Gratis genotsknots bij een Dartz Prombron Dames-editie

Auteur: , 17 Reacties

Kopers van de nieuwste Dartz Prombron (Iron Diamond Edition L4P Ladies.Only) krijgen niet alleen een flesje prijzige RussoBaltique vodka toegestopt, ook het vrouwvolk wordt verleidt met een heuse goodie voor het betere sopplezier, je krijgt er namelijk een design-vibrator bij. Een stuk origineler dan een bosje bloemen.

De 999-pk sterke dames-editie wordt gebouwd in een oplage van 10 stuks, en met prijskaartjes waar vaak meer dan 1mio opstaat ben je die gepantserde Russische bolides niet zomaar kwijt. Iets origineels verzinnen qua marketing kan helpen. En laat opval-marketing maar aan Dartz en kornuiten over.

Bij deze ladies-SUV (uitgevoerd met camera’s en kortere wielbasis voor het parkeergemak) krijg je een trildildo ontworpen door automotive designer Viktor Poontoos en met de naam G-DEVICE. Kijk, eindelijk concurrentie voor Burton. Overigens is nog steeds niet bekend wat de nieuwste Prombron moet gaan kosten, wel laat Dartz weten dat er al eentje is verkocht aan Regina Abdurazakova, prinses van Kazachstan.

Mochten jullie je trouwens afvragen wie die Leo Yankelovich -eindbaas van Dartz- nou precies is: hieronder een filmpje ter kennismaking. Wacht, opnieuw: hieronder een nogal bizar tietenfilmpje ter kennismaking. Leo vertelt over zijn wrap-business terwijl hij vodka drinkt, iets eet en gemasseerd wordt door een langbenige dame die zich op een gegeven moment ontdoet van haar kleren. Jep, only in Russia, and we like much!

Iron Diamond Edition L4P Ladies.Only17 reacties

Gatverdamme wat een ordinaire smeerlap die leo, vodka met sardientjes, nog ordinairder en ranziger. ik zal nooit een dartz kopen
Mischien dat jullie NSFW erbij zetten?
@4991: er werkt toch niemand vandaag ;)
@robbie: ’t Is nog zaterdag.
Ik vind hem gewoon pooier achtig. Enige wat mist is een hele selectie aan AK’s :P
Hahaha wat een lelijke vent. Is trouwens pravda vodka en daar is niets mis mee :P
Nou, ik had er bijna een aangeschaft voor mijn toekomstige vrouw. Alleen na het zien van het filmpje doe ik het toch maar niet.
bedekt met walvispenisleer? Iedereen heeft zijn eigen soort pr
Prombron? Lijkt me meer een gevalletje Pornbrom.
Typische manier van reclame maken in oostblok ik jou hier wel van heerlijk
wat doet dit op AB.nl moet dit niet op carwoman?
De ultieme maffiabak. Voor louche figuren door louche figuren. Ordinaire knakker.
Dan kom je in ieder geval wel goed voor de dag op de eerste hulp post.
Whahah lol
Auto ruilen voor “dame”?
Wat een geniaal filmpje! De masseuse laat dr tieten zien, hij heeft tieten op z’n shirt, ze tikken iedere halve minuut een glaasje vodka naar binnen, hij heeft 20 minuten nodig om drie vragen te beantwoorden en de spuiter komt binnenlopen die gisteren dronken was ^o^ Één groot feest daar in Rusland!

We sell vinyl because we need your money!
Zo die is lelijk zeg! Rare vent ook? Nee, ik koop wel iets anders.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).