Gespot: Mercedes S63 AMG met diamanten logo’s

Auteur: , 30 Reacties

Drie pogingen om te raden waar deze auto gespot is zouden er veel te veel zijn. Voor de meest bizarre, snelle, dure en wanstaltige auto's is er maar één walhalla.

En dat is natuurlijk Dubai. Bij The Emirates Mall zijn altijd opvallende auto’s te vinden, en daar is deze Mercedes S63 AMG een goed voorbeeld van. De gehele buitenzijde, inclusief de niet reflecterende delen van de koplampen, is uitgevoerd in mat zwart. Aangezien alleen matte, zwarte lak lang niet voldoende is om op te vallen, heeft de eigenaar de logo’s vervangen voor exemplaren die uit allemaal kleine glimmers bestaan. Of het echte diamanten van een x aantal karaten, Swarovski meuk of kunststof is weet ik niet, maar kitsch is het zeker. Ik hoop voor de eigenaar dat die wanstaltige logo’s er snel afgejat worden. Bekijk HIER alle foto’s op Autojunk.

Met dank aan AudiRs6Avant voor de spot!30 reacties

Oké…
Waarschijnlijk zijn die logootjes van kunststof. Toen ik in Dubai was kon je die logo’s voor zo’n 100 dirham kopen bij van die stalletjes op de souk. Je kon ook “carbon” BMW logo’s krijgen. Echt van alles.
@coen: Op zo’n dure wagen? Zou het toppunt van kitch zijn.
@norge: is een diamanten logo op een auto met nep carbon en een mat wrapje dan al niet het toppunt van kitsch?
@coen:Euh ja :oops:
@coen: klopt. ik heb van precies het zelfde materiaal een kuwaitse vlag op mijn bmw hier in nederland… iedereen denkt idd dat het echt is….. stelletje amateurs (A)
S klasse blijft baas !
In Nederland doen sommige mensen af en toe lacherig over de S Klasse. De S wordt krijgt namen als taxi en kamperauto, maar in het buitenland heeft de S Klasse echter een onaantasbare status.
@agera: Dat zijn meestal mensen die in een achtsehands astra rijden.Pure afgunst dus.De s blijft gewoon heer en meester.
@mbman: Bij ons in Brussel rijden er een stel zwarte S-Guards rond, als VIP-vervoer. Die dingen blijven inderdaad heer en meester.
@xilver: Is toch ook niet heel gek dat de S klasse de BMW 7-serie heeft afgelost als auto van de minister-president. Een echte tank.
Ziet er lekker uit, alle chromestrips voor carbon vervangen. Moet gelijk weer denken aan het geluid wat die V8 voortbrengt bij een kick-down! :D
een S63…een S65 was te duur ofzo?
@Jantje_555: nee nee nee de s65 is zkr niet te duur want volgens mij is dit z’n boodschappen autotje :p
@amg77: Voor zover ik weet zit er toch een behoorlijk gat qua prijs tussen de S65 en de S63.
@agera: Bij de CL weet ik toevallig het prijsverschil. Een CL63 AMG kost in België, full option, nét geen €200.000. Een CL65 AMG kost €256.000. Het is idd wel een serieus verschil, maar je krijgt dan ook een stuk meer.
@Jantje_555: Het geluid uit een 63 zal mss beter klinken als de V12 van de 65? Persoonlijk zou ik sowieso voor een AMG 65 gaan.
@xilver: Ik denk dat iedereen wel de S65 boven een S63 zou verkiezen. Iets beters bestaat er niet, althans bij Mercedes niet
Och, er stond ook een S65 in Carlsson CK65RS uitvoering, dus geld zat daar!
Het mat tot daar, maar die diamantjes… Het is tè.
gaat mij iets te ver. maar wat een heerlijke auto!
het geld stroomt daar gewoon uit de grond, dan krijg je dit soort waanzin.
Tja, elk bedrijf wat in Dubai, of een ander Emiraat gevestigd zit, moet minimaal 1 Emirati als aandeelhouder hebben voor tenminste 51%. Ze worden er dus slapend rijk!
Zo overdreven vind ik dit niet eens…
hahaha, stelletje gekken!
ik denk niet dat de eigenaar zich zorgen moet maken over diefstal ervan , het blijft dubai he ,de straf op diefstal is daar net iets erger dan hier!
Tja, In het Midden-Oosten wordt misdrijf goed bestraft. Zou hier ook moeten gebeuren, leren mensen het wel af!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).