Kijk en huiver – Lamborghini Aventador promovid

Auteur: , 42 Reacties

Bourne-tune meets Lamborghini Aventador meets CGI. Het einde der tijden is nabij maar in Lamborghini's nieuwste overleef je het wel.

Niks geen rijtest. In deze video was Lamborghini gewoon aan het schieten voor een promo videootje. Michael Bay staat nog net niet in de aftiteling. Wie weet is het eigenlijk wel een autobot. Daar kom je natuurlijk pas achter als echt werkelijk de pleuris uitbreekt. Judgement Day was ook een toepasselijke dag geweest de video naar buiten te brengen.

Geef je in Californië te veel gas dan dondert San Francisco zo de oceaan in. Een burnout in de woestijn heeft een zandstorm tot gevolg en het ding spuit zo veel rommel de lucht in dat je weinig zon meer zal zien. Een prima image voor een Lamborghini als je het mij vraagt. Geen wonder dat het ding niet op de RAI stond, dan was de hele beurs afgebrand. Bekijk de video op autojunk.nl.42 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Had toch wel liever een wat realistischer filmpje willen zien.
Echt wat een beest is de aventador.
Ik zie die Cayenne helemaal niet meer…
’t enige wat je ziet is vulkaan wolken, de auto zelf is niet te zien, gay.
Deze ‘Raad de schade’ is anders best lastig.
Wat kost zo’n stukkie zoutwoestijn? Of een lap asfalt?
cool, maar die balken slaan echt nergens op en die rook/wolk/stof ziet er behoorlijk onrealistisch uit.
ik had toch meer verwacht van transformers 3…
Daar word ik nou blij van, gewoon lekker over the top :D Heerlijk filmpje.
Dat Lamborghini begint wel een héél puberaal merk te worden. Eerst had je dat Reventon ding dat je de illusie moest geven dat je in een jetfighter moest zitten. Een jetfighter…what the hell people…
Toen kreeg je dat LP670-4 super veloce met een vleugel achterop dat alleen maar door een puber bedacht kan zijn. En nu dit filmpje om een Aventador te kunnen verkopen…

Waar zijn de tijden gebleven dat Lambo dit soort onzin niet nodig had? Waarbij de naam en auto zichzelf al verkocht. En als het al nodig was om zo’n auto te verkopen dat dat dan met klasse gebeurde…
@Rick-dos: *applaus* zo’n goed filmpje waar het haar op je armen van gaat rechtop staan en je zegt “die wil ik…”
@Rick-dos: Welkom in de wondere wereld van VAG !
@Rick-dos: Welkom in 2011!
Wanneer komt ie in de bioscoop? Ik zou gaan!
Die tijden zijn voorbij rickie als de duitsers zich ermee bemoeien. Gadverdamme wat een audi achterkant is het toch. Verder niet veel veranderd tov de vorige. Vag galore meets Lambo.
wat een dikke bak:D
Steengoed filmpje voor een heerlijke wagen!
Wat marketing boys van VAG die mogen spelen met het budget. Boring, doorlopen.
Ik vind dit toch wel een bijzonder mooie auto!
Ondanks dat Audi een behoorlijke vinger in de pap heeft hebben ze er een mooie auto van gemaakt. Zo saai als Audi zelf is, ben ik blij dat dit wel in productie is genomen. Helaas zullen we deze auto niet vaak in het wild tegenkomen.
@rufctr01: daar wil ik me helemaal bij aansluiten..het is echt een prachtige wagen!
Gelukkig hebben we de aventador nog
Gaaf filmpje, jaguar heeft trouwens ook wel een hele goede van de XKR-S:


http://www.youtube.com/watch?v=itwJqAYZtac&hd=1
@slodder: Prachtige beelden met een heerlijke stukje muziek! Dit is hoe ik promofilmpjes graag zie! Wel jammer dat het stukje met motorgeluid niet net wat harder is…
Dik filmpje hoor.. Met muziek die ze zo van de Batman films kunnen geplukt hebben om het dramatisch te maken…. Wel enigszins jammer dat het allemaal ietwat overdreven overkomt..
Geef mij de veel brutere Countach maar
Beetje jammerlijke lay-out van het filmpje…topauto natuurlijk !

Wellicht is deze lambo sneller dan de GT-R…?
Dit bedoel ik dus:

http://www.youtube.com/watch?v=e2Vx5ZAuXgQ
@Megakix: Wel grappig om te zien dat de GTR puur zijn voordeel haalt uit de transmissie. Elke keer dat de Murciélago ontkoppelt tuft de GTR door.

Ik vraag me af wat er gebeurt zou zijn als de GTR een zelfde transmissie zou hebben. Bij 0:45-0:55 is goed te zijn dat de Lambo toch wegtrekt, echter word dat weer te niet gedaan door het schakelen.

Ik denk dat de Aventador, met de lagere voertuigmassa, hogere koppel, meer vermogen en nieuwe transmissie toch een stuk sneller is.
@Megakix: De lambo rijder schakelt volgens mij echt HEEL traag! Dat kan echt wel een stukje sneller hoor!
Mwa beetje overdreven filmpje als het mij vraagt. Tot nu toe vind ik de Murcielago mooier trouwens. vind beetje jammer dat bijna elke auto tegenwoordig tig lijnen en hoeken moet hebben om nog leuk gevonden te worden
Fapderfap, *wilt Lambo*
Ben d’r niet zo kapot van. Soms veel te nep.

Wat zouden ze met dit exemplaar doen vraag je je toch af he ;) Ik zou ‘m niet kopen!
Tja, op papier en in cijfers superieur aan de Murcielago, maar die vind ik in het echt GEWELDIG (die verandert me in een klein jochie) deze vond ik in het echt gedrongen en druk met heel veel styling trucjes indruk maken… maakt me een cynische oude lul, dat lijkt me niet de doelstelling voor zo’n supercar. Jammer, try again.
@w0o0dy: Heb jij hem al in het echt gezien?:O
@Cantago: binnen op de stand in geneve maar dan krijg je een goede indruk van lijnen en proporties. Veel beter dan op foto’s of video vindt ik. En ik was behoorlijk teleurgesteld in het ontwerp. Te gekunsteld in mijn ogen.
@w0o0dy: Ik moet zeggen dat alle auto’s die ik ooit op een beurs gezien heb compleet anders ogen dan in het echt/ in het wild. Of het nu een BMW M3, een simpele golf of een Aston Martin DBS is. Op de een of andere manier komen de auto’s op een beurs niet op me over. Een Phantom maakte ongelofelijk veel indruk toen ik hem op de snelweg tegen kwam, maar toen ik er op de AutoRai naast stond deed het me echt helemaal niks… Idem met de uitgestalde Ferrari’s. Ik denk daarom ook dat het een verschil maakt als je zo’n Lamborghini ECHT in het wild tegen komt!
@Cantago: de Pagani Huyara raakte me VEEL meer dan ik had verwacht… ook gewoon op de beursvloer.. Tuurlijk is een Aventador in het echt speciaal om te zien, maar dat is een R8 ook en die is ook over the top gestyled en lelijk in mijn ogen… Ik heb een sterke aversie tegen een druk design met tientallen lijntjes zonder echte taak… frutsels om indruk te maken zeg maar. Het maakt dan niet uit of het een BMW 3/5 serie, een R8 of een Aventador is… te druk en gekunsteld is lelijk (in mijn ogen)
@w0o0dy: Een R8 vind ik juist uitblinken is simpelheid! Alleen de lampen en het zijpaneel zijn flink “gestyled”. In mijn ogen daardoor nu juist een van de allermooiste auto’s! Wat ik aan een Aventador zo waardeer is dat er 4 miljoen lijntjes te zien zijn, maar dat het totaalbeeld gewoon geweldig oogt! Ik kan een mooie lijn tekenen, misschien ook wel 2, maar zo veel als op een Aventador? Diep respect! En juist dát vind ik dan heel erg mooi. Maar ik ben ook blij dat we daarin van mening verschillen, anders zou iedereen in één type auto rijden, en dan wordt het heel erg saai op de wereld!
lijkt wel een trailer van een slecht racespel >_<
@towi1989: Dat dacht ik dus ook a la “Need for speed”
@towi1989: Vergeet niet dat Chinezen dol zijn op games. En laat dat nu DE booming supercar markt zijn.
Mooie auto. Als ik genoeg geld heb koop ik er eentje.
informatief filmpje…als je goed oplet vang je nog een glimp van de auto op tussen de rondvliegende stenen.

ik word er te oud voor zeker?
Gaaf filmpje. Geluid is wel wat timide in deze promo!
Gruwelijk episch!
Lijkt 2012 wel…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).