Parkeerfaal gespot: Cuore overdwars

Auteur: , 34 Reacties

En toegegeven, met een Rolls-Royce is er geen kunst aan, maar met een Daihatsu'tje dubbel parkeren is een hele prestatie. Dus eigenlijk verdient de man/vrouw geen parkeerboete, maar een medaille.

Bovenstaande foto werd gemaakt in Wassenaar, en dat biedt voer voor speculatie. In Wassenaar rijden per slot van rekening bijzonder veel erg grote CO2-brakers rond, en dan kan je als Alto-rijder nog wel eens last krijgen van een ‘small man syndrome’. Speelt dit je te veel parten, dan ga je dwarsliggen, letterlijk en figuurlijk.

Maar waar deze Calimero in Zuid-Holland een uitzondering vormt, pakken ze het in onze hoofdstad heel anders aan. Daar zet iedereen zijn voiture gewoon consequent buiten de parkeervakken in de garage. Die Amsterdammers laten zich natuurlijk door niemand de wet voorschrijven, kom nou!

Parkeren in Amsterdam

Met dank aan Wesley en Svennie voor de spots!34 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Is het geen Daihatsu Cuore? Lijkt wel een speelgoed autootje naast die Pathfinder.
Puntje voor jou. Is inderdaad dat andere kleine Japannertje.
@sir_smokalot: in de tekst ook nog ff aanpassen, staat nog Salto ;)
GURKENZEIT!! :)
@gregorius: incluis mooi weer!
Is toch een normale manier van parkeren voor BMW chauffeurs?
De rest staat gewoon fout geparkeerd natuurlijk :twisted:
[email protected] Blind inparkeren doe je zo.
Ja dat is bijzonder, normaal gesproken wordt deze vorm van inrichting van parkeervakken alleen toegepast bij éénrichtingswegen, om de logische reden dat je als je vanaf de verkeerde kant komt (Alto) je het vak niet in komt. Als er door de wegbeheerder logisch is nagedacht voordat deze ‘gestoken’ parkeervakken werden aangelegd mogen we dus aannemen dat deze bestuurder niet alleen fout heeft geparkeerd maar ook ‘spook’ heeft gereden om bij het vak aan te komen. En dat is natuurlijk minder stoer en zeker geen medaille waard…
http://www.youtube.com/watch?v=Hc45Wt97Kto
@RubenBaeten: blijft goed!
@RubenBaeten: 1 op 10 inparkeerpogingen worden ook gevolgd door nog een paar keer nasteken, maar welke onthoud mijn vriendin, alle fails. blijft grappig aangezien zij geen rijbewijs heeft.
Hij staat helemaal niet dubbel. Het linkerachterwieltje staat amper over de linkerlijn. Doorlopen mensen, niks aan de hand.
zo autos vrage gwn om een deuk in zich te krijge
@KaCh1ng: tegenwoordig is scheef 2 vakken bezetten zowat de enige manier om ervoor te zorgen dat je als je terugkomt niet weer een deuk + bijbehorende diepe kras te ontdekken in je auto.

Steeds vaker vindt men het normaal om de autodeur gewoon open te gooien, liefst zo hard mogelijk. Lijkt tegenwoordig wel 50% van de keren dat ik in de stad parkeer raak… :(
@Sorcerer: Klinkt ASO.. maar ik doe het ook zo. Zet mijn auto altijd zo dat ie breed staat. Schijt aan.. ik heb in totaal al 8 parkeerdeukjes er uit laten drukken door zo’n specialistisch bedrijf. Hij is nu volledig strak. Dat wou ik graag zo houden.
Die verdient gewoon een standbeeld
@renergy:

Het enige wat dit verdient is een nekschot voor de bestuurder.
“Blind inparkeren, kan Team Autoblog dat een beetje fatsoenlijk?” LOL
Babyboomers.
had gerust nog een smartje bij kunnen parkeren ook, zou ik (als ik een smart had) wel doen ook :)
@tjorque: ja die smart had er weer voor kunnen staan!
Een beetje vent neemt z’n Pathfinder en schuift die koektrommel gewoon even goed. Kwaad met kwaad vergelden mag niet, maar is wel erg lekker wanneer je aan de juiste kant staat.
Ik heb een Chrysler Voyager, daar zitten 4 parkeerdeuken in waarvan er 1 heel hard gegaan moet zijn. Nee, ik parkeer hem tegenwoordig ook zo dat niemand er naast wil staan. Amsterdam mijdt ik zowieso als de pest.
Op deze manier passen er wel 3 in zo’n vakje. Niks mis mee dus.
Geinige Smart portofolio van fotograaf Schlijper: http://schlijper.nl/portfolio/smart/.thumb
De Daihatsu Kruiwagen, je ziet ze soms nog wel eens rijden, zelfs op de snelweg! :lol:

Zeker via de uitgang de parking opgereden, dan krijg je dit…
@Klassiekerrally: Wees maar blij dat je van dat karretje af bent, met zulke types wil je toch niet geassocieerd worden? ;)
Ken veel mensen inclusief mezelf die vaak dubbel parkeren.
Reden is heel simpel. Jezelf beschermen tegen idioten die je auto voor de zoveelste keer weer beschadigen.
Het ligt er vooral aan waar je hem parkeert hoe je hem parkeert. Maak aub parkeervakken breder zodat onderontwikkelde half tamme ramdebielen uit kunnen stappen zonder dutten en krassen te veroorzaken.
Ergste is dat ze zelf in 50 euro bakken rijden die een golfbal motief hebben. Kunnen het dus geen zak schelen of ze er nog een dut bij krijgen.
Stel je hebt zon M6 of iets anders van hoge waarde dan pas je al helemaal op.
Die Daihatsu staat toch netjes binnen de lijntjes?
@robbie: Bekijk de foto nog maar eens een keer op een apparaat met een groter beeldscherm als 4 inch.
Ding staat alles behalve tussen de lijntjes.
Mwa, de Cuore staat nog bijna geheel binnen het vak…dusss…. ;-)
Ziet er efficiënt uit in Wassenaar. 1 parkeerplek waar twee kleine auto’s in kunnen. Dus over fout parkeren is hier geen spraken als een parkeerder laat zien hoe het beter kan.
En zo is het met alles.
De bestuurder van die Cuore dacht zeker dat hij een grote auto heeft…
Omringende parkeerplaatsen zijn bruikbaar, dus geen probleem. Ik kan er mij verdomd zwaar aan ergeren aan gasten die twee plaatsen innemen. Vermijden van ‘parkeerdeukjes’? Misschien een ‘Ollands probleem, ik heb het nog nooit meegemaakt. En ik sta soms Heel dicht naast een ander. Heb een smal autootje, dus prop me soms naast zo’n ‘parkeerdeukjesvermijder’. Maar ik pas dan ook wel altijd op om geen ‘parkeerdeukjes’ te veroorzaken. Desnoods kruip ik door de koffer naar buiten…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).