Twee speciale Bugatti Veyron’s in Shanghai

Auteur: , 21 Reacties

Er zijn genoeg auto's die je langs een tuner kunt sturen om het vermogen soms wel te verdubbelen. Dat soort geintjes kun je met een Bugatti Veyron wel vergeten. Het is een uitgebalanceerd staaltje techniek waar je verder niet aan wilt rommelen. Bij de vele speciale edities van de Veyron, wordt doorgaans gevarieerd met kleurstellingen van interieur/exterieur en dat kennen we zo onderhand wel. Toch staan er in Shanghai weer twee speciale uitvoeringen.

Bugatti realiseert zich natuurlijk net als iedere andere autobouwer dat er heel veel Chinezen zijn met een dikke bankrekening en de bereidheid om geld uit te geven. Genoeg reden om die lui te paaien met twee speciale uitvoeringen van de Veyron.

Een matwitte Veyron Grand Sport met blauwe carbon afwerking en blauwe velgen. Een blauw lederen interieur met witte stiksels. Deze auto is al verkocht.

Een Veyron Super Sport eindelijk eens in een andere kleurstelling dan zwart met oranje. Deze is volledig zwart, waarbij carbon de boventoon voert. Het interieur is beige-zwart gecombineerd. Ook deze auto is reeds verkocht.

Beide auto’s zijn dus al verkocht, maar Bugatti wil hiermee laten zien dat de Veyron geheel naar smaak van de klant kan worden aangekleed en dat hierbij heel veel mogelijk is.21 reacties

Hoe meer Veyron’s hoe beter!
‘Shanhai’?
@gebruikersnaam: Als je het heel snel uitspreekt, hoor je die “g” bijna niet. En als je het heel snel opschrijft, zie je ‘m ook niet. ;)
@dennis: Als je onder de rivieren woont dan doet niemand aan de G :p
Zo hee! Die witte is echt hardcore autoporno :D
Die witte is zo lekker…en die Super Sports vind ik nog altijd beter in Carbon Blue, hoewel deze zeker niet slecht is ;-)
Wat ze bij Bugatti ook proberen, deze auto zal mij nooit kunnen bekoren…
@peugeotaddict: Eens! Het is een bruut ding, technisch ook een hoogstandje, bizar gaaf dat je 401 kmu ermee kan rijden maar ik krijg er niet het “hebbuh-hebbuh”-gevoel van.. Dat heb ik bij de Zonda wel bijv.
@audir8v10: 407 gaat hij.
En de supersport over de 430
Die stonden ook al op Genève…!?
Ziet eruit als een hotwheels-autotje met die blauwe ruiten
Dus als ik een afwijkend kleurtje op een nieuwe auto bestel,mag ik het al een special noemen ?
Dat blauwe interieur is zoooo geiiiil! ik hou daarvan!
@porsche911turbo2: Inderdaad! En ook van buiten is die witte prachtig! :)
Die witte ziet er maar raar uit.. en dan met al dat blauw.. Niet echt m’n smaak..
Die andere daarentegen.. Die is wel mooi :-)
Wow.. dit is echt automotive porn. Alhoewel ik het wel met Audir8v10 eens ben… Het geluid van een Zonda kan hier echt niet aan tippen.
@Ascari: huh? Je bedoelt het andersom hoop ik. Het stofzuigergeluid van de Veyron kan niet tippen aan het oorlogsgehuil van de Zonda.
Ze moeten ze kwijt. Jammer hoor, de techniek van de Veyron is natuurlijk ongeëvenaard. Alleen daarom zou ik hem al kopen. In theorie dan h`
Ze moeten ze kwijt. Jammer hoor, de techniek van de Veyron is natuurlijk ongeëvenaard. Alleen daarom zou ik hem al kopen. In theorie dan hè, in de praktijk heb ik nog niet eens genoeg geld voor een C6…
Apart… Waarom staat hij er nu twee keer, waarvan één keer half? :?
Het interieur van een Veyron blijft gewoon poepsimpel, erg jammer! Dat zwarte exterieur ziet er dan wel weer erg goed uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).