Ga braaf naar school en maak kans op een Camaro

Auteur: , 33 Reacties

Heb jij ook altijd zo'n moeite om op tijd op school te komen? En heb je ook weinig motivatie om goede cijfers te halen? Dan helpt het wellicht als er een Chevrolet Camaro in het vooruitzicht wordt gesteld. In Amerika is dit plan echt ingevoerd en onlangs heeft de eerste studente (van 14!) de sleutels van een gloednieuwe Chevrolet Camaro in ontvangst genomen.

En dit is dus geen actie van een of andere rijke vader die zijn kinderen wil stimuleren. Deze actie is opgezet (en wordt betaald) door de scholen zelf. Voorlopig is deze actie alleen gestart in noord Texas. Elke keer als je op tijd op school bent en ook nog eens goede cijfers haalt krijg je een lot en aan het einde van het jaar wordt daaruit een winnaar getrokken. Hoe meer loten je hebt hoe meer kans je dus hebt om te winnen. Ook werden er nog 24 Dell Streak 7 Touch Screen Tablets verloot onder andere studenten. Hoog tijd dat ze dit in Nederland gaan invoeren! (via: nbcdfw.com)33 reacties

Cool!
Daarom zijn scholen in de VS dus zo duur…
@gerard1710: Ooit naar het aantal leerlingen op Amerikaanse scholen gezien?
@RickB: Jij mag ook nog wel even naar school :P
@Northwestern: Gezien – gekeken! Bijna! ;)
@RickB: Kan de beste overkomen :P
@RickB: Humor is bij jou ver te zoeken hè?
@gerard1710: Kort lont…. Strijker, mafkees!
Agressief en stoer
Toch maar emigreren?
Yes yes yes girl!
Als ze dat in Nederland invoeren had ik allang gewonnen.
Only happens in… Northern Texas??
Het is ook wel echt iets voor Texas.
En dan maar allemaal vmbo gaan doen om zoveel mogelijk kans te maken op die Camaro haha.
Ja, laat die kinderen maar vroeg leren dat je in het leven alleen nog wat moet doen als je daarvoor extrinsiek gemotiveerd wordt… Vooral niet kijken naar de oorzaak van de enorm hoge schooluitval!
Wanneer is de ‘Lees braaf Autoblog en doe mee in een rijtest?’-editie? :P
@BmwMPower: ja dat verdienen wij eigenlijk wel…
Juist de mensen die niet op tijd komen hebben die auto nodig :P Toen ik nog moest fietsen kwam ik regelmatig te laat, maar sinds ik een auto heb ben ik altijd op tijd op school!

Daarnaast begrijp ik dat iemand die toevallig goede cijfers haalt zonder zijn best er voor te doen en altijd te laat komt, op 1 dag na, alsnog door puur geluk die auto kan winnen?
Ik wou dat ze dat een paar jaar geleden hier hadden gedaan, heb net m’n diploma :?
Motivatie zit niet in het winnen van een Camaro. Dit hoor je zelf mee te krijgen tijdens je opvoeding en ik vind het ook eigenlijk erg slecht dat die scholieren/studenten op deze manier gestimuleerd moeten worden (alleen op tijd komen en goede cijfers? Dit deed ik uit mijzelf al). Een eigen initiatief tonen vind ik veel belangrijker dan op tijd komen. Ach wat zou het, ik zou ook graag deze Camaro gewonnen hebben ;)
Dan wil ik een witte met 2 blauwe strepen!
@xilver: Ik een blauwe met witte strepen .
Maffe actie. Alleen in de USA.
ik zeg invoeren hier… maar ze zullen hier toch geen gave bakken verloten met V8. maar altijd een muesli machine omdat dat beter is voor het millieu :/
Gaaf.
In NL komt dit ook. Met een Polo Bluemotion. Motivatie van 0 dus. Vooral te laat komen want stel j voor dat je met zo`n hok moet rijden!
@AudiQuatro: joh zeg dat niet , kzou zo ene wel wille winne , lekker verlagen + GTI velgjes eronder (BMT heeft toch al spoilerset) , ideale auto voor elk dag nr school mee te gaan
@KaCh1ng: plus je kan hem altijd nog verkopen aan de dealer ofzo en iets 2e hands terugkopen.
@KaCh1ng: en 70pk op 1150kg. Nu heb ik 100pk op 1000kg. Dan hou ik t toch liever daarbij:P
@AudiQuatro: Als ik dan een keer te laat kom dan zoek ik een andere school;)
mmm,is dit zo’n redneck actie van: ga braaf naar school en rijdt jezelf dood? ‘We don’t want those smart kids!’
Geniaal! Wed maar dat ik nooit meer te laat zou komen;)
Dan wil ik ook wel naar school…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).