We geven kaarten voor de Goodyear Blimp weg!

Branded content, 53 Reacties

Daar gaan we weer. Opnieuw strooien we met kaarten voor stoelen in de epische Goodyear Blimp (koosnaampje voor die Zeppelin). En ook nu is het wederom retemakkelijk om te winnen...

Op 5 mei vertrekt de zeppelin vanuit Valkenburg en vliegt vervolgens over Den Haag, Utrecht en Amsterdam, waar het op dat moment één groot bevrijdingsfestival is. Dit tripje duurt een uur of drie (13:00 tot 16:00) en jij kan drie kaarten winnen om met twee vrienden alles te kunnen meemaken vanuit grote hoogte. Lekker boven de feestvreugde zweven in een bemmende vliegmachine, wie wil dat nou niet?

Oké, winnen is simpel maar we vragen wel wat creativiteit van je. Geef in de reacties aan welke autogerelateerde ervaring nóg heftiger is dan een rondje Blimp. Verras ons, en wie weet hang jij op 5 mei boven 020, 030 en 070!

UPDATE: de actie is inmiddels beëindigd, de winnaar is RudyV!53 reacties

Wanneer komt eigenlijk de uitslag van “The Lincoln Lawyer”?
Een trioke in een toyota IQ :p
Je “eerste” keer in de auto?
voor het eerst zelf rijden na je rijles?
Rondje mee in een 2-zitter F1?

Moet het een eigen ervaring zijn, of mag het ook fictief zijn?
heen en terug van amsterdam naar groningen, achterin een greenwheels peugeot 107 met een niet al te ervaren mevrouw achter het stuur, inclusief 2 bijna-dood-ervaringen? (mijn vorige week vrijdag)
Met een Lada naar de Noordkaap rijden… did it, done it!
Naakt in een ariel atom door een orkaan rijden
Ehm… rondje rijden op Michelin banden natuurlijk… levensgevaarlijk, altijd Goodyears gebruiken natuurlijk!
Gemasseerd worden in een directie wagen die geparkeerd staat op ’t topje van de Eiffeltoren, zo’n blimp is gewoon een smooth ride!
Met je Rinspeed sQuba een tsunami tegemoet rijden.
@Wouter & @CasperH: bovenmodaal geweldiger is het tripje met Ford naar de asfaltjungle in ‘Veldhoven’ !!!! ROOAAAWWRRRR :lol:

Zie:

http://www.autoblog.nl/archive/2011/03/30/autoblog-video-focus-challenge-heat-1
Met Bin Laden in de auto..
@bassaal: Een Fiat Multipla in de prak rijden..
ik hoef hem niet, ik ga liever naar het bevrijdingsfestival!
hahaha
enfin, een rondje nurburgring leek mij wel de ultieme climax!
toch??
Ik kan helaas niet….. Wel weer een leuke actie!
Ik ga voor een rondje low gravity cruisin’ met een Lunar Rover op de maan…

http://www.airportjournals.com/Photos/0509/X/0509011_9.jpg

Lijkt me nog heftiger, vetter, smoother en unieker dan een vlucht in de Goodyear Blimp.

Maar een tochtje in de Goodyear Blimp is wel de ‘next best thing’!
Ik zou liever lid worden van de Mile High Club. (staat nog op de planning)

Maar in een Blimp vliegen tijdens bevrijdingsdag is natuurlijk ook een leuk tijdverdrijf
Je benen scheren met een Citroen AX…

http://www.youtube.com/watch?v=PN05GA-7hHA&feature=related
De BMW ‘beauty’ Z8 met kap open wel zo op z’n staart trappen tot een kilometertje of 240 per uur dat werkelijk al je haren recht omhoog staan, het kippenvel je tot in de tenen kietelt en je het werkelijk uitgiert van enthousiasme!

En dat met een medepassagier die wel wat gewend is, maar die dermate overdonderd was dat we het als kleine kinderen uitschreeuwden van geluk!

Een onderonsje voor jaren…

I did this yesterday!
Nog leuker is het mogen rijden in je droomauto voor de rest van je leven ;)
Een dikke vette (Dodge)muscle car en een pallet vol (goodyear)banden en een vrije dag. Dat is pas vet!
Een taxiritje van het vliegveld van Hanoi naar het oude centrum van Hanoi
Met een 1972 Lotus Europa Twincam een zomertje door Europa Cruisen met je vriendin op de bijrijders stoel, stapeltje wegenkaarten, navi-slavi voor de zekerheid, lijstje steden + hotelletjes, wat reserve onderdelen, en vooral, geen haast..
lijkt me geweldig

*zucht*
Een roadtrip van Budapest in Hongarije over de binnenwegen van Kroatië en Slovenië via Zuid-Duitsland naar Nederland in een Trabant om zo het beestje een oude dag te geven in Nederland. Als ie t overleeft :p. Staat in de planning!
Een rondvaart in de water bus van Rotterdam.
In een Lamborghini Diablo SV een 50 weg opkarren en dan daar eventjes 300 aantikken net voordat het licht op rood springt. Geweldig om dan te kijken of je nog kan stoppen, leuk ritje geweest dus..
Met Koos Spee over de A2
ik zeg,
Iets te hard in een lambo Gallardo op de tarzan afrijden, zonder te weten waar het rempunt is. en dan net redden, 4 wheel driftend door de bocht en de pits in rijden alsof er niks aan de hand is. Gekkenwerk, en Belachelijk leuk.
Met ’n tank een Opel Ascona pletten (of iets vergelijkbaars natuurlijk). Is wel al een paar jaar geleden, maar gelukkig heb ik de foto’s nog…
Heftige autorit? Door het centrum van Den Haag rijden, met mijn vriendin achter het stuur! Dat is mij vorige maand overkomen, en het was meer dan 4 jaar geleden dat zij zelf gereden had….
Met een F1 over de ring knallen!
http://www.youtube.com/watch?v=MMqb7NYhSMA
Als 14 jarige naast een rally coureur mogen zitten in een heuvelklim! Echt helemaal super zo een ervaring!!
De Bangbus besturen natuurlijk! Enkel besturen, niet meespelen eh ;-)
Een nog heftigere autogerelateerde ervaring is naast je vriendin in de auto zitten die net één dag haar rijbewijs heeft!
Een frontale botsing krijgen met een landwind. En dan met als tegenpartij een Aygo. Soort Russisch roulette maar dan anders.
Een rally in een e30 m3, wat lijkt me dat heerlijk
Meedoen aan de Gumball 3000 in een 458 italia
Ritje maken met een opel corsa met lachgasinjectie
Begin zomer 2005….ik ben in de afrondende fase van mijn stage, net de verdediging van mijn project gehad. Een 8! Mijn docent van school is tevreden, en zo ook de directeur van mijn stagebedrijf. Met weinig andere taken op de agenda vraagt mijn stagebegeleider of ik de tijd heb om zijn privé auto naar zijn vakantiehuis in Knokke-Heist te brengen en de auto van zijn vrouw mee terug wilde nemen. Auto rijden vond ik al leuk, en het is beter dan op kantoor zitten toch? “Wat voor auto zal het zijn?” vraag ik mezelf af. Achja, morgen zou ik er vanzelf achter komen.
De volgende dag ga ik samen met de baas naar zijn huis (of villa?), door de voordeur, door de grote hal, stukje woonkamer, keuken, bijkeuken en zo de garage in. Plots sta ik oog in oog met een knalgele Lamborghini Gallardo. Het zal toch niet waar zijn……..? Hij geeft mij de sleutels op voorwaarde dat ik voorzichtig zal zijn. Ik kijk hem aan met bambi oogjes en zeg: “Maar natuurlijk!”. Ik sta in de Gallardo, stel de navi in….. ongeveer 300 leuke kilometers voor de boeg! De garagedeur gaat open en mijn rit begint. Wat een wagen, wat een geluid, wat gaaf! Na 300km kilometer genieten, nagekeken worden, auto’s die naar rechts vliegen bij de aanblik van het gele monster, 6 rondjes over de boulevard van Knokke (gaat op den duur ook vervelen), parkeer ik de auto bij zijn vakantiehuis. Wat een rit! Wat een geweldige auto! Nog even de 280 aangetikt… Een ding weet ik zeker; deze lach gaat vandaag niet meer van mijn gezicht af! Zelfs niet als ik zie dat ik met een lelijke BMW X3 weer naar huis moet rijden…
@RudyV: Neee! Wat een geweldig verhaal! Zoiets durf ik geeneens te dromen zo gaaf! En dan nog in een Zeppelin mee? Ik spreek uit ervaring, het is erg gaaf! Veel plezier;)
Met een Ice-trucker een trip over het ijs maken door alaska. Met spullen voor de mijnen die daar gelegen zijn.
In een Smart met Goodyear banden een Lamborgini verslaan…

zoals:
http://youtu.be/1xo5uEeL72U

of met deze smart met Goodyear banden en 200BHP getuned met Hayabusa motorblok:
http://youtu.be/sLtMh20qIp8

zie vooral ook het stoppen op 0:58
Met je auto de Grand Canyon Inrijden en Uitstappen. Zie nieuw artikel.
Skydve met een auto.
Met Michellin banden rijden.
Met je net nieuwe Buggati Veyron SS Over een ijsmeer oprijden met een dikte van 0.5 cm ijs.
Je nichtje van 6 is je Buggati Veyron SS laten rijden.
Parachute springen met je auto als er een gat in de parachute zit.
:P
Je auto laten opblazen!
Voor een Buggati veyron die op topsnelheid rijdt springen!
In je auto rijden en het liedje “Friday” van Rebecca Black schalt uit de speakers. Het euforische gevoel wat er over je komt als het afgelopen is.. daar kan geen zeppelin tegen op.
Autoblog lezen op je smartphone terwijl je flatout gaat in een Veyron…
Nog eentje dan: Een airbag testen door er boven op te gaan zitten:
http://www.youtube.com/watch?v=-u6AymSKSDI
En als je dat dan doet op het moment dat die Blimp over komt kun je hem misschien wel vastpakken en meevliegen… (tenzij je de kaarten wint, dan hoef je natuurlijk niet zo moeilijk te doen)
Ik zat eraan te denken bij mijn vorige post, maar kon nergens zo’n verhaal vinden. Dus bij dezen:
http://www.autoblog.nl/archive/2011/05/03/man-duikt-met-auto-in-grand-canyon-en-stapt-uit#post-42912
Ik twijfel nog… is er eigenlijk wel iets heftigers dan een rondje in die Goodyear Blimp? Er zijn wel een hoop dingen die allemaal zeer heftig zijn en die je eens gedaan moet hebben natuurlijk (ik heb een heel lijstje). Maar of de ene heftiger is dan de andere? Ik zou graag willen beoordelen of de Blimp het heftigste is wat ik ooit gedaan heb. Als ik win dan maak ik een uitgebreid verslag voor autoblog natuurlijk. Kunnen we allemaal beoordelen hoe heftig die Blimp is. Ik denk dat het zeer heftig is!
UPDATE: de actie is inmiddels beëindigd, de winnaar is RudyV!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).