Koop de duurste wodka ter wereld, krijg een Dartz!

Auteur: , 14 Reacties

In het land der wodka-grootmeesters heeft men het niet zo op alcoholsloten en andere preventieve ongein. Daar wordt 's werelds duurste wodka simpelweg gepromoot door er een auto van formaat bij weg te geven. Dartz, je blijft met ze lachen.

Ook dit lumineuze idee is weer afkomstig van Leo Yankelovich, het brein achter de epische SUV-bouwers van Dartz. En onlangs heeft deze kale bats op het Top Marques feestje in Monaco besloten om de actie “koop wodka, krijg auto” te lanceren. Ongetwijfeld dat je belachelijk veel voor de wodka betaald, maar dat terzijde.

Het zou gaan om een gouden flesje met 1,7 liter inhoud, gevuld met RussoBaltique. Een duur alcoholhoudend sapje uit Rusland. Ook krijg je er wat kaviaar bij, is het vrouwtje ook weer tevreden. Wat er precies voor de vodka betaalt mag worden is niet bekend, maar je krijgt er een Dartz Prombron bij cadeau, en die gaan meestal niet voor minder dan één miljoen Europese roebels over de toonbank.

Drink!

En wie kan ons beter bijpraten over deze ‘package deal’ dan Yankelovich zelf? Daarom hieronder zijn tekst en uitleg over het vodka-verhaal. Al was het alleen maar vanwege de soms hilarische zinsconstructies die je er in terugleest. Epic.

How to get World Most Expensive SUV for free?
EASY!
You can buy world most expensive Vodka – and get base DARTZ PROMBRON’for free. World Most Expensive Vodka – RussoBaltique Vodka, or 1,7 liter of Vodka insde 7,8 kilograms of Gold was in drink list of Top Marques Monaco car show, together with ustainable RussoBaltique Caviar by Mottra. It take two days for waitres to get a trained to use this bottle – as firstly it is really heavy – and secondly she never have such wealth in her hands. In Monaco was presented RussoBaltique Vodka JUST.DRINK edition- which is authentic copy of bottles for spirit which was on RussoBaltique car which get 9 (!!!) awards at Monte Carlo rally 1912. RussoBaltique team was only which started Monte Carlo Rally 1912 at 1911. There are different versions why they start at cold (minus 19 Celsium) day December, 31 and don’t celebrated new year at home.

But what’s better for real man than drinking Vodka on fresh air and ride convertible? And that doesn’t matter that was fucking gold – heroic russian drivers have 3 bottles of military spirit which they mixed with virgin snow – such was born RussoBaltique Vodka. Those times world don’t know Chernobyls or Fukushima’s – and show was unbelievable clean, direct from sky….. There are two kinds of RussoBaltique Vodka – Family Relique, authentic copy of flask which heroes got in RIga, from RussoBalt engeneers, this flask was small copy of car grill, and JUST.DRINK – copy of bottles which was used for spirit. And – as not everybody have one million on Vodka very soon people can enjoy TABLE.EDITION – in crystall glass, but of course with golden eagle. The recipe of RussoBaltique Vodka doesn’r changed for this hundred years – AUTHENTIC MILITARY SPIRIT and ALP SNOW WATER. Every year DARTZ team on their unique armored car are passing the way which did heroes hundred years ago, and every year make just 6 liters of Vodka, exact this amount drink famous Russian drivers A. Nagel and V. Mikhailoff on the way to Monaco at 1911-1912.

And if there was vintage vines or conyaks, now is born vintage Vodka. RussoBaltique Vodka. Every bottle of Vodka spend 12 nights in RIga motoe Museum on one of two survived RussoBaltique cars, that’s why we can proudly tell that there are spirit of heroes in every bottle. As RussoBaltique is car for winner – and it doesn’t matter win in sport, in love or at war.14 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Blijft een prachtige wagen…
Ach is weer wat anders als; bij een pakje boter. :D
Je mag hier 1 miljoen eurotjes voor neerleggen las ik net:)
@ricardo: wat er precies betaald mag worden

OT: Wtf is die lelijk zeg die auto. Daarbij nog eens schrikwekkend ook. Denk dat je daarmee al eens tegen een boom kan knallen zonder er veel aan over te houden. :D
Maar dan heb je wel walvispenisleer! Aangezien Wodka geen reet kost in Rusland en er 7,8Kg(?) goud is verwerkt zal het daar wel in zitten.
@The360box: er staat ‘and every year make just 6 liters of Vodka’ dus reken maar dat deze vodka dus wel een stevige duit kost.
Ik blijf twijfelen wie er nou de meeste spelfouten maakt. Dartz of ricardo?

OT: woeste kar, mooi flessie.
Wat een onzin, de betaalt gewoon voor de Dartz.
Dartz Rulez!

Briljante actie. Goed bezig die jongens.
Hmm, heel ruwweg geschat zit er voor 1,5 miljoen euro aan verpakking (dartz + goud) bij. Als we nu nog eens de prijs zouden weten zou je weten hoeveel de vodka effectief kost.
“Dartz, je blijft met ze lachen.”

Ik niet. Ik heb die mannekes altijd serieus genomen. En wees gerust, zij nemen het ook zeer serieus. Om de drie maanden weten ze in de aandacht te komen. En dat is goed voor de verkoopcijfers…
-edit: check!-
Russo-Baltique is een Lets automerk (geweest). Tot begin 20e eeuw maakte men koetsen, vanaf 1900-en-een-beetje auto’s. In WO1 pantser- en vrachtwagens. Daarna verdween het merk. In 2006 werd nog een concept gelanceerd, de Russo-Baltique Impress.

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200604/russo-baltique-impre_460x0w.jpg

Nu, de link tussen Russo-Baltique en Dartz: Prombron, het bedrijf dat auto’s maakt onder de merknaam Dartz, is gehuisvest in de oude Russo-Baltique gebouwen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).