Dit maakt Kelleners Sport van de nieuwe 6-Serie Cabrio

Auteur: , 24 Reacties

Bij de 5-Serie ging tunert Kelleners nog aan de slag met het uiterlijk, de 6-Serie Cabrio heeft dergelijke bodykit-uitspattingen blijkbaar niet nodig. Wel strooien ze met nieuwe velgen en extra pk's.

De nieuwe velgen van Kelleners kunnen in de maat 19 of 20 inch onder de BMW worden gerold. Ze zijn zwart, multigespaakt (nieuw woord, neem gerust over) en staan de badkuip bijzonder goed. Wellicht komt dat door het ontbreken van afzichtelijk bumperspul. Wie weet. Het interieur laten ze dan weer niet ongemoeid. Foto’s hebben we er niet van, maar Kelleners beweerd in het persbericht dat ze er aluminium frutsels aan hebben toegevoegd en er velours-matjes in hebben gelegd.

Het motorvermogen van de BMW 650i komt standaard uit op 408 pk (Check DEZE RIJTEST om te kijken hoe dat rijdt.) Wil je harder gaan dan stopt Kelleners met liefde wat peper in de reet van de V8. Het resultaat is een vermogensstijging van 83 pk waardoor het totaal op 490 pk uitkomt. De 720 Nm zorgen er in ieder geval voor dat je wat vaker bij je lokale bandenleverancier langs mag gaan voor vers rubber op de achterste wielen. Zegt u het maar: maken of kraken?24 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
kan maar niet wennen aan die voorkant. komt zo bollig over. dit had BMW beter moeten doen.
@kurdmanx: ik kan maar niet wennen aan de hele auto, de vorige 6 was in mijn ogen veel mooier
@kurdmanx:

Precies wat ik dacht toen ik de nieuwe 6 voor het eerst zag. De F10 5-serie vind ik prachtig, maar de 6 smoelt op de een of andere manier niet zo lekker.
@Svensson: Gelukkig ik ben dus niet de enige die zo denkt. De nieuwe 5 serie is gewoon prachtig‚ maar de nieuwe 6 serie vind k maar niks. Het grappige is de niuwe Mercedes E klasse vind ik niet mooi, maar de coupe variant daarentegen vind ik juist wel geslaagd
@Svensson: Gelukkig ik ben dus niet de enige die zo denkt. De nieuwe 5 serie is gewoon prachtig‚ maar de nieuwe 6 serie vind k maar niks. Het grappige is de nieuwe Mercedes E klasse vind ik niet mooi, maar de coupe variant daarentegen vind ik juist wel geslaagd
@agera: Jongens jongens jongens, de 6 serie heeft een hartstikke mooie lijn. Vind het zeker een verbetering ten opzichte van de oude 6 serie. Deze velgen moeten er alleen niet onder laat dat duidelijk zijn. En ja ik vind de 5 serie ook mooier. De 6 serie is een stukje netter en is natuurlijk ook meer voor een nichemarkt bestemd.
En toch krijg ik hier een sjonnie gevoel bij,doe maar zonder multigespaakte wielekes ;)
Is er bij de foto met de linkervoorvelg een logo in gefotowinkeld?
Maken for sure!
Ik vind de voorkant van de 6 serie heel stoer.

Ik kraak nooit een BMW…maar deze velgen mogen er toch echt afgeschroefd worden !
@Megakix: I’ll second that vermogen prima maar BMW heeft mooiere velgen in het gamma
Kan er mee door. Ook al vind ik zwarte velgen en zwarte lak nooit zo denderende combinatie…. Moet sowieso nog een beetje wennen aan de nieuwe 6. Vind de achterkant iets te hoog.
408pk standaard 83 pk door kelleners is 490pk? Typo ergens?
Verdeurie, breng me gewoon een F10 M5.
Sjonge jonge…
Ik vind zwarte velgen echt fout.
Tja, ik als groot BMW fanboy (sorrie voor degene die dat niet zijn :) ) moet helaas zeggen KRAKEN! Ik vind het he-le-maal niks! En die zwarte velgen… Ow SHIT! excuus, ben even naar de wc overgeven :|
Niet aan knoeien! ( behalve azn de motor, dat mag wel (: )
Zooo ben weer terug :) Ff kijken… Ahhh NEE hè moet ik weer overgeven :(
Gruwelijk MOOIE auto ook in getunede versie. BMW is goed bezig en hun creaties worden alsmaar mooier. Van de Bangle gedrochten zijn we eindelijk verlost, lang leve BMW.
Geef mij maar de gewone. Deze is echt lelijker gemaakt!
Tsja lelijker kun je die badkuip niet maken. Maar de tjoener heeft zijn best gedaan om er nog meer een petjes en sletjes auto van te maken….chapeau!
Doe mij ‘m maar standaard met (uiteraard) de extra Peekaatjes erbij.
Hele mooie wagen! 6 serie heeft een hele mooie lijn! niet iedereen vind dat blijkbaar, maar we gunnen ze wel wat tijd om er aan te wennen…Vind overigens deze niet heel veel specialer dan een normale 6 serie, leuk die velgen maar doe mij maar een ander kleurtje onder de 6.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).