JE Design friemelt aan een Seat Ibiza ST

Auteur: , 14 Reacties

De reguliere Ibiza's (3-deurs, 5-deurs) heeft JE Design -een tuner met enorme voorliefde voor Seats- al lang een keer gehad. De ST-versie leek echter te ontkomen aan de grijpgrage tuninghanden van JE Design. Tot nu. Want de bekende bodykitmeuk heeft ook zijn weg gevonden naar dit model.

De stationversie van de Ibiza (+18 centimeter) krijgt een make-over die bestaat uit een andere voorbumper, side skirts, opplak-plastic voor de achterbumper en een andere grille. Wil je nét even extra benadrukken dat je compleet smakeloos bent, dan raden we aan dat je ook de booskijkers op de koplampen laat monteren. Kosten: 1.149 euro voor het hele setje.

Maar een bodykit zonder verlaginssetje + andere velgen is als Seat dat een keer geen verlies lijdt: het kan niet zonder elkaar. Daarom laat JE Design de Ibiza ST 35 mm naar de grond zakken en bieden ze multispaaks-velgen aan in de maat 17 en 18 inch aan, die ook in het matzwart te leveren zijn.

Daarnaast hebben ze voor de diesltankers met een 1.6 TDI onder de kap een powerbox in de schappen liggen (vergelijkbaar met ‘chippen’). Hiermee stijgt je vermogen van 105 naar 121 pk. Daarmee ga je wel mooi even in 10.2 tellen naar de honderd, in plaats van de standaard 10.9. Voor het interieur biedt men een leerpakket aan dat wordt afgewerkt met stiksels in de gewenste kleur en optioneel kan worden uitgebreid met stoelverwarming.14 reacties

Waar is dat gat in de achterbumper voor? De trekhaak? ;)
@Entwicklung88: uitlaat
@bmwkevin: Kippengaas, je dacht toch niet dat je voor het geld een centraal geplaatste RVS uitlaat zou krijgen? ;)
Is dat interieur wel van een ST? Volgens mij is dat een 3-deurs maar blijft een lelijk hok in mijn ogen.
Staat wel vet!
Het zou mij niet verbazen als de klanten hiervan een minnares zouden hebben met implantaten en geplamuurde gezichten.
Nog maar eens een bewijs van smakeloosheid van de mensen bij JE Design. Daar moeten ze ook eens leren dat ze niet élk model moéten aanpakken.
Al geef je een aap een gouden ring…
@Kvgorp: …Het blijft een lelijk kutding
JE Design maakt echt altijd wel heel lelijke kits, gelukkig ligt er wel een beest van een motor in *uhum*.
Nou nou Ricardo, doe eens niet zo zuur… Vanmorgen glaasje azijn gedronken? Dit is zeker geen onaardige kit en het is ook niet verplicht om er één te kopen als je toevallig een ST op de oprit hebt staan.

“Maar een bodykit zonder verlaginssetje + andere velgen is als Seat dat een keer geen verlies lijdt: het kan niet zonder elkaar.”

Seat kan niet zonder geen verlies lijden… Seat maakt dus altijd winst…
ik moet zeggen ziet er niet slecht uit
dat het niet veel anders zou worden als bij de gewone ibiza zat er wel in maar de st ziet er wel sportiever uit
eindelijk! ik was al bang dat de ST aan de prachtige creaties van JE zou ontkomen.
wanneer test wouter deze? :p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).