH?? zijn we op een auto site :D
Bedankt AB, want brak ben ik.
ik zeg doen, zowel de dames als de auto!
Normaal prefereer ik blonde meiden, maar dit keer ga ik voor de brunette.

Oh wacht, dit is Autoblog…..
O een TS, ze maken op de radio reclame voor een Spider. Dat is toch wat anders dan een TS. Nee laat maar, een van de minst bijzondere Ferrari’s. En dat zwart is ook geen pré. Laat ik over de babes maar niet beginnen.
@midasracer: Deze zijn nog redelijk.. woensdag stond er eentje bij.. daar was het woord ordinair zelfs niet meer op van toepassing.. die had het uitgevonden denk ik.. zo weggetrokken bij het kamp denk ik.

Wat betreft de Ferrari.. winnen is altijd leuk, je hoeft hem maar aan te pakken. Maar hij gaat onmiddelijk op Marktplaats. Geen seconde bedenktijd. Dan koop ik er iets moois voor.
@Freewarefreak: Ja een gratis Ferrari is niet slecht, maar gratis bestaat niet. Kost je een paar centen aan SMSjes. En Veronica lijkt me niet de meest betrouwbare club met verwerking van de KMstanden.
Jammer dat ze dan geen echt mooie Ferrari neerzetten. Ik krijg toch het idee dat het hier een showroomklever betreft. Daarom is het geen rode, die verkopen uiteindelijk wel. Deze auto zit tussen de 40 en 50 mille. Daarvoor hadden ze ook een perfecte 308, 456 of zelfs een 355 coupe kunnen neerzetten.
Een vraag, ik ben vandaag nar de Rai geweest maar ik zag Autoblog toch echt nergens…
@The360box: achter seat zitten ze maar miss zijn ze er niet in het weekend, dat zijn er ook geen filmpjes
@Flamingo: Wouter was er in elk geval niet, getuige zijn Tweets
Voor de kenners: het is een 348 GTS!
Viezerikken.
een van mn favoriete Ferrari’s :b
Leuk vrouwetje. De Ferrari is echt niks, het leer in de stoelen was compleet versleten, zoals veel andere dingen aan de auto. Mooi en opvallend is hij niet, wel oud, saai zwart en duur in onderhoud. Doe mij maar wat anders!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).