De autoverzameling van LeBron James

Auteur: , 42 Reacties

Een getalenteerde basketballer met de naam LeBron James, ongetwijfeld dat je deze gast wel kent. Een topsporter die al op jonge leeftijd zeer rijk werd met professioneel balletje gooien. En wanneer je een fortuin hebt, dagelijks in de spotlight staat en ook nog eens resideert in de VS, dan zorg je natuurlijk goed voor je zelf qua vierwielers. Maar heeft deze langwerpige basketbaldude eigenlijk wel smaak als het op auto's aankomt? Oordeel zelf!

We hebben foto’s van zijn wagenpark verzameld in deze gallery. Daaronder een beschrijving van de auto’s.

Chevrolet Camaro SS

Allereerst een van de meest recente toevoegingen aan zijn ruim bemeten garage. De moderne musclecar van Chevrolet, getooid in een matwit wrapje. Het gaat hier om het SS-model, dus met 422 pk op de achterwielen. Oh, en die wielen schatten we een maatje of 22 inch. Voor het contrast werden de Chevy-badges zwart gespoten. Recentelijk werd James nog gespot met deze witte bak. Filmpje daarvan HIERO.

Hummer H2

Hoe kan het ook anders. Een gepimpte Hummer uit de categorie ‘H2’. Veel chroom, ontzettende wielen en anno 2011 maatschappelijk heel erg onverantwoord. Maar dat maakt een basketballer van zijn kaliber natuurlijk geen reet uit. Ons ook niet.

Rolls Royce Phantom

Zelf gekocht? Welnee, was een cadeautje van de vrijgevige Shaquille O’Neal voor LeBron’s 25ste verjaardag. Zelf hield Shag het bij zijn Smart ForTwo.

Jeep Wrangler

De Jeep voor Mannen. Overal kom je ermee uit de voeten en zelfs met een oranje tint ziet ‘ie er best gaaf uit. Zekere in de drukken en broeierige straten van Miami, waar LeBron gerelmatig is gespot met deze bak.

Mercedes S63 AMG

Mocht James zin hebben om in alle luxe van de ene basketbaltraining naar de andere signeersessie te tuffen, dan is dit een goede kanshebber. Ook in het wit – tot aan de wielen toe- en voorzien van een glimmende L23-badge, het logo van zijn kledinglijn (schoenen in de maat 49 en zo).

Maybach 57S

Nog een Mercedes, maar dan met Maybach-logo’s. De 57S. Gefortuneerde basketballers kennende laten ze weinig origineel, maar bij deze Duitser is het allemaal bescheiden gebleven. Wel pluspunten voor de kentekenplaat.

Dodge Challenger SRT-8

Een potente variant van de Challenger, gespoten in de kleuren van de Dallas Cowboys. LeBron kennende zullen ook in deze bak de nodige LB-emblemen te vinden zijn. De veelspaaks wielen gokken we op maatje 24 inch.

Ferrari F430 Spider

Het toetje qua sportieve auto’s uit zijn garage. Een dakloze F430 Spider. Past iemand van zijn lengte (2,03m) daar fatsoenlijk in? Blijkbaar niet, want hij liet de stoelen ‘verlengen’ door Unique Autosports en de zetels kregen ook meten de inscriptie ‘LB’ in plaats van het bekende steigerende paard. Ook de rims en stereo zijn verre van origineel. Check HIER de video waarin de tokkies van Unique Autosports de opgekalefaterde Ferrari bij LeBron afleveren.42 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nou laten we zeggen dat smaken verschillen..
Die Camaro is mooi, in wit met wat zwarte details.
Verder is het een beetje standaard geld te veel. Ik mis gelukkig de Navigator, een SL of zo en een Escalade. Verder niet veel te melden.
Een Rolls Royce en een Ferrari mogen zeker niet ontbreken.
Over smaak valt te twisten,
1 ding is naar mijn mening zeker: de man heeft weinig fantasie en koopt klakkeloos wat elke sloeber in de US die ineens (heel)veel geld heeft zou kopen…
Zou er geen 1 één van willen. Hooguit die Jeep.
@simond: dom praat niet! jij wil beweren dat je niet blij wordt van een 430 spyder???
Wat een drama die keuze…. en die vellingen op die hokken! bah bah bah.
@Floris9: Ik vind die vellingen wel meevallen… Die velgen daarentegen kunnen echt niet!
@harie: Vellingen: Dat is Brabantse “slang” voor velgen… #taalverbeteraar #jezulthetweldrukhebbenhier
de hoofdsponsor van zijn team is proudtobefout ?
Nope, geen smaak twee bekennen
Geniaal gevonden, Ricardo! Hahaha, statuut! Ik kom niet meer bij!!
Die laatste foto doet me meteen denken aan die topics van “mensen voor hun auto” = gangster haha.
Alleen de Phantom en de F430 zijn gaaf.
De rest lijkt op elkaar (S63 en 57s) en de rest is te Amerikaans.
Niets mis met de auto’s op zich, de aankleding kan zoals wel vaker bij sportpersoonlijkheden (evenzeer Europese!), wat klassevoller.
This black guy must be doing well, since everthing he owns is white. Zn Merc en Chevy dan :D
Je ziet meteen dat ’t geen liefhebber is.

Met de S63 doe je me wel een plezier baidewee :)
@rrvliet:

Aan die S63 zie je juist gelijk dat het geen liefhebber is, anders zou het namelijk een Alpina B7 zijn, of een Maserati Quattroporte, of misschien een AM Rapide. En als het een halve liefhebber zou zijn maar toch zo’n auto uit Stuttgart moet zijn, zou het nog altijd een CLS63 kunnen zijn, of een S65 of S600. Volgens mij zijn de S63 en S600 ongeveer even duur, dus als je dan de S63 kiest dan doe je het verkeerd (dan snap je niet waar de S in principe voor bedoeld is en voor staat).
@jaapiyo: Heb je een punt, de in de S hoort een V12. Neemt niet weg dat ik deze auto met alle plezier op mijn stoep zou parkeren.
Eenmaal een aap een kunstje geleerd, en het kan er veel geld mee verdienen ;-)
Leuk… Maar weer die typische, onsmakkelijke Amerikaanse tuning… YUK…. Hoog sjonnie gehalte…
Als je jezelf graag een autoliefhebber wilt noemen maar je hebt een Maybach (en niet die uit de prehistorie), moet je daarnaast minimaal een 288 GTO, Carrera GT en Miura SV hebben om er afdoende voor te compenseren.
De Hummer H2 is getuned door Strut.
Die H2 had hij al in high school of 1ste jaar college of zo…Zorgde toen voor wat commotie omdat college spelers niet betaald mogen worden, zijn moeder een single mom was/is en h8ers zich dus druk maakten over waar het geld vandaan kwam (in de hoop dat hij dan niet meer mocht spelen).

Joah, volg de NBA een beetje, leer je nog eens wat (van Charles Barkley op TNT).
Hij zal volgens zijn andere negah matties wel een verfijnde automobielen smaak hebben.
Ik zou persoonlijk wel een paar andere auto’s uitzoeken.
Zoals elke voetbal – of honkbalnegert ….genoeg geld maar totaal geen smaak, witte velgen onder je Mercedes ….Dat is zo Coco Petalo …en een getunede ferrari…kan het erger
@themenace:

Ik wist niet dat oa. Russen ook zwart waren…Over hun smaak valt ook wel het e.e.a. te betwisten. Een beetje kansloos, je ‘opmerking’.
@FrankypankyV8: kansloos ? Het is een bijna voldongen feit wat hij schrijft….en wat jij schrijft heeft ook genoeg van waarde. Russen zijn ook niet veel soeps hierin.
Doe mij toch maar die andere auto verzameling van vandaag met die carrera gr’s dit rijtje is bijna standaard kost voor iedere rijke Amerikaan….
Niet echt een auto collectie om te zeggen ‘wauw’!
De vaste kijkers van MTV Cribs herkennen ongeveer alle auto’s wel. Echt al die beroemde Amerikanen rijden ongeveer in dit soort auto’s die vaak totaal verkracht worden door gigantische velgen en andere tokkie opties.
En voor de azijnpissers, tuurlijk wil ik wel een Ferrari, maar dit exemplaar is weer vakkundig verkracht. Zonde!
Velgen zijn allemaal lelijk, maar camaro, S63 en maybach zijn vet. En de rolls natuurlijk, maar die ”hoor” je te hebben ofzo.
Laten we zeggen dat de standaardversies van deze wagens mooi zijn….
white on white , niet mooi , past enkel bij een lancer EVO ofz
Veel geld weinig smaak.
mijn neefje doet het zeer goed in deze sport.
zo goed dat’íe al uit NL is vertrokken voor deze sport.
uiteraard zal ik de samenstelling van zijn wagenpark voor m’n rekening nemen en ik kan jullie beloven dat ‘none of the above’ zal worden aangeschaft.
@desjonnies: Haha, dat zou volgens mij een wagenpark worden welke mij zeer aanspreekt! :D
@desjonnies: doe ff foto’s tzt dan ! Enne…mocht je nog tips van Autoblogvrienden willen, gooi er dan een Poll in ofzo ! :lol:
“Maar heeft deze langwerpige basketbaldude eigenlijk wel smaak als het op auto’s aankomt?”

Hm, ja…een Amerikaanse smaak… :mrgreen:

Als LeBron er happy mee is…Moah, het is zijn doekoe.
Ach ja, het hoort er nou eenmaal bij in die wereld. Ik zou het zelf nooit zo bestellen allemaal, maar goed. Ik kan wel genieten van zijn prestaties op de houten vloer daarentegen!
Die Camaro vind ik overigens eigenlijk wel super vet :-) Met de S63 is ook helemaal niks mis, witte velgen.. Mua, why not. Het stoort me niet zo. Tenminste ‘normale’ velgen, geen achterlijke 26916 inch versies.
cheap s63 amg, als hij echt zoveel geld heb koop je ongeacht de prijs toch gewoon een full-options 65 amg!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).