Range Rover Sport – zak zak zak maar door

Auteur: , 14 Reacties

Rij je dan in je SUV, jaloers kijkend naar iedere station die voorbij komt. Lage auto's zijn gewoon mooier. Gelukkig is daar East Coast Kustmrydz. In combinatie met een leuk setje Savini's willen zij je RR graag op z'n buik leggen.

Natuurlijk heeft ook deze Range Rover Sport de kunst van het buikschuiven te danken aan Airide. Zelfs met deze verlaging is er echter nog bodemvrijheid over. Voor de verandering niet volgestopt met grote plastic ‘skirts’. Voorop hangen nog wel twee kleine extra spoilers onder de bumper. Verder zijn grille en luchtgaten aan de zijkant verchroomd. De ramen zijn voldoende geblindeerd en de spiegels en raamstijlen mooi zwart meegenomen.

De ramen en stijlen kan de Range Rover in ieder geval goed hebben. Of de velgen en grille passen is sterk aan persoonlijke voorkeur en vooral smaak onderhevig. Een terreinwagen was de sport toch al niet.14 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Laat ik het origineel nou veel mooier vinden ,en nog eens goedkoper ook.
Is dit een trend? Van SUVs grote stations maken?
http://www.youtube.com/watch?v=Y7zj5NhYlsE

Niks mis met een Range Rover Sport! ;)
Huh is dat nou dezelfde hoerige spleetoog als laatst bij ‘Kicherer SLS 63 Supersport GT + aardige mevrouw’ ??? :?
@VeniVidiVici: Hou voortaan zulke racistisch geuite frustraties alstublief voor jezelf. Dat zulke opmerkingen als die van jouw hier getolereerd worden is me ook een vraag.
@imba: Schei eens uit man linkse idioot. Als je nou niet weet wat precies racisme is zeg dan niks! Al je een feit noemt van wat iemand heeft dan hoef je nog niet meteen racistisch te zijn hoor. Of ben jij zo’n persoon die het woord ‘Negerzoen’ niet vindt kunnen en als je een Nederlander een witte melkfles noemt dan vindt jij dat zeker ook racisme?
@VeniVidiVici: Heb jij als intelligente Marokaan echt moeite om een mooie zin te maken van ogen, spleet en hoofdhoerigedoek ? Ben je te hard geslagen in je geboorteland ? Is je asielaanvraag afgewezen ?
Nee, het camber van deze RR is minder negatief dan jij.
@boygeorge: Helaas kerel ik ben een loepzuivere gezellige Hollander :) Misschien vindt jij dat van niet, maar dat is jou probleem! :P
Ow en by the way, staat het camber van die Range Rover niet wat TE overdreven negatief!?
@VeniVidiVici: De binnenkant van de achterbanden zullen lekker hard slijten inderdaad!
zonde om heb zo laag te maken
pump it up.
Toch wel mooi. Ik ben niet zo van de “hoge wielen auto’s” en dat is bij deze met die lage airride mooi opgelost. Het blijft wel een (te) groot ding natuurlijk. Wel jammer dat de originele RR grille weer is verdwenen t.g.v. een stuk traanplaat. Lelijk! De windsplitters vind ik wel stoer, maar hadden wat meer aangewerkt mogen worden. Zo zijn het gewoon twee losse plastic plaatjes. Wel makkelijker fixen als je ze er vanaf rijdt.
Het is maar wat je mooi vind. Eigenlijk is dit geeneens heel erg mislukt, best netjes nog!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).