Video: Fast 5 actie met matte Chargers en Knight XV

Auteur: , 28 Reacties

De welbekende succesformule wordt verder uitgemolken met een 5e deel, maar ik moet m'n mening herzien. Een beetje far fetched automotive actie kan best vermakelijk zijn...

Gisteren was de première van Fast Five in Amsterdam. We waren er niet bij, maar voor de liefhebbers hebben we nog wel een lekker voorproefje. We kwamen namelijk 3,5 minuut aan nieuw filmmateriaal tegen, waarin we onder andere de high and mighty Knight XV zien figureren. Naast Vin Diesel en zonnebankbitch Paul Walker is nu ook Dwayne ‘The Rock’ Johnsson van de partij. KLIK!28 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Zag gisteren de getjoende bakken en muscle cars staan vlakbij de arena voordat de premiere begon. Weet niet of de film de moeite waard is… :P
@Blitz: Enkel al voor die scène ga ik die film zien. Het is onrealistisch, zwaar overdreven en pure Amerikaanse rommel….you just gotta love that.
@xilver: Ronin steekt er wel bovenuit,niet?
@xilver:

Deze film zal natuurlijk geen Oscars winnen ofzo… Maar zoals je zegt… Zal wel weer een standaard actiefilm worden :)
@Blitz: Ja klopt, waren de auto’s van de Tuning club “Streetgasm”. Absoluut één van de allerdikste clubs van Nederland. Daarin rijden samen met “Team Betuwe” zo’n beetje de duurste auto’s van de scene. WRX-en waar voor 40.000 euro aan verbouwd is zijn geen uitzondering.

http://www.streetgasm.com/sg/

De grijze Evo op de achtergrond is van Michael, een maatje van me.
@Freewarefreak:

Ja klopt. Meeste autos waren van Streetgasm. Wel een paar dikke bakken zaten er tussen. Van Skylines tot Evos :)
Ha, wat een visuele kolder:) Breng gerust een tank mee om zo’n poller uit de grond te rijden. En om een kluis mee te slepen. Maar die twee Chargers houden een ‘uitbrekende’ kluis met ontstellend gemak in het gareel. Doe mij die banden op mijn auto.
@august: Huh? Is dat niet echt dan? ;)
@Freewarefreak: nee, voor de fim was die zware kluis leeg….
het zijn en blijven de mooiste amerikaanse autos van het moment die chargers! als ik toch het geld had zou ik er allerminuut 1 kopen (wel SRT8)
Verstand op 0 en kijken die film! Goeie actie wat wil je nog meer!
@Nyazzin: idd gewoon kijken niet denken is nergens voor nodig ;)
Wel een erg gave film denk ik!
Ik kijk omdat er chargers in de film zouden zitten. Ben benieuwd of ze dit keer ook een hydraulisch systeem er onder hebben geschroefd om nep wheelies te maken.
De film zelf wordt veel beter beoordeeld dan de eerdere delen (source:IMBD) met een 8.1

De premiere gisteren in Pathé Arena was leuk ondanks dat iedereen meer dan een uur extra moest wachten zittend in de zaal omdat de acteurs Paul Walker en Dwayne Johnson bij de premiere aanwezig moesten zijn. Zij gingen in ieder van de 3 zalen even langs om iedereen een fijne voorstelling te wensen, wat op zich best leuk was.

Absoluut een leuke film.
Gaan ze daar dan geen Dartz tegenover zetten, voor de stereotiepe Russische slechterik?

Het wordt weer één lange reclamefilm voor GM, net als Transformers…
Whoehahaha hoe sterk zijn die kabels wel niet en ehhh, in het echt krijg je ook echt zo’n kluis met 2 Chargers van zijn plek af :lol:
Maar wel weer een geweldige bad boys action verstand op 0 film :)
Wat een groteske onzin. Kijken is puur voor de special effects, het verhaal en vooral de logica zal wel weer ver te zoeken zijn.
Zo realistisch zeg… Ze schieten er als gekken op, maar geen enkele kogel raakt de banden.
En met twee chargers met aan elks een stalen kabeltje kan je een kluis uit de muur trekken. En dan nog rijden alsof er niks was. Sneller dan de politieauto’s. En het geheel is nog perfect bestuurbaar… Geen enkel probleem…
Wat een onzin zeg
@Freude_am_Fahren:
Indien dit met een paar BMW 7-series was gedaan was het wel realistisch zeker? Hahahaha….. je weet dat de hele serie van The Fast and the Furious zwaar over de top is? Blijkbaar niet, veel plezier met je blauwe-propeller-logo auto (die je hoogstwaarschijnlijk niet hebt).
@Kyanite: Wat heeft dát er nu mee te maken? Ik zeg gewoon dat het té overdreven is naar mijn smaak.
Dit heeft niets te maken met wel of geen BMW. Ik ben wel slimmer dan dat hoor…
Dankuwel voor de intelligente reactie.
@Freude_am_Fahren: Maar jongen toch. Waar maak jij je druk over?

Film = BullShit. Zoals Stallone/Schwarzie/JCVD/Bruce die met een revolvertje met zes kogels het haalt tegen een legertje van 50 man, allen bewapend met Uzi’s en duizenden kogels. Realistisch toch… ?
De reeks vind ik wel spannend en wist af van gisteren maar had puur geen zin om te gaan maar het ‘straatracen’ is ook niet meer het doel.
dit lijkt me echt een super vette (over the top) film :evil:
Geweldige films, behoeft in ieder geval geen nadenkenXD Zo’n film kan je honderd keer kijken en hij blijft leuk.
Ziet er weer leuk uit. Gewoon lekker vermaak, niets meer, niets minder.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).