Lambo Murciélago SR Project LP640 ‘Ballistic’

Auteur: , 9 Reacties

Nieuw uit de werkplaats van SR Autogroup. Een Murcie met niet alledaags spoilerwerk en nieuw lichtmetaal.

Ga er maar vanuit dat de Aventador hoog op de lijstjes van menig tuner staat. Maar die supercar is voorlopig nog niet ‘mishandelbaar’ aangezien de uitlevering pas na deze zomer begint. En dus is het tunersgilde nog even aangewezen op zijn voorganger, de onvolprezen Murciélago.

SR Autogroup laat het twaalfcilinderige hart van de auto ongemoeid en neemt genoegen met de standaard 640 pk. Wel krijgt het uiterlijk een make-over. Een andere voorbumper, diffuser en achterspoiler zorgen daarvoor. Vooral dat stuk carbonfiber wat moet doorgaan voor een spoilert is opvallend te noemen. Oh, en ze hangen er een setje 20 inch jetserlichtmetaal onder met de naam PUR 2WO en een matzwarte finish. Beter dan het origineel?9 reacties

Die kentekenplaat houder recht voor een koelopening moet een grap zijn. Dat kan niet gezond zijn voor de luchtstroom.

En inderdaad, spoiler is wat aan de vreemde kant, normaal gesproken heb ik geen enkel bezwaar tegen een fijne ducktail, maar deze klopt niet helemaal, te klein, te smal, te ‘opgeplakt’.. Zeker, murciélago’s verneuken kan harder slechter en fouter, dan dit, maar echt heel slecht is het nu ook weer niet, afgezien van het kenteken voor en het vreemde spoilertje.
@bakkerst: Volgens mij is het niet verplicht om een kenteken voor te hebben in USA ?
@Okkii: verschilt per staat.
Perfect genoeg vooor mij:P
ah relaxt, de komt in mijn garage te staan.
Nah. Deze dame is mooi genoeg van haarzelf en heeft geen cosmetische ingrepen nodig.
Een Lamborghini is niet om subtiel te zijn. Die spoiler mag best wat extravaganter zoals bij een SV. Maar de Murcielago blijft gewoon tof.
Goed gelukt!8)
Walgelijk, bah! Doe mij het origineel maar!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).