Té grote sleutelbos verleden tijd met de Keyport

Auteur: , 23 Reacties

Een rammelende bosje metaal dat moet doorgaan voor een sleutelhanger met sleutels. Het kan zijn dat je er een enorme hekel aan hebt. Zijn daar alternatieven voor? Ja, die zijn er. Zoals deze Keyport.

Simpel doch effectief. Een ‘kastje’ waar je in totaal zes sleutels in kunt laten plaatsten. Heb je minder sloten en sleutels in je leven nodig, dan kan je de overige plekken laten opvullen door, bijvoorbeeld, een bieropener, USB-dingetje of LED-lampje. Het bedrijf achter deze vinding maakt je sleutels ‘op maat’ zodat ze in de Keyport Slide passen.

In het bezit van een autosleutel met chip (en ja, dat ben je waarschijnlijk)? Dan komen de kosten per sleutel wel iets hoger uit. Voor autosleutels met een zogenaamde ‘proximity sensor’ (auto gaat open als de dichtbij komt) hebben ze bij Keyport voorlopig nog geen oplossing,

Het ‘kastje’ is met 49 dollar wel redelijk aan de prijs, en de extra sleutelbaarden gaan weg voor 4.99 dollar per stuk (die met autosleutel-chip kosten $20). Maar ach, we zijn nou eenmaal gek op gadgets. Zeker als we ze kunnen koppelen aan onze vierwielers. Een uitlegfilmpje met overdreven muziek staat op Autojunk.23 reacties

Symptoombestrijding ;)

Ding ziet er niet uit, gadget heeft wel een hoog nerd-gehalte mijns inziens :)
best handig.. maar heb liever een paar kleine bosjes dan zon hele box..
En je AH kortingspas? :)
Leuk bedacht maar mij te duur :P
Als ik met mijn M3 kom aanrijden, gebruik ik alleen homelink om de poort en de garage te openen. Sleutels liggen in mijn kluisje in de garage. Hahaha…….oh ja en toen werd in wakker,; fijne droom, dat dan weer wel…..
Nu nog een oplossing voor als je 4 a 5 kastjes hebt! Anyone?
girls VS cars. Stop met je baan als conciërge.
Op basis van een foto een sleutel laten maken, lijkt me toch maar een vreemde manier van werken die niet zo waterdicht lijkt.
vet
Sleutelbos valt an sich wel mee, behalve m’n autosleutel, die is bijna net zo groot als de bijpassende auto :D Maar goed, een chip, een batterij en knopjes voor open, dicht en het openen van de kofferbak ga je in deze gadget niet kwijt kunnen. DUs je schiet er weinig mee op.

http://members.home.nl/ar33/500/sl1.jpg
Dus als je je auto gaat verkopen….moet je eeehmm…de sleutel eruit bikken, vergroten en terugplaatsen in je originele sleutel ? Ofwel, het kastje afgeven ?

Ik heb gewoon een ‘loper’ voor alle deuren ! :lol:
Ik mik de huissleutels altijd in de asbak of een andere opbergplaats. Zodoende heb ik altijd alleen de autosleutel bij me. Geen dikke broekzak of sleutels die tegen het been tikken. Enkel er over nadenken om de huissleutels mee te nemen.
Wat een stom ding, kan niet eens zo’n winkelwagenmuntje in.
Hey hier hadden of hebben wij in europa toch al wat voor, zo’n kleine etui waar je ze ook 1 voor 1 kan uithalen en krast dus ook je motor niet tijdens het rijden.

En je hoeft niemand hiervoor te voorzien van een foto van jouw sleutel.
Leuk ding, maar toch best groot: welliswaar geen sleutelbos meer in je broekzak, maar wel een kastje formaat Nokia 3310.
Snel doorsturen naar China en dan kunnen we over een maandje ze voor 1 euro kopen van DealExtreme :P
ja, op zich best handig. alleen heb ik mijn sleutels op een sleutelrekje thuis hangen, dan hoef ik alleen de sleutels mee te nemen die ik nodig heb. Met 4 auto’s zit die Keyport al snel vol… ook als je nog je huis in wil komen, je schuur, je fiets van het slot wil halen, de sleutels van je buren/ouders/vrienden hebt etc.
he bah, laat ik nou 7 sleutels aan me bos hebben!
Je wilt niet weten wat zo’n uitgebreide sleutelbos met de lagers in je contactslot doet. Gegarandeerd binnen 3 jaar het contactslot versleten waarna je contactsleutel er binnenin afbreekt. Regelmatig gezien in de werkplaats waar ik gewerkt heb.
Die gaan we dus bestellen. Zit nu altijd te emmeren met een los-klik-ding om geen sleutelbos op me been te hebben tikken in de auto. En heb 2 sleutelbossen. Waarvan de “gebruiksbos” bestaat uit 5 sleutels waarvan 1 met chip. Een super gaaf en handig ding voor nog geen 70euro :D
Het bedrijf bestaat al een tijdje, maar ze hebben er lang over gedaan om het concept ook echt in productie te brengen.

Wel zonde dat ze je kennelijk geen ‘lege’ sleutels sturen zodat je ze zelf mee kunt nemen naar de sleutelboer. Tegenwoordig doen ze het volgens mij op basis van fotomateriaal, maar ik denk ongeveer een half jaar tot een jaar geleden kon je in Europa alleen aan een keyport komen door je complete sleutelbos met de pakketpost naar ze op te sturen…

Het idee is leuk, maar zolang er geen reseller in de buurt is ga ik er iig niet aan beginnen.
Als er 6 sleutels boven elkaar inpassen is dat ding zo hoog dat ik mn voordeur er niet mee open krijg omdat er tussen slot en kozijn te weinig ruimte zit om dat ding te kunnen omdraaien. Daarnaast lijkt het me in auto of fiets echt rete-irritant als dat ding er de hele tijd recht uitsteekt.
Lijkt me toch niks om dit op de bar te gooien, hou ik toch liever me autosleutel ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).