Tijger wil niet meer meerijden in een Land Rover

Auteur: , 12 Reacties

We wisten al dat tijgers een ware voorliefde hebben voor Britse SUV's. Onlangs werd al een tijger op de passagiersstoel gespot van een Range Rover Sport. En nu zien we een tijger die een ritje gemaakt heeft in een stoere Defender.

Wat we hier zien is een Siberische tijger (nog maar 500 in het wild) die vrij wordt gelaten nadat hij in de val van een stroper terecht was gekomen. Het blijft een machtig gezicht om zo’n groot beest de vrijheid tegemoet te zien springen. Of zou hij gewoon heel erg blij zijn dat hij niet meer in die aftandse Defender hoefde te zitten? (bron: amur-leopard.org, via)12 reacties

…is weer n’s iets anders dan de ‘eerste huppelende koeien van het jaar’ te mogen aanschouwen.. ;-)
Zeer imposant! Tijgers zijn sowieso een van mijn lievelingsbeesten, wat een prachtdier.
@jzaero: ditto. Levensgevaarlijk, maar de dieren hebben een hoog knuffelgehalte. Ik kijk nog wel eens naar het filmpje van de 2 Engelsmannen die een leeuw op hun flatje lieten opgroeien. En dan gewoon met het beest op de achterbank London in. Ach ja, de jaren 60.
@midasracer: Dat heb ik ook gezien. Christian de leeuw. Werd gekocht in Harrods en vervoerd op de achterbank van een Bentley. Mooie reportage. Maar hij werd te groot (en dus gevaarlijk) dus ze moesten hem los laten. En dan op een dag gaan ze na meer als een JAAR terug naar Afrika naar dat wildpark waar ze hem toen achter hebben gelaten. En moet je kijken wat er dan gebeurt als de leeuw hen na meer als een jaar weer ziet. Hij nadert gespannen.. maar dan.. Zo gaaf! Echt een kippenvel feelgood filmpje! En hij was al weer verwilderd want hij ving allang weer zijn eigen prooien. Ze hebben hem dat ook maanden lang moeten leren voor hij losgelaten kon worden.

http://youtu.be/Xr1pWzoLvT8
@Freewarefreak: PS: wat doe ik fout? Waarom sluit AB het filmpje niet meer automatisch in?
@Freewarefreak: De grap was dat hij voor hen niet gevaarlijk was. Zij maakten deel uit van zijn groep. Hier nog een latere ontmoeting gefilmd:
http://www.youtube.com/watch?v=9PBqv-G2snA&feature=related Daarna is hij in de wildernis verdwenen.
Doh! Hij wilt gewoon een comfortabele Landcruiser ;)
“Ja man, echt tijgervel van binnen”
Zie die kop, dat beest is er precies niet goed van.
Een perfecte prent voor Esso reclame.
Beestachtig!
Iedereen weet toch dat je een tijger in een RR moet vervoeren.
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/Range-Rover-Sport-met-tijger-450.jpg
Mooie jump. Ziet er wel bang uit precies…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).