Autoblog Video: Wouter doet de C30 Electric

Auteur: , 19 Reacties

De AutoRAI is dit jaar gelardeerd met een flinke dosis EV's. Veel van deze exemplaren blijven netjes binnen staan, maar er zijn ook fabrikanten die rijdende elektrische auto's hebben staan. Wouter kon zich dan ook niet inhouden, ging een blokje om met de C30 Drive Electric, en kon meteen op belangstelling van de mannen in het blauw rekenen.

Op zich is het wel eens goed voor Wouter om in een auto met minder dan 300 pk te rijden: geef hem veel vermogen onder zijn rechtervoet en het is gegarandeerd strepen treken, dwars gaan en lompe tussenacceleraties maken. In hartje Amsterdam kan je dat natuurlijk niet maken, en dus is de C30 Electric een ideale speelkameraad voor het stadsritje.

Dat neemt echter niet weg dat we toch een interventie van oom agent te verwerken kregen. Hoe dat tot stand kwam kan je zien op Autojunk.

Wink!19 reacties

Je had gewoon kunnen blijven zitten hoor, je weet wat ze zeggen: Blaffende agenten bijten/schrijven niet. :mrgreen:
Wat zegt Wouter nou als de auto van voren gefilmd word, waarbij hij ook lacht? Na meerdere replays ben ik er nog niet achter.

En wat had de politie nou te mekkeren?
@RoT___:”Hij moet eruit (hahaha) nou dat is dus het einde van dit item, bedankt he.”

Ze zaten te zeiken dat de cameraman in de kofferruimte zat om te filmen.
@RoT___: cameraman in de kofferbak = geen gordel. Tsja. Het is ook niet of de politie in Amsterdam zwaardere criminaliteit aan te pakken heeft ofzo ;)
@nielsvanderweiden: Echt hé. Ik lol’de wel om die blaffende geluiden. Die zware look ook van die boys in hun Touran TDI, heel intimiderend enzo *ugh*
rijden lekker he die PEVtjes, ik weet nog goed toen we die voor het eerste gebouwd hadden, die rare bak in het midden in de lasafdeling.
Maar wel slim.
Kan je dan niet vanaf in de auto doorgaan ofzo?
pas op dadelijk zijn het milieubewuste nepagenten :lol:
Valt me mee dat die Volvo niet werd gejat..
Oh wacht, het was in amsterdam, niet in Limburg..
Tis ook nix zon electrisch waogen… totaal geen emotie
@schellekens006: Emotie, wat is dat dan? Je bedoelt de vieze troep die er uit de uitlaat moet komen? Of die herrie vanonder de motorkap? Want de auto ziet er verder hetzelfde uit als een gewone C30, en de acceleratie is vlotter. Of moet dat met horten en stoten gaan omdat er iemand zit te schakelen? Is dat ook emotie? Ik kan bij die zogeheten emotie eigenlijk alleen maar nadelen bedenken. Leg het eens uit.
@mattraket: Je komt niet echt begripvol over. Kan jij motorgeluid niet waarderen? Om maar één van de vele punten te noemen…
Let op!

Het kijken van dit filmpje is het wél waard door de reclames te ‘ergeren’…. Vooral de laatste 3 seconden met Bromsnor
Tegen een slavensalaris burgers slaafs maken….= Popo

Nou, die Wouter kon zijn dag op….2 bloedstollend mooie meiden achterin…ofzo ;-)
Als die agenten niet langs waren gekomen dan had ik gedacht dat het item was waar Volvo wat centjes voor had betaald! ;-)
Waarom doen de video’s het niet meer op iPhone? Die van die kerel van quote doet het ook niet..
@vali1992nl bij mij draaien de filmpjes niet meer naar landscape op de mijne.
Wanneer komt die filmpje op die elektrische scooter. Waar jullie me bijna mij hadden overgereden -.-
@Okkii: En mij…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).