Video: Zo geil klinkt de Aston Martin V12 Zagato

Auteur: , 43 Reacties

Oh, oh, oh, wat klinkt dat lekker! Onze afgevaardigde in Italië heeft niet alleen foto's gemaakt van de V12 Zagato, maar is ook nog zo vriendelijk geweest om het oorstrelende geluid van deze raceauto vast te leggen. Wat is er nou lekkerder dan een pruttelende V12 op de zaterdagochtend?

We hebben ook nog boven water weten te krijgen dat er maar liefst 3 exemplaren van deze race Aston Martin gebouwd zullen worden. Ze zullen alle drie een andere kleur krijgen, namelijk: rood, wit en blauw. Je zou misschien denken dat het slaat op de Nederlandse vlag, maar dat is helaas niet zo. Deze kleuren slaan uiteraard op de kleuren van de Britse vlag.

Beluister hieronder het geluid van de machtige 6.0 V12 met 517 pk. (via autojunk)43 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Vanaf 1.04 zie je ook die Ferrari Superamerica 45!
Jammer, hij klinkt niet zoals ik gehoopt had, net alsof het geluid van een chevy-truck er onder gemonteerd is.
Ik wil ook zonder dempers mogen rijden :(
@Jochempie: Hoi Jochempie, ik ben de minister van verkeer en waterstaat. Van mij mag jij zonder dempers rijden op de openbare weg. ;)
Ik zeg geluid van het jaar!
wat een lelijk ding,…
Helvhete ,wat een geluid .
Echt een heerlijke wagen, straat versie is gewoon vereist!
Ben ik trouwens de enige die een haai in de achterkant ziet? ;p
@Race-minded: goed gezien, ik zag het ook, overigens ook het enige mooie aan die auto,…
Leuk, maar wedden dat je geen knoert ziet door die achterruit? ;)
@Yeelen: Hoeft ook niet, zitten 2 spiegels op.
Achterlant is wel leuk gedaan zeg! Maar geluid is een beetje teleurstellend:(
Oh dat is het dus wat ik niet mooi vind aan die achterkant, wie verzint dat een kop van een haai als voorbeeld nemen voor je achterkant. Sowieso is het een mislukt ding. Het mist identiteit, het is gewoon een bij elkaar geraapt ontwerp, niets nieuws
Duidelijk gericht op racen… Ben heel benieuwd hoe dit op volle toeren klinkt…
Ik vind het maar een samenraapsel, daklijn van de GTR, achterlichten van de Alfa C8 en van de voorzijde Aston martin (wat uiteraard de bedoeling was). Wat zijn de uitlaten trouwens lelijk gemaakt hadden ze dat niet even netjes kunnen lassen. Het geheel is niet slecht maar probleem is dat ik er telkens andere auto’s in zie. Geluid is verder wel ok.
Ferrari achterlichten
Valt die nu stil halfweg het filmpje? :s
Ze moeten zeker het stationaire toerental verhogen, hij loopt echt lang geen kanten!
Dat is wel eens vaker een eigenschap van race-motoren, maar hem laten stilvallen is ook niet gezond voor zo’n motor.

Het geluid klinkt echt bruut!
@vale46: Gewoon te weinig gas gegeven bij koppeling lossen. Wilt bij zo’n auto nog weleens lastig zijn.
@jzaero: Jah ok, maar als ik het nieuwe filmpje van de P4/5 zie, die klikt gelijkaardig maar loopt toch een stukje beter.
@vale46: Hij loopt op 900rpm idle als het goed is, maar klinkt niet als 900rpm. Echter er is motorisch niks verandert dus zal de idle-rpm ook niet lager liggen. Meeste auto’s lopen op 900rpm idle =)
Die achterkant vind ik juist gefaild, te rond, het had net zo goed de voorkant kunnen zijn. Wat al gezegd was, dit ding klinkt net zoals een Chevy truck, en die zijn veel mooier.
Ik vind hem Zagato-onwaardig.
Heb het idee van “er zijn zat idioten die voor de combo Aston Martin-Zagato hun knip toch wel willen trekken” gevoel.
Doe mij maar een DB4 Zagato. maar wel met de plaatjes “Superleggera” op de motorkap.
En in metallic groen.
wat een velgen! fantastische wagen
Ik vind het gluid wel oke, maar het past niet bij een aston. Net als dat de achterkant niet bij de voorkant past. Zagota had ook de voorkant moeten veranderen en misschien was het dan nog wat geworden, maar die is gewoon niet een geheel.
da’s ’t geluid van een tractor met een verkoudheid… Triest
Het zal vast geweldig klinken als hij vol optrekt, maar het past inderdaad niet bij zo’n auto. Ach wat maakt het uit, geniet nog maar van dit geluid voordat we alleen nog maar zoef horen. He stalled it btw =)!
Manoevreren zonder afslaan lijkt nog lastig te zijn met dat ding.
.
klinkt net als een oude chevy! super vet!!!
Wat een sexy motherfucker is dit zeg.
Klinkt nou niet als een geperfectioneerde motor.. Maarja smaken verschillen. Ze houden het gelukkig bij 3 stuks. Doe mij die Ferrari Superamerica 45 maar :)
wat een lekkere bak zeg! zo anders dan andere net als de one 77. denk als je er een langs hoort komen en trekt hem vol open dat je na een uur nog kippenvel heb:D
Maakt hetzelfde geluid als mijn irritante koffiezetter op zondagmorgen…Nope, ik geef de voorkeur aan om een heerlijk naaimachientje te horen (V12 of denk aan de oude M5 V8)..en áls je echt gaat rammen, dattie dan gaat brullen. Dit is een blaffende hond die niet bijt.
nice :)
Best chille machine maar wat is dit ding lelijk van de zijkant, allen de fiat multipla kan dat nog slaan, en natuurlijk de auto waarvan dit afschuwelijke geluid uit afkomstig is(waarschijnlijk zo’n lelijke amerikaanse motorhome) gelukkig ligt brandstof consumptie dan weer aardig hoog, is ook wat natuurlijk. Maar alsnog, geef mij maar een DB 5 of een V8 vantage ofzo.
een super vette bak dit! Mooi werk Zagato!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).