Homo’s zijn een gevaar op de weg?

Auteur: , 83 Reacties

Homo's kunnen niet autorijden. Althans, dat lijkt de consensus onder Italianen. De getinte man-lover Cristian Friscina krijgt namelijk geen rijbewijs vanwege zijn geaardheid. Zo gaat dat in Italië (EU).

De autoriteiten in Brindisi vinden homoseksualiteit een psychische aandoening. Dat zou de verkeersveiligheid ernstig in gevaar brengen, zo melden Italiaanse media. Friscina (28) had tijdens zijn dienstplicht verteld dat hij homo was, reden genoeg om hem te onderzoeken in een militair ziekenhuis. En ja, de artsen aldaar concludeerden dat Friscina inderdaad de veiligheid van medeweggebruikers in gevaar zou kunnen brengen. Ze gaven dat Nazi-style door aan de autoriteiten. Toen hij opnieuw examen deed, kreeg hij dus alleen een gehandicaptenrijbewijs (dat maar een jaar geldig was). Zielig toch?

Enfin, komt het doordat die gasten elke dag pasta eten of is er daadwerkelijk iets structureel mis met het land van Berlusconi? Retorische vraag, ik weet het. Oude vieze katholieke mannetjes die kleine jongetjes misbruiken krijgen waarschijnlijk wel een rijbewijs. Nuff said.83 reacties

Haha dit kan toch niet waar zijn…
solo in italia…
Belachelijk dit, kunnen we dat land nu niet eens sancties opleggen als eu-landen…
http://nl.wikipedia.org/wiki/Europees_Verdrag_voor_de_Rechten_van_de_Mens
En we zijn weer terug in de middeleeuwen…
En maar zeiken op de Islam terwijl het Christendom geen haar beter is en ook nooit is geweest.
@GOD: Toch nog iemand met gezond verstand!
@GOD: Wat heeft het voor nut om een geloof er gelijk bij te betrekken? Volgens een bepaald land is homo zijn een ziekte, en jij gaat dat meteen vergelijken met twee godsdiensten?
@RickB: GOD heeft gewoon gelijk ( Oh de ironie )…

Elke godsdienst die tegen een paar met aids besmette zwarten gaat zeggen dat ze geen condooms mogen gebruiken, mag van mij part gewoon geklasseerd worden onder “sekte”, want zo’n uitspraak is al even zot als bij een godsdienst waar je 2 handvatten moet vastpakken om je gemoedstoestand te meten…

Oh en ik zal je even voorstellen aan een fenomeen in Belgie.Heb je 4 minuutjes? :

http://www.youtube.com/watch?v=FE78bBJvg5s

Het komt er op neer dat Aartsbisschop (!!!) Léonard zegt dat Aids bij homo’s een vorm van immanente gerechtigheid is.

Voor de mensen die niet weten wat “immanent” wil zeggen ( moest het zelf ook opzoeken ):

“In de zwakkere betekenis wijst immanentie op de mening dat God ingrijpt in de schepping”.
@SimonMc: de schepping heeft ‘God’ toch zelf in handen gehad? :P
@SimonMc: Wat een autist die priester en wat een oplossingen. Homo’s moeten dood, maar kinder verkrachtende oude ventjes mogen niet aan de schandpaal worden genageld?!

OT; tragische gang van zaken in Italie, helaas.
@SimonMc: je bedoelt aarsbisschop? ;)
@GOD: Geen haar beter? Je snapt toch wel dat je als homo opgeknoopt wordt in vrijwel elk moslim land. Zulke dingen zie ik hier in christelijk (West-Europa) niet gebeuren.
@imba: correctie, niet meer, omdat de chistenen het hier niet meer voor het zeggen hebben… Wanneer zij dat wel zouden zijn, man, ik wil het niet eens weten!
@bassie: We hebben het hier niet over extreem christelijke aanhang.
@imba: Nee geen haar beter.
Herinner je onze kruisvaart tochten nog, onze veroveringen
Alles en iedereen werd afgeslacht, mensen werden omgetoverd tot slaven. Mensen moesten verplicht onze taal en onze godsdienst leren want er was maar één God en dat was die van ons. En dan hoor je nu in deze tijd dat Moslims langzamerhand Nederland overnemen en de Islam hier willen doordrukken. Maar dat mag toch niet!
@GOD: Eerst zeg je dat het Christendom geen haar beter is,en dan begin je over de Middeleeuwen en Moslims die Nederland ”overnemen” wat niet mag. Wat zeg je nou allemaal,en wat wil je nou.
@imba: Zijn argument is volkomen duidelijk, lees nog maar eens.
@GOD: Beste “GOD”.
Voor de volledigheid even aangeven dat politieke atheisten de laatste 100 jaar meer mensen hebben vermoord dan “Christendom” in de laatste 2000 jaar. Stalin, Lenin, Hitler, Mao en Pol Pot, al eens van gehoord?? Zou niet weten hoeveel homo’s ze op hun geweten hebben, 5-10 miljoen?

Maar ik respecteer ieder hun geloof/ongeloof en scheer niet alles over één kam. Mijn motto is dat je in iedere groepering, hoe heilig/onheilig dan ook, je altijd rotte appels vindt – het christendom is eigenlijk als instituut al corrupt sinds het jaar 320 toen ze politiek werden. Politiek is dus de kwaaddoener, eigenlijk. Of eigenlijk machtgeile mensen die denken over andere mensen hun leven te mogen beslissen, gemotiveerd door grove veralgemeningen over anderen, ook wel vooroordelen genoemd. Dat laatste dus iets waar jij last van hebt…
@Onehp: Het klopt dat politiek/macht voor een heel groot deel daar voor verantwoordelijk is.
@imba: Wist je dat in italië (90% gelovig) elk jaar 20 tot 30 homo’s worden vermoord omdat ze uhh homo zijn?
@GOD: Haal de Arabische homo-moord statistieken er eens bij vergeleken met die van Italië… Alles is relatief.
@imba: Haal de kill score van ons er maar eens bij. dat is zon dikke highscore dat word nooit meer ingehaald.
@GOD: Geloof je het nou zelf? Verdiep je er maar eens goed in voordat je er hier over begint.
@GOD: ‘Onze’ kruistochten, zijn niet onze schuld. Dat hebben ze duizend jaar geleden gedaan. We leven in het nu.
@GOD: Zie hier, de langste in-directe quote.
@The360box: :lol: Gevoelige onderwerpen zijn daar ook uitermate geschikt voor.
@imba: Nee geen haar beter ( zie mijn reactie met filmpje hierboven ).

Wat vind je het ergste, een godsdienst die vindt dat je als homo er per direct aan moet, of een godsdienst waarbij een verkondiger vind dat je als homo jarenlang moet lijden ten gevolge van een ziekte?

Maak je keuze. Liever direct dood? Of liever 20 jaar lijden ten gevolge van Aids?
@SimonMc: Geen van beide keuzes natuurlijk. En ten tweede.Gevolgen van aids? Je maakt een grapje. Waarom begint u over aids? Je begrijpt toch wel waarom aids veel vaker voorkomt dan bij hetero’s. http://www.ikhebeenvraag.be/vraag/9676 Dit gaat nergens meer over. Goede nacht verder.
@imba: he imba, moslim(a)?
@GOD: Vroeger gingen Nederlandse homo’s in Tanger(Marokko) op vakantie, konden ze lekker van die jochies pakken. Als dat geen “samensmelten” van 2 godsdiensten is…
igor via Android app
@GOD: verdiep je zelf eerst in de godsdiensten die er zijn voordat je allemaal inzin dingen loopt uit te kramen!
@igor: Vertel verder want hier heb ik weinig aan.
Ahja, je weet wat ze zeggen he.

Het zit hem allemaal in de pols.
Ik heb er 2 jaar gewoond en vrijwillig mn ontslag ingediend: het is structureel!
Prachtig land overigens, met sublieme steden, maar het mentaliteitje van “me ne frega” (ik trek me er niets van aan)… nee dankje.
/voorwaar enige gratuite maatschappijkritiek op Autoblog :-)
Wat een Bullshit met een hoofdletter B. Dat dit nog gebeurd in een Europees land dat nota bene bij de EU zit. Dat burgers discrimineren is nog tot daaraan toe maar dat de overheid dat ook doet? Ik kan er met m’n hoofd niet bij.
@autoblogger : ” Ze gaven dat Nazi-style door aan de autoriteiten.”

Nazi-gewijs bekt net iets beter, vind je niet?
@SimonMc:
Meer mijn smaak is: Ze gaven dat Nazi-stylo door aan de popo, die vervolgens dikke capps in hun ass popte. Brap, Brap, Brap!!
@coupe20vturbo: Come again?
@SimonMc: just throw up some random gang signs and walk on.
Ik dacht altijd dat de meest vrouwelijke mannen uit italie kwamen
Leeft die Mussolini dan nog? :lol:
@RickB: Jazeker ! Al is het in dit geval voortleven :

http://nl.wikipedia.org/wiki/Alessandra_Mussolini
Dus als ik het goed begrijp zouden italiaanse mannen helemaal geen auto mogen rijden? (sarcasme mode off)
Wat een stelletje toch daar in Italie, ze zeggen ieder land krijgt de leider die het verdient. Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken…
tss.. nou ik ben zelf ehm.. ja dat dus.. (ja het is soms nog moeilijk!) en ik heb nergens last van met rijden.. zo
dit slaat echt nergens op! gehandicaptenrijbewijs.. ik bedoel hoe dom kun je zijn!
@kevinc3: Sterker nog, met die losse polsen neem je vast sneller je bochten toch?

(grapje!!!)
@SimonMc: Nou.. mn eerste examen ben ik gezakt omdat ik de bochten te wijd nam.. dus zelfs dat klopt niet ^^
@SimonMc: haha, niet alle homo’s hebben gebroken polsjes he…
@kevinc3: je bent niet de enige hier… Vele zullen het ook zijn maar er niet voor uit durven komen!!
Tjee wat een generalizering weer ,omdat een paar idioten denken dat ze nog in de middeleeuwen leven geldt dat nog niet voor een heel land .
Snue, toen ik het hoorde dacht ik gelijk waarom pakken we dit niet aan. Kijk naar het CDA, die zakkenvullen de jager is ook een homo, moest haast wel gladde jongen…
@de meesten: ik wil me niet gaan mengen in vele kortzichtige reacties hier op AB. Wel merk ik op, dat het christendom zijn grondslag heeft in de bijbel. De bijbel is niet tegen ‘de geaardheid’ van homofilie, wèl tegen het praktiseren van deze geaardheid. En dat zijn de woorden van God Zelf.

De bijbel roept voorts in elk bijbelboek op, om ‘je naaste lief te hebben als jezelf’. De relatie tussen mensen wordt hiermee geëerbiedigd.

Het praktiseren van de in Gods Ogen (!) homofilie (maar het kunnen óók andere zonden zijn zoals overspel, diefstal etc..) gaat in tegen de heiligheid en rechtvaardigheid van God Zelf.

Kortom; er is een God, die de door mensen veroorzaakte en gedane zonden niet tolereert. Mensen onderling moeten liefdevol zijn naar elkaar; behulpzaam, verdragelijk, eerlijk en oprecht. Meng deze 2 zaken nooit met elkaar.
@Megakix: en dat is waar het fout gaat! De extremisten (Italianen veelal) lezen alles van rechts naar links en Idem bij de moslimse extremisten alleen dan van onder naar boven. Dit slaat daarom in de regel hier HELEMAAL nergens op.
@The_12oach: precies, als we dan toch On-Topic willen blijven, dan is de door de Italiaanse overheid afgevaardigde bullshit rondom de homo’s te idioot voor woorden ! Mijn eerste reactie was overigens om aan te geven dat wij mensen respectvoller moeten omgaan met elkaar. Het is niet één mensheid, ook al zouden vele schreeuwerds dat willen zien..we léven samen met enorm verschillende interesses, geloven, gebruiken codes en geaardheden. Doe dit samenleven dan ook zo ‘vriendelijk’ mogelijk zonder opzettelijk verdeeldheid te zaaien.
@Megakix: De bijbel is niet tegen ‘de geaardheid’ van homofilie, wèl tegen het praktiseren van deze geaardheid. En dat zijn de woorden van God Zelf, zeg jij. Waarom heeft God deze mensen dan überhaupt zo geschapen? Foutje?
@288gto: interessante vraag / opmerking…tuurlijk hebben die vragen mij ook altijd achtervolgd. Maar op AB ga ik hier niet verder op in. Mocht je werkelijk interesse hebben in wat diepgaander gesprek, dan moet je dat maar aangeven. Doen we het wel verder via de mail.
@Megakix: je bent het wel heel erg van overtuigd dat God bestaat. Ik geloof er namelijk totaal niet in. Wel dat Jezus heeft bestaan maar niet dat ie van een zekere God afkwam. De Bijbel is sowieso niet bedoeld om letterlijk te nemen. Dat zijn verhalende richtlijnen hoe een Christen dient te leven. Als je echt denkt dat Adam en Eva hebben bestaan en het verhaal er achter niet begrijpt dan heb je de hele Bijbel niet begrepen…
@Atenza: dito, zie mijn reactie aan @288gto.
@Megakix: Ieew, ze bestaan nog mensen! Ze bestaan nog! Waarom geloof je in hemelsnaam (leuk) in die 2000 jaar oude onzin? Als er echt een god geweest was, waarom zou hij/zij er dan voor kiezen om slechts 1 iemand van de totale planeet te vertellen van zijn bestaan? Dat is zoiets van: hey het gaat niet goed op planeet Aarde waar in die tijd al minstens een miljard mensen rondliepen, weet je wat: we sturen er 1 iemand heen die ze gaat vertellen wat ze verkeerd doen.
Tegenwoordig heet zo iemand gewoon geestelijk gestoord. Geen enkel boekje heeft dé waarheid, al is het alleen maar omdat er honderden vertaalfouten in de bijbel staan…
Owja de woorden van god zelf… ehhhh right

Zullen we het nu weer over auto’s hebben?
@Sciurida: het is voor mij nog moeilijker voor te stellen dat er ‘iemand’ is die helemaal niet gelooft, dan dat er Arabieren zijn die zich inderdaad op jouw bewering toeleggen (Mohammed).

Je kent de uitdrukking ‘paarlen voor de zwijnen gooien’? Met sommige mensen kan je inderdaad beter alleen over auto’s praten ;-).
Klopt helemaal, ze zijn en gevaar op de weg!!!!!!!!!!!!!!!
Ze zijn wel een beetje de weg kwijt daar in Italië…
Die Italiaanse klootviool die ons normaal fietsenmakers noemt is nu wel erg stil nu…
Ik vindt het uberhaupt niet kunnen dat homo’s auto mogen rijden. Zelfs dat invaliderijbewijs is teveel voor hun.
@said1: Tyf even een rot end op van deze website, wat een kut opmerking.
@Sciurida: Dat is gewoon mijn mening, maar zo te lezen ben je zelf ook een homo
;S
@said1: Nope, maar wij leven in Nederland, waar de Nederlandse wet geld, en meningen doen er niet toe in dit soort zaken, wij hanteren de universele rechten van de mens, die waarborgen dat jouw mening tot het verleden dient te behoren.
@said1: jij bent zeker zo’n gastje die de politie popo noemt hè ..
ach sommige mensen zijn nu eenmaal sneu
@kevinc3:
+1. Samen staan we sterker dan said1 alleen toch…
@said1:
Triest geval dat je bent!! echt waar.
Bang om zelf uit de kast te komen…?
@said1:
Ik ben van mening, dat mensen, die er zo openlijk voor uitkomen, dat ze zo ernstig geestelijk gehandicapt zijn als jij, gedwongen moeten worden opgenomen in een gesloten inrichting, totdat de natuurlijke dood zijn intrede vindt. Bah! Wat een misselijk makende, zieke afwijking! Houdt alsjeblieft de eer aan jezelf en snijdt jezelf in Allah’s naam de strot af. Kan ik tenminste hard voor je applaudiseren. Zielepoot! (En ik ben gewoon hetero en ook geen PVV-er).
@9000cse:
Beste mensen! Mijn reactie hierboven op de post van said1 vind ik, achteraf gezien te felen onbezonnen. Toch ben en blijf ik van mening, dat zijn post totaal ongepast is.
(Bij AutoWeek heb ik overigens om mindere reden een iban gekregen, maar daar zit ik niet meer zo mee).
Ik zou echter mijn reactie aan willen passen tot een beschaafder niveau, zonder de essentie aan te willen passen. Ik hoop, dat jullie me zullen begrijpen. Met vriendelijke groet, 9000cse, de mense(lijke)nvriend.
Voorspelling: trending topics vanaf heden #gay, #christianity en #Italië
Volgens mij zijn ze gewoon bang dat de homo’s aan de verkeerde kant gaan rijden…
@harie: LOL das een goede.
Als dokters verklaren dat het niet verstandig is om deze man te laten rijden is het heel simpel, en dan hier op autoblog proberen democratisch te gaan doen.
@jeanclaude: Ben je nou zo dom of doe je alleen zo dom?
@GOD: Ik geloof dat het juiste woord “trollen” is, want zo dom is niemand.
Al dat gezeik over gevaarlijke nichten op de weg, valt best mee.

Die hetero’s, die zouden ze eens moeten aanpakken. Smerig volk, rijden alles dood wat er onder hun wielen komt.

En dien dan meteen een wet in dat transseksuelen nooit meer een strijkplank mogen gebruiken. Je weet nooit wat er kan gebeuren.
@bozewolf: Hahaha.. :mrgreen: I lol’d.

*Geniet van beeld van klungelende transseksueel met strijkplank*

OT: Wat een onzin zeg. Net of dat je sexuele voorkeur een parallel kent met je rij-kunsten. Dream on.
haha ik heb mijn race licentie en ben toch ook ….en jaah is best lastig omzon te zegge
@ dsowner als je er geen problemen mee hebt , of je er niet voor schaamt dat spreek je het toch uit, valt wel op ? ik zou dr schijt aan hebben als ik jou was , letterlijk en figuurlijk.
@corvettez06: LOL!!! hahahaha.

@dsowner Valt mij ook op dat de meeste homo’s maar half zeggen dat ze homo zijn. “en ik ben toch ook…en bla bla bal”
Dat bedoelt corvettez06.
Dat laatste begrijp je vast wel ;)
@ corvettez06 ik snap je reactie denk ik niethelemaal

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).