Audi sabelt BMW, Lexus en Mercedes neer in video

Auteur: , 122 Reacties

Toegegeven, het zijn volhouders daar bij Audi USA. Het ene ik-maak-de-concurrent-belachelijk-filmpje is nog maar amper de internets op komen rollen of ze hebben alweer iets nieuws verzonnen om de premium concurrentie een veeg uit de pan te geven. In Nederland maken bedrijven elkaar zelden belachelijk in reclames, hoe anders is dat in de Verenigde staten...

De reclameoorlog tussen BMW en Audi ging de hele wereld over. De twee merken zitten nou eenmaal direct in elkaars vaarwater en dat is in Amerika al reden genoeg om een fittie op hoog niveau (foto) te beginnen. Mercedes, de gentleman die we nog niet hebben kunnen betrappen op moddergooien, wordt er de laatste tijd ook steeds vaker aan de haren bijgesleept in Audi’s filmpjes en zelfs Lexus moet het met regelmaat ontgelden.

De nieuwste bitchslap in videovorm gaat over een autotransport vol met Audi’s. Een naderende BMW-meneer wordt daar blijkbaar dusdanig opgewonden van dat hij besluit de sprong te wagen en zijn heil in een Audi te zoeken. En dat zou ook voor Mercedes- en Lexus-peeps gelden. Komaan BMW, Lexus en Mercedes, doe eens heel hard terugslaan. VIDEO!122 reacties

De enig juiste premium reactie is door je als gentlemen te gedragen en hier niet op in gaan.
Dit soort reclames is amusant voor de kijkers maar voegen inhoudelijk weinig toe.
@Hubert: Inderdaad. Al is dit natuurlijk wel waar de gemiddelde Amerikaan van smult.
@chillired: Ik denk dat de gemiddelde Amerikaan dom genoeg is om dit te geloven.
@Hubert: Het is niet alleen amusant, dit is een postionerings strategie van audi. Je kan jezelf op een aantal manier positioneren in de markt: een positie verwerven in het brein van de consument die nog NIEMAND heeft of je kan je boodschap koppelen aan bestaande producten die de consument al VERTROUWD, of nu komt het de strategie die audi toepast: de CONCURRENTIE in het brein van de consument herpositioneren. Aangezien audi de eerste twee strategien niet kan gebruiken aangezien men niet vertrouwd is met hun producten(wordt wel steeds meer) en aangezien ze geen positie in kunnen nemen die nog niemand bezit(ze willen die van BMW heeel graag hebben, maar ook die van MB en Lexus) gaan ze de concurrentie aanvallen met dit soort dingen. Teken van zwakte vind ik zelf.
@drivingpleasure:
Ik vind het meer het Calimero-complex.
@Hubert: Haha dat heeft er ongetwijfeld mee te maken.
@Hubert: Ik vind het trouwens wel een slechte positionering aangezien audi er alles aan doet om ‘premium’ te zijn en zich wil meten met de premium merken BMW, Mercedes en Lexus. Als ze zo premium waren zouden ze niet dit soort reclames maken. Is inderdaad het effect van: Ik ben klein(audi) en jullie(BMW MB Lexus) zijn groot, dat is niet eerlijk.
@Hubert:

Idd. Vandaar waarschijnlijk ook dat Audi het in Nederland zo goed doet waar veel mensen niet in een Mercedes en/of BMW gezien willen worden omdat het zo ‘poenig’ is. In Amerika doen ze het overigens nog altijd een heel stukje minder dan die twee echte duitse premium merken omdat de instelling daar juist omgekeerd is, iedereen wil laten zien dat ie een BMW of Merc kan rijden. Ben wel benieuwd hoe het verder gaat en of ze nog ooit met RWD gaan komen bij Audi als ze meer volume gaan halen.
Hahaha ik vind hem leuk!
Ik vind het best wel humor hebben! Alleen in Nederland mag zoiets niet, krijg je boetes, rechtszaken etc van…
@magetwan:

Mag sinds een paar jaar wel.
@jack_abarth: Je mag een ander merk niet voor lul zetten, je mag wel een eerlijke vergelijking maken. Het is dus niet helemaal zoals in Amerika.
Tja inderdaad erg USA achtig. Opzich wel grappig maar niet intressant ofzo
LOL Dit is toch gewoon humor van de bovenste plank :lol:
@GOD: alsjij het zegt, moet het haast wel hè…..
lang leve zulke (leuke) reclames!!!!
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/burst_press-1.jpg

deze lexus reclame is echt stukken beter
@ferrari94tr: Sterk!
@ferrari94tr: die is ook geniaal!
@ferrari94tr: Die is inderdaad ook goed gevonden :-)
Heb je gezien welke mensen instappen. Nou doe mij dan toch maar een van de andere merken ipv van die auto’s die allemaal op elkaar lijken. Sorry Audi maar volgens mij sla je hiermee de plank volledig mis.
Geinige reclame. Ik wacht nu met smart op de reactie van BMW.
Dit soort reclames zijn bij Audi vaak wel gebasseerd op feiten..
@FungHo:
Klopt, zag laatst op de snelweg nog een soortgelijk tafereeltje, echt bizar wat mensen doen om in een Audi te komen! Wel levensgevaarlijk voor de auto’s die er achter rijden, gelukkig ging het goed toen ik het zag en hobbelden de BMW’s en Mercedessen rustig naar de kant en veroorzaakten ze verder geen schade!
@stationcar: hahaha
@FungHo: ik ben het spuugzat. Ik heb mijn A4 afbesteld, wacht al sinds december. De dealer heeft me al 3x gebeld met excuses, tot 3x toe is mijn nieuwe A4 van een rijdende trailer gestolen. Zo ga je toch niet met klanten om? Zet dan bewaking in.
@mashell:

Volgens mijn hebben ze tot 3x toe per ongeluk een A8-badge erop gedrukt.
@jack_abarth:

Moet je de Avant bestellen dan heb je dan niet.
@mashell: Ik betrapte mijzelf er op dat ik het even geloofde.. tijd voor een cup a soup denk ik. Dacht echt gedurende 30 seconden “da’s rot voor Mashell..” :oops:

:mrgreen:
@Freewarefreak: Dan krijg je een A6 badge erop :\
@jzaero: ik bedoelde natuurlijk @Hupke
Audi heeft dit soort dingen blijkbaar nodig?
Het enige verschil is dat een Audi maar een Audi is en BMW, Mercedes en Lexus hoger op de ladder staan.
Die 3-serie ziet er wel dik uit :)
@Jigga: Ja goeie. En dan kan BMW weer terug bashen door versie 2.0 te maken van dit filmpje en een A1 rijder uit zijn auto te laten springen en die zwarte verlaten BMW te laten pakken die daar toch moederziel alleen rolt op de snelweg. ;)

OT: Je kunt zeggen van VAG wat je wilt maar ze maken wel super leuke filmpjes. Denk ook nog aan de Darth Vader reclame. Wat het marketing gehalte is.. tsja.. maar hé, leuk is het! ;)
Do I need to say more – verkoopaantallen USA tot op heden:

Audi: 40.841
BMW: 82.399
Lexus: 74.914
Mercedes: 86.708
@Megakix: Kijk, daar hebben we tenminste wat aan.
@girls_VS_cars: Dat merken elkaar weleens stangen moet kunnen vind ik, zolang het maar leuk blijft. Ben erg benieuwd wat BMW hiermee doet (aangezien mijn hartje daar ligt).
@Megakix:
En toch heb ik dan liever een 4-porte.
Maar die wordt nog slechter verkocht dan Audi….

Getallen zeggen toch niets!!
@Hubert: Getallen zeggen wel iets! Het doel van een producent is om zoveel mogelij te verkopen en dus te verdienen.
@4991: inderdaad dat heb jij goed gezien, zo veel mogelijk verkopen en een zo groot mogelijk marktaandeel verkrijgen.
@Megakix: KLENG. Dat doe je leuk!
@Megakix: komt omdat audi weg is geweest .. problemen in de jare 80 :) , VS is ook niet de belangrijkste markt voor audi
@KaCh1ng: Dat was net zo met Mercedes in de jaren 90, vind ik dus geen excuus, maar goed
@KaCh1ng: Volgens mij houden Amerikanen van afwisseling ? ;-)
Dus die Audi’s staan op een trailer, terwijl die BMW keistrak op de weg ligt en dus subliem rijdt, want anders kan die vent nooit veilig springen.
Ik snap het wel. Doordat Audi zich optrekt aan BMW, Mercedes en Lexus willen zij ook de gewilde “priemiejum’ uitstraling hebben.

Het is om te lachen, maar Audi kan ik door dit soort zaken nooit serieus nemen.
Het is toch een beetje als de gemiddelde Audi rijder. Die denkt indruk te maken met zijn Audi en gooit zijn sleutels op de tafel in de kroeg. De vraag is alleen, start die TFSi eigenlijk wel?
@rshscuderia: Ik denk dat Audi zich absoluut niet optrekt aan Lexus. Reed laatst als huurauto in een RX450h. Wat een plastic koekblik is dat zeg! Denk eerder (sinds jaar en dag) dat dit andersom is. Lexus heeft immers altijd de filosofie gehad “Wanna Be Mercedes” Verder zijn zowel Mercedes, Audi en BMW allen fantastische wagens en er zit echt geen mindere of slechtere tussen. Ik jubel daarentegen dit soort reclames juist wel toe omdat het de evolutie van techniek, materialen en rijeigenschappen enkel helpt. Uiteindelijk kunnen wij hier van profiteren.
@Bisazza:

Wat jij denkt/vindt is niet van belang…wat de gemiddelde consument er van vindt da’s pas belangrijk ;)
Waarom denk je dan dat Toyota zo groot geworden is…niet vanwege de spannende auto’s.
En heb je de gemiddelde Audi van nu wel eens gezien…niks meer dan n opgedirkte vw.
als je wat kleiner bent moet je je meer laten horen he!
Dit vind ik persoonlijk echt zielig.
Bijna even zielig als die reclame voor de A8 die eigenlijk reclame voor de S-klasse was.
“de internets”? Hoelang kun je zoiets leuk blijven vinden? Ach een keertje is leuk maar daarna komt het behoorlijk dom over.
Op zich beter dan de reclame’s van Audi die wij hier krijgen.

http://www.youtube.com/watch?v=GlLTlVvnr5Q

Ik bedoel als je alles wat in deze reclame gezegd wordt echt bijzonder vind ben je toch echt een paar eeuwen te laat.
Ik bedoel “als we metaal naar eigen inzicht kunnen vervormen”
Dat deden ze in de middel eeuwen al, lul!
@Merry: Knap hoor!Bestond er toen al aluminium?
@bowie:

Ze zeggen toch ook metaal…
@bowie:

Nope, iets later wel maar was toen nog zo’n 10a 100 keer duurder dan goud.

De audi technologie is trouwens best wel speciaal want ze maken hun auto’s toch een 1/3 a 1/4 lichter dan zonder die structuren.
@Hupke: Ja, vandaar dat ze allemaal makkelijk onder de 1000 kg duiken. Toch?
@mout:

Nee maar moesten ze wagens met dezelfde looks en eigenschappen van de huidige reeks moeten bouwen uit staal zoals ze vroeger deden (en die ook nog eens galvaniseren want roest kan toch niet) dan zouden die de helft tot 1/3 zwaarder zijn (1/4 tot 1/3 lichter tov vroeger is dus wel 1/3 tot 1/2 zwaarder! tov de huidige), dan zou je A6 zwaarder zijn dan een Range Rover.
@Merry: Toch vind ik ‘m lollig. Wat zou het betekenen als we metaal kunnen vormen, op een manier die vroeger niet kon? Dat vragen ze zich af in het spotje.
Antwoord: je krijgt een auto die vooral van de vorige scheelt in ledjes en nieuwe grijstinten – daar was lekker wat metaalbewerking voor nodig.
Nou, ik rijd nu een Audi. Dat is ook meteen de eerste en laatste die ik ook gekocht heb. De volgende auto wordt gewoon weer een BMW. Dat rijdt vele malen beter en het blijft tenminste heel. Er is nog niks dat niet stuk geweest is aan die veredelde Volkswagen.
@Susp1cious: Ik zou eerst eens even je rijbewijs gaan halen
@Bisazza: hoeft hij nog niet want hij rijdt nu nog in een audi. audi rijders = no driving skills involved
@Susp1cious: heb je een 20jaar oude audi gekocht? zeg welk model , bouwjaar , motor , km etc.. aan die info wat je geeft hebben we niks aan
Ik zou wel een mooie reclame weten voor BMW tegen Audi. Een gezin rijdt in een X5 voorbij een Audi. Het kind zegt: papa, is dat niet een Audi A5? Nee, zegt papa, dat is een A4. Mama zegt: dat is niet waar, dat was een A6. Het andere kind zegt: volgens mij was het een A8.

En dan als laatste zin:

Can you see the difference?
@BramBMW: Lariekoek. Zie jij dat wel bij de nieuwe 5 en 7? en nu nog maar wachten op de komende 3! Realiseer je niet dat je merk ook achter de huppeltjes en succes van VAG groep wilt nalopen? Zonde overigens. De vorige 5 namelijk moest ik in het begin enorm aan wennen. Na een jaar kunnen waarderen en ik vind het nu nog een fantastisch model (op interieur na)
Mercedes! Dat is nog eens onderscheidend!
@Bisazza: Als jij geen onderscheid kan maken ben je blind! De nieuwe 5 en 7 serie hebben hele andere lijnen, zijn anders gestyled van ver weg al te zien welk model het is. de gerestylde 3 serie nu lijkt wel op de nieuwe 5 serie maar de nieuwe 3 serie die er aan komt kan je makkelijk onderscheiden. Bij audi is dit absoluut niet het geval, de modellen lijken sterk op elkaar en zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden. Dit is wat audi graag wil omdat ze iedereen denkt in een dikke audi te rijden, maar 70% rijdt gewoon in een brakke voorwiel aangedreven audi, simpel zat. Tuurlijk lijken de modellen van BMW enigsinds opelkaar, het zou ook raar zijn als ze totaal anders waren. Maar zo erg als het bij audi is duidelijk niet! En dat gaat (hopelijk) ook nooit gebeuren. Hoop ook dat audi hier snel van af stapt want ze worden met de dag saaier, en ja saaie auto’s verkopen goed maar te saai kan ook.
@drivingpleasure: Ik ben niet blind, integendeel. Ik heb echter als Mercedes liefhebber niet jouw BMW-bril op en dat is hier het verschil. Als ik 20 meter achter me een nieuwe 5 of 7 heb rijden zie ik echt het verschil niet. Idd. zelfde als Audi. Alleen door al die BMW schreeuwers op dit forum krijg ik steeds meer afkeer van dat merk. Daar doet een slechte Audi reclame niets vanaf
@Bisazza: BMW bril? ja ik vind BMW een beter merk dan audi, dat klopt, maar dat is ook niet zo moeilijk om te vinden. overigens vind ik de oudere modellen van audi wel top! maar als jij het verschil niet ziet als je achter een 5 of 7 rijdt ben je gewoon blind! verschil zat, zie ik niet bij een a4 a5 of a6 bijvoorbeeld. MB bouwt prachtwagens heb ik niks op aan te merken. En als jij door ‘BMW schreeuwers’ een afkeer krijgt dan ligt dat aan jou! je moet ook naar het merk en de auto’s kijken en als door zoiets jouw mening wordt aangepast ga dan maar lekker verder met je kuddegedrag, maar val mij niet lastig met je geen onderscheid te kunnen maken hou toch op zeg.
@drivingpleasure: De 5 en 7-serie lijken net zo veel op elkaar als de A6 en A8. Meneer Van Hooydonk heeft helaas alle bijzonderheid van het Bangle-tijdperk verloren laten gaan. BMW is Audi aan het volgen wat designstrategie aangaat. Ik denk inderdaad dat het aan jouw BMW-bril ligt dat je dat nog niet ziet. :)
@Bisazza: Ik zeg sorry, ik rij namelijk ook BMW en wil graag voor het geschreeuw van andere onze excuses aanbieden. Vind je mijn auto nu weer leuk?
@Bisazza: en ja over MB praten we niet want mercedes laat duidelijk verschil in modellen zien.
@BramBMW: :lol:
In mijn opzicht: BMW rijdt perfect! blijft in een rechte lijn langs de trailer rijden, die man kan eruit klimmen en zelfs op de trailer springen, wat een controle heeft deze auto! vervolgens crasht de BMW ook niet(die er trouwens heerlijk uit ziet vergelijken met die trailer vol met aldi’s) en de audi’s zijn niet aan het rijden(zo goed zijn ze namelijk niet op de weg).
@drivingpleasure: Tuurlijk blijft die bmw recht rijden, daarvoor heeft de gemiddelde bmw bestuurder ook lane-assist, camera’s en sensoren nodig, anders zwalpen ze zomaar wat over de weg.
En dan is het nog droog. :p
@Bartholomeo: BMW = voor mensen die de auto willen besturen.(driving skills involved)
Audi = voor mensen die bestuurd willen worden door de auto.(no driving skills involved)
@drivingpleasure: we racen ook naar werk elke dag ? audi is DE perfecte auto voor dagelijks gebruik , niets is beter
@KaCh1ng: En waarom dan? Dan vind ik een Mercedes nog comfortabeler. Een BMW is weer de perfecte tussenweg, want ook die biedt comfort en sublieme rijeigenschappen, maar een Audi is het op allebei de gebieden het net niet. Er zijn snelle Audi’s, maar het sturen is te neutraal en qua comfort tippen ze het niet tegen Mercedes. EN voorwielaandrijving op een auto van 90k?
@drivingpleasure: Precies! Audi = Als u duwen interesseert; toch? :P

FANBOY Reactie!

Even serieus, vind dit soort reclames altijd een beetje jammer, een beetje de concurrentie afzeiken vind ik eerlijk gezegd beneden ieder niveau en zegt naar mijn mening veel over het (uitvoerende) merk in kwestie. Maak een mooie reclame zoals bv. de andere merken dit wel doen. Ik noem bijvoorbeeld de VW reclamen tijdens de superbowl of de Merc. reclame tijdens dezelfde superbowl. Deze laatste zeg ik niet perce omdat ik Mercedes minded ben, maar hij is gewoon mooi zoals men het merk neerzet!
@C220AMG: Vaak is het zo dat Audi aanvalt, BMW reageert en Mercedes toekijkt haha
wat mij nouw leuk lijkt, BMW & Lexus die samen een super reclame maken waarbij ze samen audi neerhalen. kans is klein dat ze zoiets doen maar leek mij wel een geinig plan
de meeste amerikanen passen niet eens door dat dakruitje …
the-budel-guy via Android app
ik zou best in amerika auto reclames willen maken lekker met modder gooien. beetje puberaal maar dat is de gemiddeld amerikaan ook.
Ik moest gelijk aan die volkswagen reclame denken met dat oma’tje. Maar toen dacht ik: owja, audi = volkswagen. Groot gelijk dat mercedes dit (nog) niet heeft. Zou me ook niet verlagen tot dat niveau, daar moet je boven staan. :D
Ik zou vanaf die trailer op de bmw springen
niet dat je in de cabine van de vrachtwagen sprint en dan de chauffeur k.o. slaat en dan wegrijdt met alle audi’s
Jammer dat het niet geloofwaardig is om je mooie 335i achter te laten voor een audi A4
Weet er iemand de titel van dit stuk klassieke muziek? Ben er namelijk al zo lang naar op zoek :-D
@bangbus: Vivaldi : Four seasons- Winter.
Beetje kinderachtig, deze vorm van reclame maken.
Audi steekt er een boel tijd en geld in om zichzelf in de premium kringen te begeven.
Dit is geen premium reclame.
the-budel-guy
@rikus: BMW doet in amerika het zelfde is daar normaal
Met deze reclames toont Audi aan dat ze zichzelf nog steeds zien als me-too bedrijf dat graag opbokst tegen de echte merken.
@zdev: inderdaad daarom brengen ze ook zoveel ME-TOO producten op de markt! eindelijk iemand die het begrijpt!
Volgens mij heb ik een andere reclame gezien, want in het filmpje dat ik keek wordt niet één merk belachelijk gemaakt.
@ Bisazza

Die heb ik al een jaar of 8. Het is gewoon een persoonlijke ervaring. Kan ook gewoon een pechgeval zijn, dat ik net een Audi met veel problemen heb en dat beïnvloed natuurlijk je keuze voor de toekomst. Voor mijn A3 had ik een 3-serie van BMW en die beviel mij veel beter! Is daar iets mis mee?
Je reactie met alle uitroeptekens en irritatie typeert precies het prototype wat ik in mijn voorgaande reactie tracht te schetsen: Schreeuwers. Verschil tussen een nieuwe A6 en A8 is even groot als bij een 5 & 7 punt. Nogmaals dit wil jij niet onder ogen zien. Laten we het hier maar bij houden want we worden het ongetwijfeld vandaag niet meer met elkaar eens.
Belachelijk.
Wat voor capriolen mensen uithalen voor een Audi haha..

Ik ben vorig jaar in New York geweest en ik zag daar van de Duitse 3 alleen Mercedes en BMW rijden. Bijna allemaal 4-matic of x-drive, AMG of M… Enige audi wat ik toen zag was een gele RS4. En ik kan me serieus niet herinneren of ik nog een andere Audi had gezien.
Met die gedachte vind ik Audi samen met dit reclame een gruwelijke wannabe.
@ Bizassa

We hoeven het ook niet eens te zijn. Maar een meningsverschil kan wel op basis van argumenten gemotiveerd worden. Ik geef gewoon aan waarom ik nooit meer een Audi wil rijden. Dat is op basis van slechte ervaringen.
Simpele reacties hebben we al genoeg op dit forum.
Mijn reactie heeft gewoon normale interpuncties waarvan 1 uitroepteken. Dus ik begrijp je reacties en motiveringen niet zo goed en voordat je begint over gebrek aan opleiding zal ik je maar even voor zijn. Die is universitair.
@Susp1cious: Mijn reactie was niet voor jouw bedoeld maar voor iemand anders. Was echter vergeten om die te linken zodoende :)
wat een losers die audi!!
@ricksteenbeek: Dat is nou eens mooi Nederlands.
Ik denk dat BMW al heeft teruggeslagen in het filmpje. De man verlaat een zelf rijdende auto voor een auto op een aanhanger. Enough said !
Audi lijkt meer op elkaar dan BMW. Ik zie het verschil tussen de BMW modellen beter dan als ik de neus van zo’n Audi zie. Van de A1 t/m A8 lijken ze veel te sterk op elkaar. En zeker de modellen A3/A4/A5/A6/A8. En dan heb je nog die S5 die ook niet veel anders is.
Voor mij ook nooit een Audi meer. Dat ding die ik had stond meer in de werkplaats dan dat ik er mee kon rijden. Audi is voor mensen die graag erbij willen horen en denken dat ze een Porsche hebben. Gelukkig was dat ding van mij een lease auto die ik tijdelijk heb gehad. Ik was blij dat ik er vanaf was…
ik snap m niet maarja
@Flamingo: Zal wel aan jou liggen..
Wie gaat er nou in een FWD zitten als je voor hetzelfde geld een RWD kan hebben? Toch liever een BMW of Mercedes.
@Northwestern: je kan ook quattro pakken hoor, maar 80% vd mensen kan het niet schelen! premium auto = premium auto , aandrijving maakt echt niets uit
@KaCh1ng:
Het gaat dus om dat je kan zeggen dat je Audi rijdt en niet omdat je het goed of slecht vind rijden..??
@KaCh1ng: Zie je maar hoeveel de gemiddelde Audi rijder geeft om weggedrag. Quattro is meer voorwielaandrijving dan achter (behalve op de R8 dan) Want onderstuur is geen uitzondering. Toch maar een BMW :)
Typische reclame.Mb zou dat nou nooit doen.Een echt premium merk dus.Audi zal altijd onder mb gepositioneerd worden door de meerderheid van de autoliefhebbers.Audi doe eigenlijk pas mee sinds 2004 ,toen ze aardige autos gingen bouwen.
@mbman: Vind jij BMW geen premium merk? Zij doen namelijk hier net zo hard aan mee. Ik snap op zich de reacties hier wel op deze reclames. Wij zijn niet gewend dat andere merken (niet per se automerken, ook bijv. Pepsi en Coca Cola) elkaar zo aanvallen. Hier is het wat beschaafder. In de VS is dit volkomen normaal.
@gerard1710: Heb het idee dat bmw zich niet zo veel met dit soort reclames bezig houdt.
@mbman: Volgens mij wel, het staat ook in het artikel, maar we krijgen ze nooit te zien.
@mbman: je hebt gelijk, echt premium doet hier niet aan mee. audi was vroeger laag gepositioneerd, BMW ook in de jaren 60 en 70 was dit een autootje voor mensen die zeiden “kijk ik heb een auto, maar het is slecht een bmwtje” daarna is bmw pas luxe geworden. Mercedes is al luxe sinds de eerste auto werd gemaakt (ik zou zeggen van de band gerold, maar mercedes bestond eerder dan de lopende band)
Lekker arrogant van Audi. De originaliteit van hun reclames gaan er wel op achteruit, nochtans hebben ze zeer leuke reclames gehad in het verleden.
Lekker filmpje, kan ik wel genieten en sta er ook wel achter;

Egt typisch Amerikaans, geweldig!

Ga hier nou niet zo serieus op reageren, dudes!
Haha, auwdi is helemaal geen premium merk in de VS !
@snoopie

Niet, Lexus staat hier in NL al onder Audi in de premium lijst.
Qua materialen steken Audis egt veel beter in elkaar dan plastic-lexussen. Dus ik snap de Amerikanen niet óf ik geloof jou niet.

Het laatste.
En zelfs zonder bestuurder blijft de BMW rijden, wat niet valt te zeggen van de audi’s die blijkbaaar door een vrachtwagen vervoerd moeten worden. snugger is anders.
@Snoopie: In Europa wel?
Engarde!
Blij dat dit soort belachelijke en kinderachtige reclame in NL niet toegestaan is. Wat zou de gemiddelde leeftijd op de marketing-afdeling van Audi zijn???!? 15 a 16 jaar?

Tjonge jonge.

Wel super dat Benz die 2 lekker laat modder gooien. Onder het motto: ´Mercedes hoeft zich allang niet meer te bewijzen´ :).
ik snap niet hoe je een mercedes, bmw of lexus rijder kan overtuigen om een audi te kopen door jouw auto te beledigen en belachelijk te maken, ik voel me aangevallen door audi in dit geval.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).