Jaguar XKR 2012 facelift

Auteur: , 21 Reacties

De Jaguar XK/XKR krijgt een subtiele facelift...

Motorisch werd er helaas niks aangepast, het zijn vooral een aantal optische details die we reeds bij de nieuwe Jaguar XKR-S zagen. Het gaat daarbij oa om een iets grotere grille (met een beetje chroom), nieuwe bumpers, andere koplampen (inclusief LED), nieuwe achterlampen (ook LED) en een paar nieuwe setjes lichtmetaal.

Voor het interieur zijn nieuwe materialen, kleuren en verlichtingen beschikbaar, zodat men het helemaal naar eigen wens kan samenstellen.21 reacties

Heumeau-ledjes…de rest van de auto ziet er supergaaf uit. Niet dat iemand onder de 55 jaar deze auto wil kopen, maar toch.
@Megakix: echt niet
@Megakix: Fonzie, dat meen je niet.. dit is toch geen oude lullen auto? Check die bordeaux rode cabrio.. zet maar op mijn oprit.. ik wil dan wel voor 55 plusser versleten worden hoor.

OT: Goede subtiele aanpassing! Net de touch die het “lelijke” randje van de oude er af schaaft. Zoals Slodder zegt: “Voorkant lijkt wat platter door de meer gerekte lijnen dan bij zijn voorganger..” Goed gedaan Jaguar.
gedwongenleaser
@Freewarefreak: [email protected], ik ben nog niet halverwege de 55 maar zou er graag in rondcrossen. De aanpassingen vind ik minder interessant, die ledjes passen er gewoon niet bij en verder zijn het voornamelijk uitbreidingen, de niet-gefacelifte volstaat voor mij nog steeds prima.
Goed uitgevoerde facelift.
Schitterende wagen. Echt een schoonheid. Zelfs na de facelift gewoonweg een plaatje. Mocht ik ineens ergens een paar ton vinden dan kocht ik een Ferrari, maar deze is ook niet mis ;)
Prachtige koplampen, sjieke wagen. Voorkant lijkt wat platter door de meer gerekte lijnen dan bij zijn voorganger. De eerste versie XK van dit model blijft trouwens ook nog steeds een plaatje als je m in levende lijve ziet (foto’s doen de auto geen goed recht).

Benieuwd naar de prijzen.
@slodder:
BTW de XF/XFR zijn ook gefacelift, is misschien ook wel een vermelding waard op AB, voor foto’s zie:

http://www.netcarshow.com/jaguar/2012-xfr/ en http://www.netcarshow.com/jaguar/2012-xf/
Begint er langzaamaan beter uit te zien.

@autoblogger: officiële pica’s van de gefacelifte XF zijn er ook al.
kijk, en nu is ie ineens wel mooi!
waarom komen dit soort vernieuwingen niet op de Autorai? Jammer!
@diederikb: Omdat de AutoRAI niets voorstelt? Retorische vraag.
@floryn:
Jaguar XF facelift staat er al wel hoor..
@autoblogger:
Volgens mij zijn jullie nog wat nieuws vergeten te melden:

http://static.autoblog.nl/images/wp2011/jaguar-xf-2011-front.jpg
@Fova: nee, we hebben bewust even gewacht totdat we de eerste foto’s vanaf de AutoRAi konden tonen. Inmiddels staat het online…
http://www.autoblog.nl/archive/2011/04/21/jaguar-xf-facelift-ook-op-de-autorai
Mooi hoor! Die nieuwe grill deed me gelijk aan de E-Type denken.
Die nieuwe neus doet me enigszins toch wat aan de xj220 denken…
Ben voor het moment meer fan van het “oude” neusje…
Prima facelift, de XK had eerst toch een soort van kinderachtige koplampen. Stonden goed hoor, maar waren het nét niet. Nu is hij helemaal perfect.
De koplampen lijken nu weer meer op die van de oude XK8. Niet per se een vooruitgang…
ziet er prachtig uit! vond de voorkant toch altijd de mindere kant van deze jag, maar nu is ie echt af, wat een plaatje!
Ziet er goed uit, maar ik vond hem al mooi

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).