Gespot: Oranje-zwarte Hamann Murcielago LP640

Auteur: , 23 Reacties

Na de Aventador van twee dagen geleden en de Countach van gisteren maken we de Lamborghini-drie-eenheid vandaag compleet met een getunede LP640. Gespot in, hoe kan het ook anders, Dubai.

De eerste vraag die bij me opkomt is: ‘zou het hetzelfde exemplaar zijn als deze Murcie, die een paar jaar geleden in Londen rond reed?’ Hij is op alle fronten hetzelfde, behalve dan de HSE-stickers, maar die zijn er snel opgeplakt natuurlijk. Het kan ook zo zijn dat Hamann oranje-zwarte Murcielago’s bij de vleet verkoopt in de Arabische wereld, maar ik denk het niet.

Lamborghini LP640 Hamann

Gelukkig biedt deze foto opheldering: volgens de plaque is het nummer ‘one of one’ en heeft deze Dubaiaan zich dus en tweedehandsje aangeschaft, maar niet bepaald een tweedehandsje om je voor te schamen. De ingreep van Hamann is kosmetisch, waarbij er onder andere een setje aftermarket (20″) velgen werd opgeschroefd. Daarnaast kan je niet om de 120mm grote megafoon-pijpen aan de achterkant heen. Je moet er van houden, en zo niet dan heeft Hamann altijd nog een met viltstift bekalkte versie in de aanbieding. Bekijk alle afbeeldingen op Autojunk.

Met dank aan BMW-Driver voor de spot!23 reacties

Koop dan een oranje SV…
jammer van die uberlelijke wielen…
en van die oranje accenten…
Deze murci is gewoon helemaal lelijk… Het zou verboden moeten worden om lambo’s te tunen!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Raad de schade
Wat kost het om deze Murci weer in ere te herstellen?
Je hebt lelijk tunen, maar dit slaat alles, zomaar alle ‘losse’ onderdelen oranje spuiten is niet mooi.
@The360box: Volgens mij was de instelling van Hamman ook niet om hem mooi te maken.
@The360box: Inderdaad. Afschuwelijk. Al die achterlijke oranje accenten. Wat zijn dat? Spoilers? Of fluoriderende treeplanken voor zijn helikopter?
Afschuwelijke auto :(
te overdreven kleuraccenten. Goed voorbeeld van slechte tuning
Hamann = smakeloos
Waar blijft de diablo?
Lijkt wel een mislukte batmobiel! Waarom bestaan er van die mensen die denken smaak te hebben, iets wat me mateloos irriteert! Er moet een soort CEO komen die over tunen gaat! Wanneer je een aanpassing wil doen zal je eerst zijn/haar goedkeuring dienen te krijgen alvorens je dit soort sh!t gaat uithalen! Excuse my french :)
gedwongenleaser
@greenhell: helemaal eens, de CTO ;) van Lamborghini moet aangeven of een dergelijk misbaksel nog wel de Lambo badge mag dragen!
Dit is @ mall of emirates!
Heb daar toen een Lamborghini Murcielago LP640 Versace gespot. Maar 10 van gemaakt. Wist pas toen ik thuis kwam dat hij zo speciaal was. :)
Die zag ik in Londen rijden. Wat een GEBRUL! Mijn god, alsof de wereld ineen stort.
Pracht wagen! Vooral het geluid!
gedwongenleaser
Kots, weer opgegeten, weer kots… Need I say more? Duimen omhoog voor de Murcie (het origineel dan), duimen eraf van Hamann (hopelijk blijft ie er dan met zijn fikken vanaf)!!!
wat een gedrocht :S
Laten we een mooie auto nemen, en er allemaal lelijke dingen op plakken in een andere kleur dan de auto zelf, dat vast mooi….. niet dus….
Mhoa zal voor deze periode wel aardig zijn.
Ja ja, geld en goede smaak zijn nog altijd twee heel verschillende dingen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).