De Ford F-150 SVT Raptor van Ken Block

Auteur: , 23 Reacties

Kennelijk is Ford dik tevreden met alle keren dat Crash Ken Block weer een van hun modellen in de poeier rijdt, want ze hebben hem een F-150 geschonken. Maar standaard is ook maar standaard, en dus liet Kenny een aantal dingen wijzigen, en hopelijk ook ESP installeren.

Zoals te zien is zijn de verfspetters aan de achterkant weggepoetst en heeft de brute pickup een egaal matgrijs kleurtje gekregen. Of er motorisch ook iets is veranderd weten we niet, maar met 411 pk uit een 6,2 liter V8 is dat niet echt nodig lijkt me.

Ken deelde de foto’s met de wereld op zijn facebook-account, en het ziet er niet slecht uit. Ik ben benieuwd wanneer hij een mooie chick uitnodigt voor een ritje. (via autoblog.com)23 reacties

Als Amerikaan kan je niet zonder je pickup.
Wat nou crisis. D’r kan wel weer een 1 op 2 rijdende pickup bij in Amerika.
Kan iemand uitleggen wat voor nut een pickup truck heeft (jah ok op platteland kan ik het begrijpen) maar zowat alle amerikanen zijn zo dol op die pickups terwijl ze niet eens 1 nodig hebben.
@Renesis:
lage toeren V8, zachte wegligging, je kan er het ganse gezin in kwijt en je kan er ook nog eens veel in vervoeren. een beetje zo als hier de camionettes
@Renesis: amerika is een groot land als je iets moet vervoeren kan dat zonder het in 3x te doen en het is gewoon een soort traditie denk ik
hij heeft verdorie nog wat weg van een raptor ook
Wat een uberbruute bak! Behoeft geen nut te hebben…
@a3aan: There we go :D
hebben hebben hebben!
Ik hoef echt niet te weten dat die Leipo een F150 heeft, gaan jullie nu iedereen op facebook volgen? = geen leven= gay
@The360box: Dit is toch een heerlijke aanleiding om eens wat foto’s te zien van de F150 raptor?
Mat zwart is inmens populair word het niet eens tijd om ook de burger modellen in de catalogus te zetten verkrijgbaar in mat zwart?
@tarquesh: Mat zwart is niet zo handig als je het van de fabriek uit laat spuiten. De verf kan niet zoveel hebben. Beter doe je het net zoals al die celebs, laat je je auto wrappen.
@tarquesh: er zijn genoeg “simpele” auto’s die at-fabriek met een matte lak te bestellen zijn.
Pas op dat de airbag niet tevoorschijn komt!
Trolllllllllllz0rs!
het blijft een uberdikke bak die raptor :D
mooie Ferrari! oh, wacht…
ford mag er mij ook zo een cadeau doen, en btw, die graphics die je soms ziet achteraan zijn een optie. zo als die van Block is hij wel lekkerder!
Mhoa moet toch wel een afgeschreven fiesta in die bak passen.
Misschien Kenny (from the) Block toch eens carjacken. Deze kar is VET!!!

Alleen, ik mis de Monster reclame… ;-)
@Rohrl-fan: Ik mis het doosje krijtjes.
Ik vind hem zeer vet. Hij had alleen mogen glimmen. Mat zwart is zo 2010. Wat is eigenlijk die locatie raar. Het lijkt of hij voor een rij garageboxen staat, maar boven de auto zit wel een plafond, wat is dat? Een overdekte garageboxen hal? Als hij maar geen zwarte lijn trekt op die tegels met 411 PK.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).