Katie Price overleeft crash dankzij dubbele funbags

Auteur: , 17 Reacties

Bij een auto-ongeluk kunnen opgeblazen zakken ervoor zorgen dat het lichaam beschermd wordt tegen letsels. In combinatie met gordels, die de brave Katie Price overigens ook droeg, kunnen zware verwondingen voorkomen worden. Katie Price, ook wel bekend als Jordan met de enorme voorgevel heeft een behoorlijk ongeluk in Argentinië overleefd. Het lijkt erop dat haar enorme borstpartij de klap dubbel opgevangen heeft, waardoor ze met slechts een whiplash en lichte snijwonden uit de auto kon stappen.

De vriend van de Britse Pamela Anderson klapte ’s nachts op twee ontsnapte paarden die plots de weg overstaken, aldus The Sun. Allemaal erg pijnlijk voor de paardenliefhebster (zie haar roze veewagen) in hart en nieren.

Hier op de redactie wensen we haar van harte beterschap, want we willen haar graag weer heelhuids op de buis zien. Is deze bijna dood ervaring van Jordan een goede reden voor vrouwlief om ook extra veiligheidsmaatregelen te nemen? (Bron, inclusief meer foto’s: The Sun)17 reacties

Nou ,eh,beterschap dan maar?
En welke enorme borstpartij heeft de klap voor haar vriend dan opgevangen?
@Jochempie: manboobs :P
Uhmmm tja handig zo’n grote tieten.
Welke Toyota was dit dan, ik spot hem nooit op Hollandse wegen.
@alcantara: Aan het plaatje te zien is het een Toyota 4runner
Binnenkort bovenaan elke topic:
Het vierde(!) deel van “Raad de Schade” staat online, weet jij het? KLIK!
Ti amo Funbags :P
Dat ze in het vervolg maar een Dartz koopt. De deuren ervan gaan tenminste open bij zo’n harde klap. http://www.autogespot.com/nl/item/10913/bizar-dartz-kombat-krijgt-heftig-ongeluk.html
Dik laagje make-up erop en je ziet er niks meer van!
Toch een goor wijf dus een verbouwing meer of minder door een ongeluk zal geen verschil maken, sloerie
Geen lekkage?
@ Alcantera
@ Dev

Sorry mensen dat is een Toyota Hilux
Ze heeft in elk geval weer genoeg vlees in de kuip !
Ik vind dat ze paarden ook maar eens een verplichte theorieles moeten geven voor ze die in de wei zetten. Het is toch zo’n schrander dier? Een paard heeft geen poten maar benen, geen kop maar een hoofd. Nou dan kunnen we ze vast wel bijbrengen dat je met je hoofd geen Hilux kopt.. ;)

Katie, beterschap meid, ik zou zeggen doe er nog een onsje siliconen bij.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).