Mario Balotelli verzamelt 3 parkeerbonnen per dag

Auteur: , 23 Reacties

Waarom? Omdat het kan. Manchester City-speler Mario Balotelli ziet zich graag als niets minder dan Gods geschenk aan de voetbalwereld, ook al is hij te stompzinig om een simpel hesje over zijn hoofd te trekken. Maar dat terzijde, want eigenlijk is hij God. En aangezien God zich door niemand de wet laat voorschrijven heeft hij sinds zijn komst naar Engeland voor bijna 10.000 pond aan bekeuringen verzameld, omgerekend 3 per dag.

In zijn wagenpark prijkt onder andere een Maserati GranTurismo en een matzwarte Audi R8 V10. Met een salaris van meer dan 100.000 pond per week kan je je wat permitteren, en dus blijft ‘Mr. just don’t give a f*ck’ vrolijk dubbelparkeren, ook al is zijn auto al 27 keer in beslag genomen. Baas of stumper, zegt u het maar….

Zijn Maserati kwam eerder deze maand een bezoekje aan een stripclub niet ongeschonden door: toen hij en zijn posse er uitgelazerd werden wegens handtastelijkheden gaf een van de uitsmijters de GranTurismo een paar tikjes met een stuk metaal. Zijn R8 liep een paar maanden daarvoor averij op in een crash met een BMW. Maar wat maakt het uit, het is maar geld per slot van rekening, en daar zwemt de Italiaan in. It’s good to be King.

Audi R8 Balotelli23 reacties

Ik heb er geen verstand van ,maar ik hoop dat hij tenminste een beetje kan voetballen.
Schijnbaar is voetballen het enige dat hij kan…
Weer een raad de schade?
Voetballen kan ie wel, maar hijs echt oerdom.. http://www.youtube.com/watch?v=zpL9eQ6mm-k
Een ventje uit 1990 met een Maserati GranTurismo en een R8 V10… Op zo’n manier krijg ik zelfs als 24-jarige het gevoel dat ik iets fout doe…
@Jochempie:
dat denk ik ook altijd als ik naar F1 kijk..
eens je 24 25 wordt begin je echt te beseffen dat je veel gemist hebt in het leven en eigenlijk is het er te laat voor..
@Stino: ach je kan op je 60e als CEO van een grote onderneming nog best wat schade inhalen…
@mashell:
ik heb het dan voornamelijk over topsport.. :)
besef je toch niet als je jong bent.. ik toch niet :p
@jochempie: waarschijnlijk voetbal je slechter dan hij dat doet, overigens net als ik ;) tja wat is het toch oneerlijk verdeeld in de wereld, gun die auto dan aan iemand die m de sporen kan geven!!!
@greenhell: Oh als dat het is… Dan voel ik me gelijk een stuk beter :)
Hahaha wat een mannetje is het toch ook. Ik kan er wel van genieten. Altijd weer het publiek opfokken, dartpijltjes op z’n eigen publiek mikken, niet juichen als ‘ie scoort want ‘ik doe gewoon m’n werk’ :-D geweldige eigenzinnige gek! Hij erkent dat Messi nog wel beter is, maar de rest niet hoor! Ge-ni-aal!
Its good to be god :D
Ik mag deze gozer wel, er zouden meer zulke voetballers moeten rondlopen op het veld.

Voordat hij bij Manchester City speelde kwam hij uit voor Inter en liep dan in zijn vrije tijd rond met een AC Milan shirt gek mannetje. Kwaliteit komt hij niks te kort, want Roberto Mancini destijds ook trainer bij Inter heeft hem zelf gehaald naar City. Hij heeft hem van dichtbij meegemaakt en vetrouwt blijkbaar op Balotelli.

Goede combi auto’s en Balotelli.
Balotelli is werkelijk een achterlijke gek die het veel te hoog in de bol heeft zitten. Zo’n goede speler is het helemaal niet want het is een totale egotripper. Hij zorgt altijd voor problemen en het is een godswonder dat clubs het nog aan durven om deze jongen te contracteren.

Zsm opdonderen uit de sport zou ik zeggen. Stuitend dat sommige mensen van hem genieten.

Dartpijltjes gooien op jeugdspelers, ja, lachen joh.

Idioten.
Dat is dus het probleem met het huidige boetesysteem. Het geldt eigenlijk ook voor de meeste heffingen zoals milieu: Als je het maar kunt betalen is het schijnbaar oké om het te doen. Die boetes zijn amper een straf voor zo iemand.

Het feit dat ie geld heeft moet niks uitmaken. Dat hij keer op keer in herhaling valt en de verkeersveiligheid in geding brengt, daar moet toch ergens wel een lampje voor gaan branden bij de police.
@Dev: Jammer dat er geen rijke voetbal club in Finland of Zwitserland is…. dan zou hij opeens merken dat het bankrekeningetje leeg is! (hoogte boetes adv salaris/rijkdom)
The source added: “Mario was pulled over by the police and he had £25,000 cash on the passenger seat. They asked him why and he said, ‘Because I can’. He doesn’t care much for authority.”

Wat een verschrikkelijke held.
@yezzeur:
Een held?

Omhoog gevallen straatschoffie is het, en niets meer.
25.000 pond contant bij je hebben omdat het kan is toch gewoon te debiel voor woorden? Dan mis je toch iets of niet?

Ik woon in een wijk waar veel mensen, om ’t maar even in een understatement te zeggen, ‘goed rond kunnen komen’, maar niemand heeft daar een hoop geld contact op zak bij zich. Er wonen wel een paar van die figuren die zo nodig bij alles wat ze doen moeten laten zien dat ze geld hebben, maar ik kan je verklappen dat deze mensen niet ’t respect van de rest van de mensen hier dragen.

Als jij financieel capabel bent zou je daar heel blij mee moeten zijn, als jij zo debiel moet doen en ’t bijna pathologisch met anderen moeten delen, dan mis je dus blijkbaar iets en zoek je op andere manieren voldoening.

Beetje triest.
Balotelli gaat naar Messi en zegt: “God heeft mij gestuurd om de wereld te laten zien wat voetbal is.”
Messi antwoord:”huh, ik heb niemand gestuurd. ;)
@4991: Het is heel simpel: Beste Lionel, beste Mario, wie van jullie lijkt het meest op Jezus Christus?
@Jochempie: haha, weet je hoe die eruitziet?
In mijn ogen ben je dan gewoon een stumper die toevallig in één ding heel goed is. Jammer.
hij kan wel voetballen maar is ook niet de beste…
en die velgen van die r8 komop het is toch lelijk??????????

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).