Dit is de Ferrari 458 ‘Zeus’

Auteur: , 32 Reacties

Je kan veel doen met een Ferrari 458, racen, tunen etcetera. Of de Ferrari 458 er beter van wordt is maar de vraag. Verlagingsveren, carbon uitlaat, 21 en 22 inch jetsers.

Alles kan naar wens van de klant bij SR Auto Group. Dit project is er gekozen voor een grijze basis, zoals de Ferrari 458 Italia waar Wouter onlangs een rondje in scheurde. Lagere skirts, meer diffuser en een iets sterker aangezette voorspoiler. Om het af te maken: een carbon uitlaat, 21 inch gesmeed aluminium voorop, 22 inch achter.

Wat vinden wij ervan? Zijn de 3 uitlaten mooier als ze van gelijke grootte zijn? Hoort een 458 iets dichter op het asfalt te liggen? Het valt in ieder geval op, meer dan standaard, als je dit voorbij ziet rijden. Dat kan een grijze 458 best gebruiken. (bron: teamspeed.com)32 reacties

Mooie foto’s ook!
Ziet er leuk uit, maar denk dat een matte kleur en andere koplampen beter hadden gestaan
Ziet er goed uit. Alleen wel de velgen een maatje kleiner.
‘Het valt in ieder geval op, meer dan standaard, als je dit voorbij ziet rijden.’
Denk ik niet, met een knalrode standaard 458 trek je meer bekijks.
@alcantara: is een knalrode standaard 458 ‘meer dan standaard’ dan?
@rotarypowah: meer standaard dan een rode 458 Italia krijg je het niet ;)
Heel erg strak dit. Blijft een prachtige auto die 458.
Het staat wel, maar echt mooie Ferrari’s worden er na de begin jaren 90 niet meer gemaakt.
zal ik het dan maar verklappen? De “carbon” uitlaat is een akrapovic titanium uitlaat met carbonnen eindstukjes,,http://www.akrapovic.com/car-exhaust/products/ferrari/model/458-italia-2010/evolution-88/
Drie uitlaten vind ik zowieso niet mooi. Ik vind het bij de race 458 al beter (2 uitlaten)
Ik zou de middelste uitlaat toch een paar millimeter verhogen t.o.v. van de linker en rechter. Details zijn belangrijk en blijft een wijven auto.
Wat een gewldig geluid! Mocht ik er 1 krijgen (want kopen kan ik niet, en als ik het kon kocht ik deze niet haha) dan zou ik die uitlaten wel willen!
-edit: nutteloze bijdrage-
een grijze ferrari valt niet zo fel op , snap niet wrm eigenaars zou een kopen
@ autoblog

Wat was er nutteloos aan mijn bijdrage?
@Reinbergen: er stond enkel ‘SR’? Iets niet doorgekomen misschien?
Als je je Ferrari dan al zo nodig wilt laten tunen, moet je het maar door SR laten doen. Dit is tuning zoals het hoort, met minimale aanpassingen ene geweldig effect creƫren
De originele kan mij niet echt bekoren, deze wel veel meer.
Het is een van de mooiste auto’s, misschien niet de snelste. In deze versie wil ik hem zeker wel hebben. De gele Ferarri 458 van JMW Design vind ik overigens het mooiste.
Cool!
Mensen, even een simpel vraagje (niet om te trollen), maar wat vinden jullie nou zo mooi aan deze Ferrari? Persoonlijk vind ik het een lelijke bak… just sayin’.
@G-Ammo: Zeer aparte maar tegelijk zeer mooie vormgeving, de koplampen die hem juist typeren als een agressieve auto. Maar mijn mening ook hoe een Ferarri eruit hoort te zien.

In zijn klasse de mooiste auto, mooier dan een SLS, mooier dan een 911 Turbo, mooier dan een Gallardo. Ik ga zelfs verder en denk ook dat de nieuwo Enzo(2012) wel wat weg zou hebben van de 458.
@agera: Ben het eens met het mooier zijn dan een SLS of 911. Maar mooier dan een Lambo… ben ik het niet zo mee eens.
@agera: mooier dan een SLS, maar niet mooier dan een 911 wilde ik typen.

Jongens sorry voor af en toe wat typefoutjes, maar ik ben nog niet zo lang in Nederland. Om het Nederlands zo snel mogelijk te leren probeer ik veel te schrijven en te praten, maar het kan zijn dat er af en toe wat foutjes tussen zitten.
”Dit project is er gekozen voor een grijze basis, zoals de Ferrari 458 Italia waar Wouter onlangs een rondje in scheurde”
Gelukkig niet zeg, dat was wel echt de aller lelijkste kleur die je op een Ferrari kon doen. Dit ziet er wel geslaagd uit, kan alleen niet heel goed de verschillen aan de voorkant zien, mischien dat daar het origineel toch iets mooier is
Gesmeedt aluminium? Dat bestaat?
Je laatste zinnen insinueren dat een 458 standaard een onopvallende ‘grijze’ muis is… hmm heb ik mijn bedenkingen bij. Maar wat een ongelooflijk vet ding dit, zeer geslaagde tuning
De omgeving doet natuurlijk ook z’n best om iets “mooier” te doen lijken, zet die auto in een willekeurige woonwijk bijvoorbeeld en hij komt ineens heel anders over! Feit blijft wel dat het een heerlijke auto is, of deze nu mat grijs is of knal geel.. Overigens een pijpje erbij doet z’n achterste wel wat opwaarderen, das uiteraard een mening van mijn persoontje :)
Mooi apparaat dit! Ziet er goed uit en is “subtiel” gedaan… Zo moeten deze auto’s gedaan worden..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).