ONYX doet de Continental GTO nog een keer

Auteur: , 11 Reacties

Bij Onyx moet ik eigenlijk altijd denken aan vier negers die vooral heel hard kunnen schreeuwen, en heel af en toe een lekker plaatje afleveren (Veronica, Big Trucks). Het is echter ook een autotunert die zich in het verleden aan een M3 en dezelfde Conti GT heeft vergrepen. Voor hun 2011-editie hebben ze het witte kleurtje omgeruild voor zwart. Is dat het enige dat is veranderd?

Natuurlijk niet, want een nieuw model moet ook meer pk’s krijgen. De standaard 560 werden bij de vorige GTO al opgekrikt naar 640, en dit model krijgt hier nog eens 20 pk bovenop, waarmee we op een gezonde 660 pk uitkomen, niets dat deze 2+ ton zware Bentley niet aan kan. Onder de auto liggen nieuwe 22-inch sloffen, maar in het interieur is niet veel veranderd; hier kan je je nog steeds begraven in buffelleer en carbon frutsels.

2011 Continental GTO Platinum Onyx
2011 Continental GTO Platinum Onyx
2011 Continental GTO Platinum Onyx

Verder monteert Onyx een ‘aerodynamic package’, met daarin een nieuwe voorbumper met carbon inzetstukken, LED daytime running lights en een carbon spoilerlip aan de voorkant. De wielkasten zijn een stukje verder uitgeklopt, en de auto beschikt over nieuwe zijskirts. Ook de achterbumper werd vernieuwd, en als kers op de taart is de spoiler op de kofferbak geheel uit milieuonvriendelijk carbon vervaardigd.11 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Bij Onyx moet ik eigenlijk altijd denken aan een pokemon
@p0rshj: Haha ja inderdaad
Niet echt duidelijke plaatjes..
Een originele GT is nog steeds de mooiste
@Phoenix: klopt, maar dit is nog eigenlijk best te pruimen.
De NS heeft gebeld, ze hebben nog een sneeuwschuiver nodig.

Achteraanzicht is nog het mooiste/minst lelijke.
Op basis van de oude Conti? Hm, de prijzen dalen natuurlijk dus die komen steeds meer in het bereik van een groter publiek met dus ook een groter aantal sjonnies. Misschien wel handig bekeken. ;)
Lekker zwart….beetje té zwart eigenlijk…nope, wordtem niet.
marginaal
echt lelijke foto’s je ziet helemaal niks:S
nouja wat zal ik zeggen?
mijn smaak van pimpen komt niet overeen met die van de dames en heren van ONYX
Doe mij maar een originele. Mag wel in deze prachtige zwarte kleur. Maar verder… nee dank u.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).