Ok, nu mag de Lamborghini Aventador echt los [video]

Auteur: , 61 Reacties

Na heel veel promo-video's en andere berichten mag eindelijk de eerste journo plaatsnemen in Lamborghini's jongste. Jij had na het zien van de promo's nog twijfels over het geluid? Hier heerst enkel nog diep ontzag dat Lamborghini dit door de 'milieukeuring' heen heeft gekregen.

Nogmaals: zonder turbo’s of superchargers haalt Lamborghini 700pk uit de 6.5-liter V12. Anno 2011 stoppen ze dit blok nog steeds in een nieuw model. De Aventador zal grofweg tot 2019 van de band rollen. Dat lef verdient een prijs.

Rollen, starten en brullen. De Aventador is niet comfortabel, niet subtiel, niet geraffineerd, wel heel erg aanwezig. Waar de persvideo’s toch iets gedempt klinken branden de microfoons van Autocar volledig door bij het passeren van dit beest. Gedempt, dat is de Lamborghini Aventador allerminst.

Motor, besturing en gewicht zijn fantastisch in deze auto. Bestuurbaar in de regen, luid en net zo zwaar als een simpele BMW 3-serie (1575kg). De journalist zegt het dus het is waar, of juist niet. Maar goed, de nieuwe sequentiele versnellingsbak blijkt tevens wat dubieus. Ik heb een klein vermoeden dat dit met droog weer en veel grip mee zal vallen.

Met dank aan iedereen voor de tips!61 reacties

PFfffffffffffffffff wat een sound!
Wat een geluid! Supermooie auto….wel veel gelul in het filmpje maar er zitten wel geinige stukjes in.
hebben :D
Het enige wat ik wilde zeggen is dat deze kleur de lamborghini totaal niet past.

Zwart met zwarte velgen, thats how it should be.
Goddomme dat interieur is gewoon echt rechtstreeks uit een willekeurige Audi geplakt hè. Jongens, jongens massa-productie op een supercar, wat een blamage!
@Sciurida: Beetje overdreven en nogal cliche dude.
Jaha het is VAG dus er zit een VW knopje in hier en daar.
Nou en?

Hij is bruut, hij is luid, hij is lekker en ik zou er best eentje willen hebben mocht ik het kunnen betalen.
@clubbtraxx: En VW heeft nog is voor een prima afwerking gezorgd. Is het dan voor sommigen dan zo erg dat Lamborghini bij VAG hoort?
@xilver: Dat vind ik ook juist een pluspunt. Zat het filmpje te kijken en dacht “wat zit ie mooi in elkaar.. het interieur is net een Audi, mooie afwerking onder de motorkap.. etc.” Ik ben blij dat Lambo van VAG is. Italiaanse emotie met Duitse maniakale afwerking. Super! Vergelijk dat maar eens met de “echte” Italiaanse Lambo’s van vroeger. Dat noemen we dan “karakter”.. ik noem het toei..

OT: Heerlijk! Ik ben verliefd op die volledig elektronische klokkenwinkel. Zelf kiezen voor snelheidsmeter of toerenteller.. of een gedeelte van de Navi aanwijzingen, etc. Ik hoop dat dat snel naar “beneden” doorsijpelt in het VAG concern.. dat wil ik ook wel in mijn toekomstige auto. Leuk ook dat commentaar van de man in het filmpje “maar hé.. we willen deze auto niet alleen voor zijn klokken.. rijden dus!”

Dat geluid.. kippenvel!
@Freewarefreak: Nee, nee, nee jongens, allereerst zeik ikniet over de afwerking van deze auto, hij is heel erg bruut! Maar mijn punt was dat ze het infotainment systeem van Audi rechtstreeks in deze auto hebben geplakt. Ik vind dat je dan minstens een lambosausje eroverheen moet gooien! Op deze toer zie ik het gebeuren dat er dadelijk zo’n Golf navigatiesysteem in je Lambo geplaatst wordt, wordt die dadelijk ook opengebroken =P.
@Sciurida: Ik begrijp wel wat je bedoelt. Ze hadden dat systeem moeten nemen en daar een rode streep door trekken, of nog beter, een hele foute jingle op moeten zetten.
toch een schitterende auto, gigantisch ‘van de daken schreeuwend’…en dus ‘me like!’. Het geluid is niet zo indrukwekkend als van de Murcielage, maar it’ll do ;-)
oeoeoe wat is ie mooi en dik en mooi.. Scherp en hoekig, helemaal goed. Ik vind hem juist super in het wit!
ik wist niet dat de aventador een spoilertje had die een stukje omhoog ging.
ik bekijk expres zo weinig mogelijk materiaal van de nieuwste Lambo. Die gaat toch weer zo lang uitgemolken worden dat k em nog veel ga zien passeren (hopelijk ook in het echt) :-)
Dan ben ik waarschijnlijk de enige die deze wagen wat overgestyleerd vind en bijgevolg wat druk. De 670 SV vond ik echt fantastisch knap, en een tikkeltje mooier dan deze opvolger
@lowlow: ben je niet
@lowlow: Je bent zeker niet de Enige. Ik vind hem wel mooi, maar hij zit teveel tussen een concept car en de Reventon in.
@meneersander: dat vind ik net ht mooie eraan, auto lijkt bijna onecht
@lowlow: Niet iedereen kan de styling van een Lamborghini aan! En dat is maar goed ook, dat houd hem exclusief;)
@Cantago: Dat doet de prijs ook al ;-)
@xilver: Maar de prijs houdt smakeloze voetballers en over-rijke arabieren niet tegen! De styling wel;)
Oahh heerlijk! Sorry voor de ietwat oppervlakkige en minder diepgaande reactie.
een van mijn lievelingsauto’s , 458 volgt erna
ZOOOOOOOOOOOO moooi… lekkere geluid…

Maar tog…:
http://www.youtube.com/watch?v=SvXqp5h-3Gg
@VWTouran75: @ 1.40 begint het…
@VWTouran75: dat bedoelde ik dus in mijn eerdere post….deze Diablo GT heeft dat ‘onvoorspelbare huiveringwekkende scary’ geluid !!! En dát had ik ook graag teruggezien op de Aventador. Het is nu een diepere brom, nog steeds zeer luid, maar niet meer ‘kippenvelbezorgend’…helaas.
@VWTouran75,MEgakix: is dit geluid goed? ik vond van wel iig zeker toen ik het in het echt hoorde! JEZES!
http://www.youtube.com/watch?v=uaCgZy5-lCk&feature=related
geluid wat mij tranen en kippenvel bezorgt is dat van een CGT btw
@Flamingo: ben trouwens niet spottergijs hoor,niet mn filmpje en je moet even naar 1:25 spoelen voor het geluid
Heerlijke soundtrack en leuke review, maar dat zijn we gewoon van Autocar ;-). En wil je een nog lekkerdere soundtrack? Hoor dan deze maar eens. Op 2:41 begint de porno:
http://www.youtube.com/watch?v=DwaGBUccq2c
@xilver: Juist! Zoals die vent over de One-77 praat, zo zou iedereen over auto’s moeten praten. Wat een passie en toewijding, echt geweldig! Ik zou van hem zo een auto kopen, zonder twijfel!
Eindelijk vind ik hem mooi. Op andere foto’s en video’s vond ik hem echt te overstyled. Nog altijd paar details wel (hoeveel hoeken kan je in een auto hebben?) maar zeker in het wit en met die ‘simpele’ velgen oogt het gewoon goed
Eindelijk bewijs! Eindelijk zien we dat dit een echte Lamborghini is. Niet alleen omdat het uiterlijk zo apart, angstaanjagend en zorgvuldig gemaakt is, ook niet door het geweldige geluid, maar door een soort rare manier van doen en bewegen. Zoals je je vriend/vriendin kan herkennen aan zijn/haar loopje zo zie je aan de manier van bewegen dat het een Lamborghini is. Het optrekken, hoe hij inveert en hoe hij snel van links naar rechts trilt. Geen enkele andere auto oogt zo levendig! Meer mensen die snappen wat ik bedoel? Wat een prachtauto! Wanneer staat er een voor mij klaar? Jongens, het is bijna 4.00 in de nacht en tóch moet ik het filmpje nog een keer zien!
@Cantago: hahahaha, wat een leip, maar begrijp precies wat je bedoelt…. ;-)
@highperformance: Nice! Er zou eens een keer een blinde test moeten komen. Alle supercars van een soort universele body voorzien en dan kijken of je aan de manier van bewegen enzo kan herkennen wat het voor een auto is.
Zo jammer dat Lamborghini teveel Audi trekjes krijgt. Net een R8.
Ik mis dat brute en eigenzinnige dat je wel zag bij de Murcielago of de Countach.
@zdev: Man de Murcielago was ook compleet met Audi samen ontworpen.

Mensen moeten minder zeiken en de auto gewoon waarderen. Het is een beest!
hyper-geile bak :)
“Anno 2011 stoppen ze dit blok nog steeds in een nieuw model.”

Ik dacht juist dat het blok uit in de Aventador helemaal nieuw was, waar het blok uit de Murciélago al mee ging sinds de Miura.
@babbaloerie: dat is ook zo, maar dat bedoelt de topicstarter toch niet. Hij bedoelt dat het waanzinnig is om naar huidige milieunormen etc. nog dergelijk blok in een auto te lepelen die er nog jaaaaren lang mee zal rondrijden.
ohh en al die mensen die eerder riepen dat de auto maar geen mooie geluid had.
Haha, staat ie met z’n super dry shirt de hele tijd in de regen! Maar wat een wagen!
haha op 4.18 zeurt die brit dat de versnellingsbak niet goed zijn vanwege die vast zittende flippers. maar een beetje bestuurder weet toch dat je voordat je een bocht in gaat in de goede versnelling moet zitten? bij een 458 net zo goed.. maar wat is die een beestachtige geile bak! hopenlijk gaat niet een mansory er een project van maken in het paars en geel
@mightymike: Jammer genoeg is dat onvermijdelijk….
@mightymike:
Dan hoor jij iets anders dan ik. :) Met geen woord heeft hij het over de positie van de flippers.
Waarom heeft wouter er nog niet in gereden?
mooie auto, maar die presentator is een loser.. met zijn kraagje recht.. :/
“is even een bank beroven voor dit monster”
Polo’tje van Superdry colleke recht! :P
@jensdm: dat colleke recht is zo voor losers :p
Bruut, angstaanjagend geluid, dikke vette V12 & retesnel!
Mijn stoutste dromen zijn uitgekomen ^^

Ik heb in de reacties ook enkele filmpjes zien staan van o.a. een Diablo GT. Dat oh zo geile vuurspuwen zit er de dag van vandaag jammergenoeg niet meer in, en dat geluid… als volwassen spotters er bang van worden, dat wil al wat zeggen! :)
Respect voor die wagens! Maar de tijd gaat vooruit, dus ik ontvang deze Aventador met open armen.

& Fuck al degene die iets tegen dit ‘Audi interieur’ hebben!
Het ziet er goed uit, het valt niet spontaan uit elkaar & ziet er helemaal niet audi-achtig(lees: saai) uit! Wat is hun probleem?


Meer filmpjes (rijtesten) van dit monster! Dat soort herhaling verveelt me nooit! :D

@ Autoblog: Ga als de donder bedelen om de sleutels van een Aventador! ;)
Ah, wat is het toch een mooie auto!
Hadden we al het geluid van 2011???
@diffus: Ja hoor… daar heeft Wouter al voor gezorgd.
http://static.autoblog.nl/images/wp2011/audio/jajaja.mp3
Een auto van 3 ton en nog van die aftermarket kut velgjes…
@The360box: lekker boeiend als je zon auto koopt koop je hem niet voor de velgen!
@nicktexel: juist wel
@The360box: achja als je dit kan betalen koop je gewoon een diablo ofzo en dan jat je daar de velgen vanaf
Iemand al een reëel alternatief voor deze auto bedacht voor hetzelfde geld of minder?
Ik moet nog wel een beetje wennen aan de verhoudingen van de Avendator. Vergeleken met de Murc oogt hij wel weer moderner maar ook kleiner en meer op een Gallardo afhankelijk van de kijkhoek. Wit is niet de beste kleur voor deze wagen, maar als ie morgen voor de deur zou staan weiger ik niet…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).