Rhys Millen is een dwars figuur – Deel 2

Auteur: , 7 Reacties

Geef Rhys een auto met serieus vermogen en aandrijving op het achterste rubber en hij is compleet in z'n nopjes. Dat wil zeggen: hij is dan in staat om straten compleet te laten verdwijnen in een rookgordijn. Dit laat deze driftmeneer ook in deze video zien, gemaakt in Atlanta.

De door Red Bull gesponsorde driftsessie geeft Rhys Millen de mogelijkheid om samen met Ryan Tuerck een afgezette straat in Atlanta, Georgia, om te toveren tot een driftcircuit. Allemaal in het teken van de Red Bull Peachtree Battle. Gewapend met een Hyundai Genesis Coupe en een Pontiac Solstice Coupe wordt er heel wat bandenrook gegenereerd. Te zien op Autojunk!7 reacties

Vet filmpje (bij bericht hierboven is iets misgegaan)
leuk…
Jammer dat het één drift is van één bocht die tig keer opnieuw gere-edit is. Komt nog bij dat die Pontiac voor 90% van de bocht de achterwielen op slot heeft. Dat maakt het dus meer een powerslide waarbij hij de laatste meters ff een burnout achteraan plakt. Lang niet zo spectaculair als de tekst doet vermoeden.
@Dev: punt 1 gelijk in ja. maar ik heb 2 keer dat filmpje gezien en zie maar op 1 moment dat de achter wielen van die graf pontiac ff opslot zitten. en denk dat hun het desondanks toch beter doen dan menig autoblog lezer
Nog nooit zien rijden zo’n Pontiac Solstice GXP.
@alcantara: in europa is alleen de open variant er, genaamd opel GT
@NLBUURMAN: Had ik er niet uitgehaald, deze vind ik toch mooier.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).